Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü Depremzede Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü Depremzede Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu
Abone ol
Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Nurdağı ilçesinde bulunan Hisar İlkokulu ve Ortaokulu’nda öğrenim gören depremzede öğrenciler için düzenlenen karne şenliğine katılarak öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde organize edilen etkinlikte, öğrenciler, öğretmenler ve vakıf gönüllüleri bir araya geldi.

Program, eğlenceli müziklerle başladı; oyun parkurları, çeşitli ikramlar ve geleneksel oyunlarla devam etti. Etkinlik boyunca çocuklar keyifli vakit geçirirken, günün sonunda unutulmaz anılarla karne heyecanını yaşadılar.

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürü Erdoğan Tunç, etkinliğin önemine ilişkin yaptığı açıklamada, “Bu organizasyon aynı zamanda manevi bir dayanışmanın da göstergesidir. Çocuklarımızın yüzlerindeki mutluluk bizler için en büyük ödüldür. Vakıflar Genel Müdürlüğü olarak sosyal sorumluluk bilinciyle bu tür etkinlikleri sürdürmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Söz konusu etkinlik, hem öğrenciler hem de katılımcılar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kasap Bıçağı Seçiminin ÖnemiÖnceki Haber

Kasap Bıçağı Seçiminin Önemi

Adil Sani Konukoğlu Spor Lisesi’nde mezuniyet heyecanıSonraki Haber

Adil Sani Konukoğlu Spor Lisesi’nde mezu...

Yorum Yazın