Gaziantep'te soba faciası! Duygulandıran veda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep'te soba faciası! Duygulandıran veda
Abone ol
 Gaziantep'in Nizip ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenmesi sonucu annesi hayatını kaybeden çocuk, tabutunu öperek annesine veda etti.

Gaziantep'in Nizip ilçesi Belkıs Mahallesi Menderes Sokak'taki bir briket evde yaşayan 7 kişilik Abdullah ailesi, sabah erkenden kalktı. Yabancı uyruklu anne Hıd Hacı Abdullah, kocasını işe, çocuklarını ise okula gönderdikten sonra kömür sobasını yakarak 6 aylık bebeğiyle uykuya daldı. Okul dönüşü eve gelen çocuklar, annesi tarafından evin kapısı açılmayınca komşularından yardım istedi. Komşuların durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesiyle olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, talihsiz annenin cansız bedeni ile karşılaşırken, 6 aylık bebeği ise baygın şekilde buldu. İlk müdahaleyi yapan anne H.H.'nin cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, 6 aylık bebek ise Nizip Devlet Hastanesi Mehmet Cankesen Acil Ünitesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde bebeğin tedavisi devam ederken, talihsiz annenin cenazesi bugün dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Annesini dualarla uğurladı
Talihsiz anne Hıd Hacı Abdullah'ın cenazesi, bugün cuma namazının ardından kılınan cenaze namazını müteakiben Yeşil Nizip Mezarlığı'nda defnedildi. Cenaze törenine, talihsiz annenin yakınları ve sevenlerin yanı sıra, okula gittikleri için faciadan kurtulan 3 çocuğu da katıldı. Çocuklardan en büyüğü olan 12 yaşındaki Ahmet Abdullah, annesinin cenaze namazında en önde saf tutarken, annesinin tabutu başında ellerini açarak, yapılan dualara "Amin" dedi. Ahmet Abdullah, annesine tabutunu öperek veda etti.

Kaynak:İHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GSO’da Yeşil enerjide güncel GES mevzuatları ve enerji depolamalarının önemi konuşulduÖnceki Haber

GSO’da Yeşil enerjide güncel GES mevzuat...

Resmi ilan ve reklam yönetmeliği kabul edildiSonraki Haber

Resmi ilan ve reklam yönetmeliği kabul e...

Yorum Yazın

Gaziantep'te "olmaz" dedirten olay: Yaşlı kadını ecelle cebelleşiyor 
AVM üstünde şoke eden olay!
Şehitkamil’de Çocuk Şenliği başlıyor
Gaziantep'te 31 Temmuz'da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep’te akıl almaz olay: Tramvayın önüne atladı
Gaziantep’te yangın: 2 kişi yaralandı 
Gaziantep’te trafik kazaları: Yunus Polisi yaralandı
GASİD’den Mesleki Eğitime Güçlü Destek
GTO’nun Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Genişletilmiş Olarak Yapıldı
Gaziantep–Nizip Karayolu Uluyatır Kavşağı'nda Kaza: 4 Kişi Yaralandı
Gaziantep'te orman yangını: Müdahale sürüyor 
Antep Fıstığı Lisanslı Depo Yeni Hasat Sezonuna Hazır
Gaziantep Büyükşehir geçmişi geleceğe taşıyor
Gaziantep'te orman yangını: Ekiplerin müdahalesi sürüyor
Tahmazoğlu: "Gençlerimizin her adımında yanlarındayız"
DEİK/Türkiye-Irak Yuvarlak Masa Toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi
Öztürkmen Ailesinin Acı Günü: Salih Öztürkmen Hayatını Kaybetti
Gaziantep'te orman yangını
NTO’da T.C. Sağlık Bakanlığı Onaylı İlk Yardım Eğitimi Tamamlandı
MHP Gaziantep'te Gönülleri Buluşturan Anlamlı Program: Engelleri Dayanışma Aşıyor