Gaziantep Milletvekili Gürban AK Parti’ye Katıldı! Rozeti Erdoğan’dan

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep Milletvekili Gürban AK Parti’ye Katıldı! Rozeti Erdoğan’dan
Abone ol
İYİ Parti’den dün istifa eden Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, AK Parti’ye katıldı. Gürban’ın rozetini AK Parti’nin 25’inci kuruluş yıl dönümü töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı. 

Gaziantep siyasetinde uzun süredir konuşulan parti değişikliği gerçekleşti. 13 Ağustos’ta İYİ Parti’den istifa ettiğini açıklayan Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, bir gün sonra AK Parti saflarına katıldı. Gürban, istifasının ardından AK Parti’ye geçeceğini de doğrulamıştı. 

ROZETİ ERDOĞAN TAKTI
Gürban’ın AK Parti’ye katılımı, partinin Ankara’da düzenlenen 25’inci kuruluş yıl dönümü programında resmileşti. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gürban’a AK Parti rozetini taktı. 

Törende Gürban’ın yanı sıra İYİ Parti’den ayrılan Aydın Milletvekili Ömer Karakaş ile Gelecek Partisi’nden ayrılan İzmir Milletvekili Mustafa Bilici de AK Parti’ye katıldı. 

GAZİANTEP HEYETİ GÜRBAN’I YALNIZ BIRAKMADI
Rozet takma töreninde Gaziantep’ten de geniş katılım sağlandı. AK Parti Gaziantep milletvekilleri Abdülhamit Gül, Ali Şahin, Derya Bakbak, M. Eyüp Özkeçeci, İrfan Çelikaslan, Mesut Bozatlı ve Bünyamin Bozgeyik , Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu da törende yer alarak Gürban’ın partiye katılımına eşlik etti.

Gürban’ın AK Parti’ye geçişiyle birlikte Gaziantep’in TBMM’deki siyasi temsil dağılımında da önemli bir değişiklik yaşandı. İYİ Parti’nin Gaziantep’teki milletvekili temsili sona ererken, AK Parti’nin kentten seçilen milletvekillerine Gürban da katılmış oldu.

İSTİFADAN BİR GÜN SONRA AK PARTİ’YE KATILDI
Mehmet Mustafa Gürban, 13 Ağustos akşamı İYİ Parti üyeliğinden istifa ettiğini kamuoyuna duyurmuştu. Gürban’ın AK Parti’ye geçeceği bir süredir siyasi kulislerde konuşuluyordu. İstifanın ardından gözlerin çevrildiği 25’inci kuruluş yıl dönümü programında beklenen geçiş gerçekleşti.  

Gürban’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından rozetinin takılmasıyla Gaziantep siyasetinde son dönemin en dikkat çeken parti değişikliklerinden biri resmiyet kazanmış oldu.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te 15 Ağustos'ta Elektrik Kesintisi Olacak YerlerÖnceki Haber

Gaziantep'te 15 Ağustos'ta Elektrik Kesi...

Gaziantep'te 7 kilo uyuşturucu ele geçirildi: 2 gözaltıSonraki Haber

Gaziantep'te 7 kilo uyuşturucu ele geçir...

Yorum Yazın

Gaziantep Ticaret Odası’nda seçim süreci tamamlandı
Gaziantepli Kore gazisi Osman Eker 94 yaşında hayatını kaybetti
Gaziantep'te sağlıklı kentler için sürdürülebilir dönüşüm programı başladı
Prof. Dr. Oytun Erbaş evlilik için Başkan Tahmazoğlu’ndan yardım istedi
Gaziantep'te 2 otomobil çarpıştı: Araçlarda maddi hasar oluştu
Gaziantep'te cumartesi günü elektrik kesintisi alarmı
Rektör Doğan, Çocuk Komisyonunda Görevlendirilen Karadağ’ı Ağırladı
Kesinleşmiş 15 yıl cezayla aranan şahıs yakalandı
Motosiklet kazasında yaralanan 15 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
GSO’dan sanayide sürdürülebilirlik için finansman vurgusu
Güneydoğu’nun hububat sektörü ihracatı 9 ayda 2,8 milyar dolar
GAÜN'lü Akademisyene önemli görev
Gaziantep’te ayakkabı deposunda yangın: Küle döndü 
Gaziantep'te ev yangınında yaralanan 14 yaşındaki çocuk kurtarılamadı
Gaziantep'te 16 Ekim'de Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
NRT Yönetiminden Nizip Ticaret Borsası’na "Hayırlı Olsun" Ziyareti
Gaziantep'te iş kazası yine can aldı: Bir ölü, bir ağır yaralı 
Türk Halı Sektöründen Avrupa Çıkartması: Paris'in Ardından Milano'da Yoğun İlgi
Melih Meriç: “Haber susturulunca gerçekler ortadan kalkmaz”
Gaziantep’in ana arterlerinde yenileme çalışmaları tamamlandı