Gaziantep'te Yürek yakan ölüm! Daha 12 yaşındaydı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep'te Yürek yakan ölüm! Daha 12 yaşındaydı
Abone ol
Gaziantep'te 6 Şubat depreminin merkez üssü olan köyde Yürek yakan gizemli ölüm! Daha 12 yaşındaydı olay yerinde savcı inceleme yapıyor.

Gaziantep'te 12 yaşındaki depremzede kız çocuğu evde silah yaralanması sonucu ölü olarak bulundu.
6 Şubat depreminde merkez noktalardan biri olan Nurdağı ilçesinin Kartal Köyünde meydana olayda evde silah sesi gelmesi üzerine içeri girenler 12 yaşında M.K. adlı kız çocuğunu kanlar içinde yerde yatarken buldu. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Eve gelen 112 Acil Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede kız çocuğunun ateşli silah yaralaması sonucu yaşamını yitirdiğini belirledi. Talihsiz kızın cansız bedeni Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan olay yeri incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Öte yandan küçük kızın silahla yaşamına son verdiği sanılırken, gün içinde bir işdadamı da yüksekten atlamayla intihar ederek hayatını kaybederken 14 yaşındaki bir kız çocuğu da yüksekten atlama sonucu yaralanmıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 2
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te 10 Nisan da elektrik kesintisi olacak yerlerÖnceki Haber

Gaziantep'te 10 Nisan da elektrik kesint...

Ressam Alev Burhanoğlu, SANKO Sanat Galerisi’nde sergi açacakSonraki Haber

Ressam Alev Burhanoğlu, SANKO Sanat Gale...

Yorum Yazın