Gaziantep'te gözü yaşlı eş kayıp kocasını arıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep'te gözü yaşlı eş kayıp kocasını arıyor
Abone ol
Gaziantep'te 5 çocuk babası adam 6 gündür kayıp. Gözü yaşlı eşi ve Ailesi kayıp şahsın bulunmasını istiyorlar.

Gaziantep'te 6 gün önce sabah erken saatlerde evden çıkan 5 çocuk babası Yusuf Altıntepe'den günlerdir haber alınamıyor. Çocuklarıyla birlikte perişan halde olduklarını söyleyen Hunaf Altıntepe ise yetkililere seslenerek eşinin bulunmasını istedi.
Gaziantep'te yaşayan Yusuf Altıntepe (43), Şehitkamil ilçesi Onat Kutlar Mahallesi'nde bulunan evinden 15 Eylül Pazar günü erken saatlerde kimseye haber vermeden ayrıldı. Uyandıklarında Yusuf Altıntepe'yi evde bulamayan eşi Hunaf Altıntepe (43) ve çocukları ulaşmaya çalışsa da sonuç alamadı. Son zamanlarda psikolojik sorunları olduğu öğrenilen kayıp adam için yetkililere bilgi veren aile, aradan geçen 6 güne rağmen bir sonuç alamadı. Zor günler geçiren aile, kayıp şahsın bulunması için çağrıda bulunarak yardım istedi.

"Beş çocuğumla perişan haldeyiz"
Eşinin 6 gündür kayıp olduğunu ve hiçbir haber alamadıklarını söyleyen Hunaf Altıntepe, "Eşim Yusuf Altıntepe 6 gündür kayıp. Hiçbir haber alamadık, çok merak ediyoruz. Beş çocuğumla perişan haldeyiz. Bulunmasını istiyoruz. Gören, duyan, bilen lütfen polise bildirsin. Son zamanlarda psikolojik sorunları vardı. Sürekli ilaç kullanması gerekiyordu. Giderken ilaçlarını da yanına almamış. Nerede, ne durumda bilmiyoruz, çok merak ediyoruz, çok üzülüyoruz. Lütfen bize yardım edin. Buradan eşime seslenmek istiyorum. Neredeysen lütfen hemen çık gel. Yetkililere ve vatandaşlara da sesleniyorum. Lütfen bize yardım edin. Eşimi bulun" ifadelerini kullandı.

"Evimizin yakınlarındaki ormanlık alanda kaybolmuş olabilir"
Eşinin evlerine yakın olan ormanlık alanda kaybolmuş olabileceğini belirten çaresiz eş, "Evimizin yakınlarında büyük bir ormanlık alan var. Daha önce de oraya gitmişti ve bulunmak için yangın çıkarmıştı, sonrasında da bulmuştuk. Bu sefer 6 gündür kayıp ve hiçbir iz yok. Oraya gitmiş olabileceğini düşüyoruz. Yetkililerin o bölgeyi aramalarını istiyoruz. Biz kendi çabamızla o bölgeye baktık ama sonuç alamadık. Ben tekrar oradan şüpheleniyorum. Lütfen oraya iyice baksınlar. Bölgeyi gören kameralara baksınlar, telefon sinyallerine baksınlar, eşimi bulmak için bize yardım etsinler. Kaybolduğunda 2 gün telefonu açıktı sonrasında kapandı. Lütfen eşimi, çocuklarımın babasını bulun. Perişan haldeyiz" diye konuştu.

Kaynak:İHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
En ucuzu Gaziantep'te T plakaya komisyoncu engeliÖnceki Haber

En ucuzu Gaziantep'te T plakaya komisyon...

Gaziantep'te Fıstık bekçisinin talihsizliği: Hırsız Sırtlan çıktıSonraki Haber

Gaziantep'te Fıstık bekçisinin talihsizl...

Yorum Yazın

Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu
Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 93’üncü yıl dönümü
Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu’dan NTO’ya Ziyaret
Gaziantep'te araba küle döndü
Gaziantep’te yangın faciası: Seyirci kalan mahalle
Gaziantep’te fabrika yangını: 2 kişi yaralandı
Aman Dikkat: Aç kalan tilki Gaziantep sokaklarında
Gaziantep’te Namus Cinayeti Davasında Karar: Baba ve Oğula Hapis
Feci Kazanın Ardından Otoyolda Trafik Normalleşiyor
Gaziantep’te Ramazan Öncesi Gıda Fiyatlarına Yakın Takip
Gaziantep’te Vicdanları Yaralayan Darp Olayı: Sanıklar İçin 15 Yıla Kadar Ceza
Gaziantep'te soba faciası: Bir aile hastanelik oldu 
Gaziantep'te sis faciası: Otoban kana bulandı 
Gaziantep’te Örnek Davranış: Kalp Masajıyla Hayata Tutundu
Gaziantep’te uyuşturucu operasyonunda 11 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Yoğun Sis Gaziantep’i Sardı, Trafikte Aksamalar Yaşandı
Gaziantep otobanında zincirleme kaza: 2 ölü, 11 yaralı
Gaziantep’te para alan yandı! Artık talep edilemez!
Gaziantep'te Kontrolden Çıkan Otomobil Direği Devirdi: 2 Yaralı
Gaziantep’in deprem gerçeğini Başkan Güçyetmez o sözlerle anlattı