Geleceğin Türkiye’si için ter döktüler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Geleceğin Türkiye’si için ter döktüler
Abone ol
Türkiye'nin bilim ve teknoloji atılımı için hayata geçirdiği ‘DENEYAP Atölyeleri’ uygulama sınavına giren 600 öğrenci kendilerine verilen malzemelerle kendi araçlarını yaptılar.

Geleceğin Türkiye’sinin inşasında önemli rol oynayacak DENEYAP Atölyeleri ve bu atölyelerde eğitim alacak öğrenciler Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde ter döktüler.

Şahinbey Belediyesi ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) iş birliğiyle başlatılan DENEYAP Teknoloji Atölyeleri uygulama sınavı geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

 Şahinbey Belediyesi DENEYAP atölyelerinde eğitim görmek isteyen öğrenciler, ilk aşama olarak; e-sınava girdi.

Sınava katılan öğrenciler arasında başarılı olan 600 öğrenci ikinci etap olarak; Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen DENEYAP Teknoloji Atölyeleri Uygulama Sınavı’na katılım sağladı.

Sınavda başarılı olan öğrenciler, 3 yıl süresince Bilim Şahinbey DENEYAP Teknoloji Atölyelerinin tüm eğitimlerinden ücretsiz olarak yararlanacak.

 ÖĞRENCİLERİMİZ BİZİM GELECEĞİMİZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrenciler için belediyenin tüm imkânlarının seferber edildiğini belirterek “Öğrencilerimiz bizim geleceğimiz, ülkemizin aydınlık yarınlarıdır. Şahinbey Belediyesi olarak öğrencilerimizin gelişimi için her türlü desteği veriyoruz. Şahinbey Kongre Merkezimizde; Bilim Şahinbey, DENEYAP atölyelerimiz, Konservatuarımız ve tiyatro okulumuz var. Bunların hepsi öğrencilerimiz için. Sınava giren öğrencilerimizi gayretlerinden dolayı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
EIF Enerji Kongresi ve Fuarı Gaziantep'te yapılacakÖnceki Haber

EIF Enerji Kongresi ve Fuarı Gaziantep't...

Genç refah yemekte buluştuSonraki Haber

Genç refah yemekte buluştu

Yorum Yazın

Jandarma Affetmedi: Uyuşturucu ve Yağma Suçluları Yakalandı
Tahmazoğlu, vatandaşlarla bir araya geldi
GTB’den üyelerine dış ticaret eğitimi
Gaziantep’te otoban kana bulandı: Ölü ve yaralılar var 
Gaziantep'te 18 Nisan'da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te acı son! Ahırda asılı bulundu!
Kaya’dan Kerkük Valisi Ağa’ya ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik
Gök Gürültülü Sağanak Geliyor: Gaziantep İçin Uyarı
Gaziantep oda ve borsaları ortak istişare toplantısında buluştu
Eyüp Arıcı davasında 2 sanığa hapis, 5 kişiye beraat
Kronik ağrıların tedavisinde radyofrekans dönemi
Okul saldırılarına yönelik sıkı takip: 39 şüpheli yakalandı 
Gaziantep'te otobanda kaza: 2 ağır yaralı 
Gaziantep’te Özel Güvenliklere KAAN Eğitimi: Şehir Güvenliğinde Yeni Dönem
Üniversite hocasına maganda kurşunu
SANKO Holding İklim Elçilerini Destekliyor
Endokrin ve Metabolik Hastalıklar SANKO’da Masaya Yatırıldı
Bir bağış, üç hayat… Organ Bağışı Hayat Kurtarır
Gaziantep’te Feci Kaza: Otomobil Motosiklete Çarptı
Gaziantep’te Acı Son: Göçükten Kurtarıldı Ama Hayata Tutunamadı