Gaziantep Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı
Abone ol
Gaziantep Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı. Gaziantep Valisi Kemal Çeber, hasta kabulünün ilk günü hastalarla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Bin 875 yataklı Gaziantep Şehir Hastanesi, bugün itibariyle hasta kabulüne başladı. Hizmet vermeye başlayan Gaziantep Şehir Hastanesi'nde 335 poliklinik, 259 yoğun bakım yatağı, 30 diyaliz yatağı, 64 ameliyathane bulunuyor. Gaziantep Valisi Kemal Çeber, hasta kabulünün ilk günü hastalarla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

"Devasa bir yatırım bugün itibariyle hizmet vermeye başladı"
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Şehir Hastanesi'nin sadece Gaziantep'e değil bölgeye de ciddi hizmet sunacağını ifade ederek, "Gaziantep Şehir Hastanesi gurur duyulacak bir yatırım. Gaziantep'e, bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun. Gerçekten devasa bir yatırım. Bugün itibariyle de hizmet vermeye başladı. Bu yatırımla ilimizde sağlıkla ilgili yeni bir seviyeye geçmiş olduk. Kentimizi ve bölgemizi sağlık ile ilgili çok rahatlatacak ve çok daha konforlu hale getirecek bir hizmet. Yedi bloktan oluşan bin 875 yataklı hastaneyi ayrı ayrı 7 hastane gibi düşünebilirsiniz. Hastanenin açılışı sırasında koordinasyon konusunda da belediyelerimiz özel olarak çalıştı. Gaziantep'e ve bölgemize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.
Gaziantep İl Sağlık Müdürü Beytullah Şahin ve Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Çetinkünar ise hastane için bakanlık tarafından çok sayıda personel ataması yapıldığını ve önümüzdeki günlerde de çok sayıda yeni sağlık personeli ataması yapılacağını açıkladı.
Türkiye'nin en büyük şehir hastaneleri arasından yer alan Gaziantep Şehir Hastanesi'nde Hiperbarik, Getat Merkezi, Yanık Ünitesi, Nükleer Tıp, Genetik Hastalıklar Tanı ve Tedavi Merkezi, İnme Merkezi, Perinatoloji Merkezi, Onkoloji Tanı Tedavi Merkezi, son teknoloji Tomoterapi ve Brakiterapi cihazlarıyla hizmeti sunulacak. Ayrıca hastanede Radyasyon Onkolojisi Merkezi, Kalp Damar Merkezi ve Faz 1 Araştırma Merkezi de yer alıyor.

Kaynak:İHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Öztürkmen Meclise Taşıdı, Onkoloji Bölümü Hizmete GirdiÖnceki Haber

Öztürkmen Meclise Taşıdı, Onkoloji Bölüm...

Gürban, hakkındaki iddialara ilişkin davayı kazandıSonraki Haber

Gürban, hakkındaki iddialara ilişkin dav...

Yorum Yazın

Gaziantep'te istinat duvarının çöktüğü anların görüntüsü ortaya çıktı
Başkan Fedaioğlu’ndan Berat Kandili Mesaji
Gaziantep'te Karbonmonoksit Zehirlenmesi: 4’ü Çocuk 6 Kişi Kurtarıldı
2-1 Ankara mağlubiyeti sonrası büyük tepki
Başkentten Elimiz Boş Dönüyoruz!
Gaziantep'te 2 Şubat'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Şahin: "Berat, gönüllerin arındığı, umudun yeniden yeşerdiği bir gece"
Şahinbey Ampute'den 4-0'lık galibiyet
Gaziantep'te felakete ramak kaldı! İstinat duvarı çöktü!
Başkan Tahmazoğlu'ndan Berat Kandili mesajı
Eklem sağlığında 'Kitosan' dönemi: Kıkırdak onarımına doğal destek
Gaziantep’te yoğun sis etkisini sürdürüyor
Silahlı yağma ve uyuşturucu ticaretinden 13 yıl cezayla aranan şahıs yakalandı
Gölbucks Konak, Gaziantep turizmine yeni bir renk kattı
Gaziantep'te seyir halindeki araç alev alev yandı
Deprem yıktı, devlet ayağa kaldırdı
Gaziantep'te market çalışanlarına saldırdı 
Şiddetli Yağmur Kazaya Neden Oldu: Hurdaya Dönen Araçtan Burnu Bile Kanamadan Çıktı
Otobüs kazası: 8 ölü, 26 yaralı
Gaziantep’te trafik canavarı dur durak bilmiyor: 6 ölü 34 yaralı