Gaziantep Su Kesintisi Nerelerde Olacak?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep Su Kesintisi Nerelerde Olacak?
Abone ol
Hafta içi olduğu gibi hafta sonu da Gaziantep’te şebeke bakım onarım ve iyileştirme çalışmalarına devam edecek olan Toroslar EDAŞ, çalışmalara bağlı olarak Araban, İslahiye, Nizip, Şehitkamil, Yavuzeli ve Şahinbey ilçelerinin birçok bölgesinde gün içerisinde elektrik kesintilerinin yaşanacağını bildirdi. Kesintilerin geçici süreli olacağına dikkat çeken Toroslar EDAŞ, ilgili bölgelerde su kesintisinin de yaşanıp yaşanmayacağının araştırılmasına aracılık etmiş oldu.

Toroslar EDAŞ’ın 6 ilçede yürütecek olduğu ve elektrik kesintilerine yol açacak olan şebeke iyileştirme çalışmalarının su hizmetleri üzerinde de etkili olup olmayacağını merak eden Gaziantep halkı, bu kapsamda GASKİ’yi yakın takip altına aldı. Şehrin su dağıtımından ve su hizmetine ilişkin diğer başlıklarından sorumlu olan kamu kurumu GASKİ’nin 24 Aralık Cumartesi gününe ilişkin bir kesinti planlayıp planlamadığına ilişkin sorular, arama motorlarında yer almaya başladı.

GASKİ SU KESİNTİSİ DUYURUSU 24 ARALIK 2022
Uzun süredir Gaziantep şehrinde yürütülen şebeke bakım onarım çalışmaları sebebi ile gün içerisinde şehrin bazı bölgelerine ilişkin elektrik kesintilerini duyuran Toroslar EDAŞ, bugün de 6 ilçe için benzer bir duyuru yayınladı. Toroslar EDAŞ elektrik kesintisi duyuru, su hizmetlerinde de bir aksaklık yaşanıp yaşanmayacağının merak edilmesine sebep oldu.

Gün içerisinde yaşanacak olan elektrik kesintilerinin su hizmetleri ile alakadar olmadığını ifade eden kamu kurumu GASKİ, kendi bünyesinde de bir çalışma planlanmadığını belirtti. Kamu kurumu, 24 Aralık Cumartesi günü için Gaziantep’te su kesintisinin yaşanmayacağını ifade etti.

SU ARIZA KAYDI GASKİ 24 ARALIK 2022
GASKİ, kurum dışı sebeplerden ötürü yaşanabilecek olan su kesintilerine karşı bölge halkını uyararak olası bir arıza durumunda kurumun ALO 153 numaralı hattı üzerinden arıza kaydının oluşturulması gerektiğini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2022’de en çok habere konu olan büyükşehir belediye başkanları belli olduÖnceki Haber

2022’de en çok habere konu olan büyükşeh...

Ressam Mümin Candaş: Resimlerimle tarihe not düşüyorumSonraki Haber

Ressam Mümin Candaş: Resimlerimle tarihe...

Yorum Yazın

Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi İşadamı-Siyasetçi Mehmet Pamuk kitap yazdı 
 Dolu yağışı Antep fıstığı bahçelerine zarar verdi
Mücadelemiz Sonuç Vermedi! Evimizde Mağlup Olduk!
Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Bitti: 2 Kardeş Hayatını Kaybetti!
Gaziantep'te 2 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te yağış hayatı felç etti 
Gaziantepli futbolcu Beşiktaş kadrosunda
Prof. Dr. İrfan Koca: "Tetkik değil, hasta tedavi edilmelidir"
Başkan Tahmazoğlu Ankara Üniversitesi Öğrencileri ile Biraraya Geldi
GTB’de ortak akıl buluşması: 12 meslek komitesi aynı masada
Gaziantep'te yangın: Yaralılar hastaneye kaldırıldı 
GİBTÜ Ev Sahipliğinde INSCOL’26 Uluslararası Öğrenci Kongresi Başarıyla Tamamlandı
Basın İlan Kurumu ile Anadolu Üniversitesi arasında iş birliği protokolü
Gaziantep'te Kalıpçı ustası yüksekten düşüp öldü! Dengesini Kaybedip Yüksekten Düştü!
Gaziantep protokolünden 1 Mayıs mesajı
Nizip’te Fıstık Kent TOKİ’de Korkutan Kaza: Direksiyonu Kilitlenen Araç Şarampole Devrildi, 5 Yaralı
Nizipli Sporculardan Dünya Sahnesinde Çifte Altın Gururu
Pamuk; "1 Mayıs’ta “Maden İşçisinin Emeği Ödenmiyor, Adalet Yok Sayılıyor"
Gaziantep’te o hastanede flaş gelişme  
Gaziantep güne kazayla uyandı: Otoban kana bulandı