GAÜN’ün Genç Havacıları Mezun Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GAÜN’ün Genç Havacıları Mezun Oldu
Abone ol
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi 2023-2024 eğitim öğretim döneminde mezun olmaya hak kazanan öğrenciler gerçekleştirilen tören ile belgelerini aldı. GAÜN Atatürk Kültür Sahnesinde düzenlenen törende öğrenciler mezuniyetlerini coşkuyla kutladı.

Törende yaptığı konuşmada mezun öğrencilere başarılar dileyen GAÜN Rektör Yardımcısı ve Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Yumrutaş, GAÜN'ün havacılık ve uzay bilimleri alanında önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı. Prof. Dr. Yumrutaş, ”Yorulmadan çalıştınız ve zorlu bir sürecin sonunda mezun oldunuz. Sizleri gönülden kutluyorum. Eğitiminiz boyunca derslerde sizlere soru sorabilmeyi, düşündüklerinizi ifade edebilmeyi, fikirlerinizi paylaşmayı, hayal ettiklerinizi tasarlamayı, başkalarının fikirlerine saygı duymayı, herkesle dostluk ve kardeşlik içinde yaşamayı öğretmeye çalıştık. Aldığınız eğitimle beraber zor problemleri çözme kabiliyeti de kazandınız. Tüm bunların sonucunda ise sizlerden; her ne olursa olsun hakkaniyetli ve adil bir insan olmanızı, bildiklerinizi çevrenizle paylaşmanızı, hayal kurmanızı, düşünmenizi, çalışmadan emek vermeden hiçbir şeye sahip olmamanızı, birlikteliğin değerini bilmenizi, ülkemizin gelişmesi için çaba göstermenizi ve katma değer üretmenizi, ailenize, çevrenize ve ülkemize faydalı birer insan olmanızı bekliyoruz.” şeklinde konuştu. 

Mezunlar adına konuşan Fakülte Birincisi Levent Kılınç ise fakülte birincisi olarak mezun olmanın gururunu yaşadığını söyleyerek, “Havacılık ve Uzay Mühendisliği gibi bir alanda eğitim alma hem zorlu hem de bir o kadar heyecan verici. Bugün sadece bir diploma sahibi değiliz aynı zamanda büyük hayalleri olan ve hayallerinin ötesine geçmeye çalışan bireyleriz. İnsanoğlunun sınırlarını zorlamaya, yeni yollar keşfetmeye ve dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeye hazırız.” dedi.

Tören, fakültede dereceye giren ve mezun olan öğrencilere öğretim üyeleri tarafından diploma ve hediyelerinin verilmesi sonrasında coşkuyla keplerini havaya atmasıyla sona erdi.

 

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş: Ülke genelinde şuana kadar 1,5 milyona yakın mezun verdikÖnceki Haber

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş: Ülke g...

CHP Milletvekili Melih Meriç: Göçmen sorununda acı gerçeğe dikkat çekti ve eklediSonraki Haber

CHP Milletvekili Melih Meriç: Göçmen sor...

Yorum Yazın

Gaziantep'te 5 Aralık'ta elektrik kesintisi olacak yerler
NTB’den Eğitime Modern Laboratuvar Desteği
Gaziantep'te yardım yapma vaadiyle dolandırıcılık!
Gaziantep’te korkunç olay! Henüz 20 yaşındaydı...
Gaziantep'te yeni OSB Hastanesi hizmete açıldı
Başkan Şahin, şehir yaşamına katkı sunan büyükşehir belediye başkanları arasında birinci oldu
Gaziantep, kasım ayında 837 milyon 860 bin dolarlık ihracat gerçekleştirdi
Başkan Ünverdi kasım ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi
49 kişinin yakınları tahliyeye tepki gösterdi
Gaziantep FK, kupada tur atladı
Ressam Azmi Atilla SANKO Sanat Galerisi’nde Sergi Açacak
Yıldırım: Hedefimiz Türkiye ihracatından %4 pay almak
Proje Ulaşımda Bölgeye Yeni Nefes Olacak
Gaziantep Büyükşehir’in Yeni Konut Müjdesi’nin Şartları Belli Oldu
Güneydoğu Anadolu Kasım Ayını 998,7 Milyon Dolarlık İhracatla Tamamladı
Gençler, Nizip Belediyesi Bilim Merkezi’nde sınavlara hazırlanıyor
Eşi eleman bulamayınca kentin tek kadın çaycısı oldu
Yılmaz’dan Ankara önemli temaslar
Arabanlı çiftçilere, 2026 Yılı ÇKS Başvuruları uyarısı
Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde Yapay Zeka Zirvesi gerçekleştirildi