Gaziantep'te seçim hareketliliği başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep'te seçim hareketliliği başladı
Abone ol
Gaziantep’te siyasi kulislerde 5,5 yıldan bu yana Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanlığı görevi yapan ve 2019 seçimlerinde % 60 oy alarak Türkiye’nin en fazla oy alan ilçenin başkanı olan Avukat Hasan Teke 2023 Genel Seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa edeceği öğrenildi. 

www.memohaber'in edindiği kulis bilgilerine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme gerçekleştiren Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanı Avukat Hasan Teke'nin önümüzdeki günlerde ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olacağı öğrenildi. 

REKOR OY ALMAYI HEDEFLİYORUZ 

Geçtiğimiz aylarda memohaber'e açıklamalarda bulunan Hasan Teke, 2023 seçimlerine teşkilat olarak hazır olduklarını belirterek, "Biz Şahinbey İlçe teşkilatı olarak seçim döneminde yapılması gerekenlerin tamamını en az 3 kere yerine getirdik. Esnaf ziyaretleri aile ziyaretleri gençlere yönelik projeler ihtiyarlara kadınlara yönelik projelerimiz sivil toplum kuruluşları ve vakıflara yönelik projelerimizle tüm çalışmalarımızı en az 3 kez yerine getirdik. Şu anda da Şahinbey İlçe teşkilatı olarak 2023 seçimlerine hazır bir teşkilatız. Göreve geldiğimde yüzde 70 gibi bir hedef koymuştum. Bu hedefe adım adım yaklaştık. İnşallah 2023 seçimlerinde de teşkilat olarak rekor oy almayı hedefliyoruz. Bu konuda ekibime de çalışma arkadaşlarımı da çok teşekkür ediyorum" demişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 Mayıs'ta seçim kararı almasının ardından Gaziantep'te seçim hareketliliği başlarken AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke'nin aday adayı olmak için istifa edeceği öğrenildi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs 2023 tarihinde seçim kararı aldı. Seçim kararı sonrası Türkiye'de seçim hareketliliği başlarken Gaziantep'te de siyaset arenası ısındı. 

Hasan Teke aday adayı oluyor 
Memohaber.com'un edindiği kulislere göre seçim kararı sonrası AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke'nin aday adayı olmak için görevinden istifa edeceği öğrenildi. Hasan Teke'nin önümüzdeki günlerde aday adaylığı için istifa edeceği ve milletvekili adaylığının genel merkez tarafından da kabul gördüğü, adaylığına kesin gözüyle bakıldığı iddia edildi. 

Gaziantep’te siyaset gündeminde sıcak saatler yaşanmaya başladı. AK Parti Şahinbey ilçe başkanı Av Hasan Teke’nin Genel Merkezin talimatı üzerine görevinden istifa ediyor. 
www. memohaber.com haber merkezine gelen son dakika gelen kulis bilgilerine göre, AK Partinin yaptırdığı kamuoyu araştırmaları sonrasında Şahinbey ilçe başkanı Hasan Teke’ye istifa etmesi ve aday adayı olması için parti genel merkezinin üst düzey Genel Başkan Yardımcısının talimatı üzerine iki gün içersinde istifa etmesi istendi.

Özkeçeci'nin ardından Teke ikinci isim oldu 
Hasan Teke'nin, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci'nin aday adaylığı açıklaması sonrası aday adaylığı için ismi geçen ikinci isim olarak öne çıkması ise dikkat çekti

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 2
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN
NTO’dan Üyelerine Geçmiş Olsun ZiyaretiÖnceki Haber

NTO’dan Üyelerine Geçmiş Olsun Ziyareti

Gaziantep'te 11 Mart'ta elektrik kesintisi olacak yerlerSonraki Haber

Gaziantep'te 11 Mart'ta elektrik kesinti...

Haber Yorumları

  • Sadık Aydoğan11-03-2023 08:22

    İnanın çok doğru bir karar bu seçim halkın içinden çıkan adaylara eğilim vardır Hasan Başkana yakışır Halk hak adamı mümtaz bir insan kutlarım

Yorum Yazın

Gaziantep'te kaza: Ticari taksinin çarptığı genç kız hayatını kaybetti
Jandarma Affetmedi: Uyuşturucu ve Yağma Suçluları Yakalandı
Tahmazoğlu, vatandaşlarla bir araya geldi
GTB’den üyelerine dış ticaret eğitimi
Gaziantep’te otoban kana bulandı: Ölü ve yaralılar var 
Gaziantep'te 18 Nisan'da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te acı son! Ahırda asılı bulundu!
Kaya’dan Kerkük Valisi Ağa’ya ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik
Gök Gürültülü Sağanak Geliyor: Gaziantep İçin Uyarı
Gaziantep oda ve borsaları ortak istişare toplantısında buluştu
Eyüp Arıcı davasında 2 sanığa hapis, 5 kişiye beraat
Kronik ağrıların tedavisinde radyofrekans dönemi
Okul saldırılarına yönelik sıkı takip: 39 şüpheli yakalandı 
Gaziantep'te otobanda kaza: 2 ağır yaralı 
Gaziantep’te Özel Güvenliklere KAAN Eğitimi: Şehir Güvenliğinde Yeni Dönem
Üniversite hocasına maganda kurşunu
SANKO Holding İklim Elçilerini Destekliyor
Endokrin ve Metabolik Hastalıklar SANKO’da Masaya Yatırıldı
Bir bağış, üç hayat… Organ Bağışı Hayat Kurtarır
Gaziantep’te Feci Kaza: Otomobil Motosiklete Çarptı