Gaziantepli baklavacının mutlu günü 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantepli baklavacının mutlu günü 
Abone ol
Bursa’da baklava ve tatlı dünyasının önde gelen, Türkiye'de tatlı sektörünün duayenlerinden Gaziantepli Gülümoğlu Baklavaları Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Kaya’nın oğlu Talha muhteşem bir düğün töreniyle evlendi. 

Türkiye genelindeki ünlü baklavacıları Bursa'da bir araya getiren düğünde oğlunu evlendiren İsmet Kaya, “Çocuklarımızın mürüvvetini görmek nasip oldu. Allah herkese nasip etsin. Düğünümüze katılan herkesten Allah razı olsun” dedi. 

3.500 DAVETLİ KATILDI

30 yıl önce Gaziantep'ten Bursa'ya baklava ustası olarak giden daha sonra başarısını taçlandırarak Gülümoğlu Baklava işletmesini büyüterek şubeler zinciri kurarak ülke genelinde baklava tatlı sektörünün tanınan siması  haline gelen Gaziantepli İsmet Kaya'nın yakışıklı oğlu Talha Kaya ve Bursa'nın tanınmış ailelerinden Büke - Kadir Şakir çiftinin güzel kızı Merve'nin düğününe birçok Avrupa ülkelerinden, Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen baklavacıların yanı sıra, iş, siyaset ve bürokrasi dünyasının tanınan simaları ile iki ailenin yakınlarından oluşan yaklaşık üç bin 500 kişi katıldı.

ÜST DÜZEY PROTOKOL ŞAHİT OLDU

Serpil ve İsmet Kaya çifti nikah ve düğün töreninin yapıldığı Podyum Davet Salonunda tüm davetlileri kapıda karşılarken, genç çiftin nikah şahitliğini Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Bursa eski Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Nur Aktaş, AK Parti eski milletvekillerinden Ali Kurt, Şevket Orhan, Osmangazi eski belediye başkanı Mustafa Dündar ve BAKTAD Genel Başkanı Mehmet Yıldırım yaptılar.

6 KATLI BAKLAVA KESTİLER 

Ünlü baklavacının oğlu Talha Kaya'nın düğün ve nikah töreninde yapılan organizasyon davetlileri büyülerken, konuklar oldukça güzel bir gece geçirdi. Çiftin düğün pastası yerine özel olarak hazırlanan 6 katlı baklavayı keserek salondakilere ikram etmesi ise dikkat çekti. 

ALLAH HERKESE NASİP ETSİN 

Mutlu günlerinden kendilerini yalnız bırakmayan bütün davetlilere tek tek teşekkür ederek ve ilgilenen damadın babası İsmet Kaya, "Çocuklarımızın mürüvvetini görmek bizleri son derece mutlu etti. Allah dostlarımızın, sevenlerimizin ve akrabalarımızın eksikliğini göstermesin. Allah bütün anne ve babalara çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip etsin. Davetlilere karşı elimizden geleni yaptık. Allah herkesten binlerce kez razı olsun” diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 6
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN
Gaziantep'te 17 motosiklet trafikten men edildiÖnceki Haber

Gaziantep'te 17 motosiklet trafikten men...

Işıklı'da trafik kazası: 5 kişi yaralandıSonraki Haber

Işıklı'da trafik kazası: 5 kişi yaraland...

Haber Yorumları

  • Şükran Tırpan27-07-2024 18:11

    Ömür boyu Mutluluklar dilerim güzel çiftte.. Allah bir kocatsın..

  • Fehime Karaoğlu27-07-2024 16:54

    Mutlulukları daim olsun bir yastıkta kocasinlar

  • Mukaddes Boz27-07-2024 15:45

    Talha ve Merveye ömür boyu mutluluklar diliyorum

Yorum Yazın

Gaziantep’te trafik canavarı dur durak bilmiyor: 6 ölü 34 yaralı
Gaziantep'te faciayı kıl payı atlattılar 
Tarla Yolunda Bırakıldı, İnceleme Başlatıldı
Gaziantep’te Sahte Parayla Hayvan Aldılar, Jandarma Yakaladı
Gaziantep’te Görüş Mesafesi Düştü: Valilikten Uyarı Geldi
Gaziantep'te hırsızlık olayı: Dilenci kılığına girip 3 milyon 700 bin lirayı çaldılar
Gaziantep İçin Kritik Proje Gecikti: CHP’li Meriç Meclis’te Sordu
Gaziantep'te ‘hırsızlık çetesi' çökertildi: 6 gözaltı
Gaziantep’te Korku Dolu Anlar: Şarampole Uçan Otomobil Alev Aldı
Gaziantep'te 2 gündür yoğun sis etkili oluyor
Gaziantep İl Müftülüğündeki Bekleyiş Sona Erdi
Haber alınamıyordu: Gaziantep'te acı ölüm!
Gaziantep Organize’de Yürekler Ağıza Geldi
Gaziantep'te zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı
Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu
Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 93’üncü yıl dönümü
Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu’dan NTO’ya Ziyaret
Gaziantep'te araba küle döndü