
Gaziantep’te, bir kişi 2 ay önce işten çıkarıldığı bayan kuaföründe çalışan meslektaşını bıçaklayarak öldürdü.
Şahinbey ilçesinin Binevler Mahallesi’nde meydana gelen olayda, bir bayan kuaföründe kalfa olarak çalışan Abdullah Kaya (17) , 3 arkadaşıyla birlikte 21.00 sıralarında parkta oturduğu sırada daha önce aynı işyerinde çalıştığı ve 2 ay önce içten çıkarılan D.K ile karşılaştı. İki arkadaş arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışma sırasında D.K üzerinde taşıdığı bıçakla arkadaşı Abdullah Kaya’yı kalbinden ve vücudunun değişik yerlerinden yaraladı.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken 112 Acil Sağlık ekibi tarafından Gaziantep Üniversite Hastanesi’ne kaldırılan Kaya tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Adli tıp morguna kaldırılan Kaya’nın cansız bedeni sabah saatlerinde yapılan otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi.
Olayın ardından kaçan şüpheli D.K ise Cinayet Bürosu ekipleri yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kaynak:Haber Merkezi
































Yorum Yazın