
Abone ol
Gaziantep'te taksi ücretlerine zam geldi. Taksilerdeki zamlı fiyatlar bu gece yarısından itibaren geçerli olacak.
Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre açılış ücreti 40 TL, kısa mesafe (indi-bindi) 130 TL, kilometre başına ücret ise 3 liradan 3,5 liraya yükseldi.
Yeni belirlenen fiyatlarla ilgili olarak taksi durakları üyelerine mesaj geçerek, taksimetre cihazlarına yeni fiyat tarifesini güncellemelerini istedi.
Kaynak:Haber Merkezi

































Kisa .mesafe gidince suratları sirke satiyor bence kısa mesafe daha karli
Bence 30 liradan 35 liraya yukselmis
Bence gaziantepli taksici esnafına haksızlık yapılıyor 6/şubat depreminde devrenin merkez üstü olan bölgelerde dahi taksi ücretleri zamlanırken gaziantepli taksici esnafı büyük bir fedakarlık örnegi gösterek 2024/yılında gelen tarife zammını kabul etmemiştir haksız eleştiri yabmayalım yakıt sigorta gider masrafları artık çok aşırı zorlamaya başlamıştır
Taksiciler çok kaba sanki bedava götürüyorlar kafalarida estimi köşeye cekip iş stedikleri şeyi alıyorlar
Bu hesapta bi yanlışlık var, 100 km yol gitsek 3,5*100+40=390 Tl mi tutacak? Araçlar km başı en az 5-6 lira yakıyor zaten.