Feci kazada 6 yaşındaki kız çocuğu ile 16 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Feci kazada 6 yaşındaki kız çocuğu ile 16 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti
Abone ol
​​​​​​​Gaziantep'te kontrolden çıkan minibüs, önündeki motosiklete çarptıktan sonra kaldırımdaki yayaların arasına daldı. Feci kazada 6 yaşındaki kız çocuğu ile 16 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti. Kazada 6 yaşındaki kızını kaybeden Semih Batran, göz yaşları dökerek minibüsün arkadan hızla gelerek kendilerini çarptığını söyledi.  

  Feci kaza, dün akşam saatlerinde Şehitkamil ilçesi Mücahitler Mahallesi Karşıyaka Alt Geçidi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Şerif Muhammed idaresindeki 34 MJ 1144 plakalı minibüs, kontrolden çıktıktan sonra önündeki motosiklete çarparak kaldırımdaki yayaların arasına daldı. Feci kazada 2'si ağır 8 kişi yaralandı.
  
  6 yaşındaki kız çocuğu ile 16 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti
  Kaza sonrası çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 2'si ağır 8 yaralıyı ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırdı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Reyyan Ali (16) ile Nazlı Batran (6) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
  
  Göz yaşları sel oldu, aileler sinir krizi geçirdi
  Hayatını kaybedenlerin cenazeleri, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda tamamlanan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Cenazeler teslim edilirken hayatını kaybedenlerin aileleri göz yaşı dökerek feryat etti. 6 yaşındaki Nazlı Batran'ın anne ve babası ise sinir krizi krizi geçirdi. Kucağındaki yaralı çocuğuyla kaza anlarını anlatan ve olayda 6 yaşındaki kızını kaybeden Semih Batran, "Biz motorla seyir halindeydik. Minibüs arkadan bir anda gelerek bize çarptı sonrada da kaldırımdaki diğer yayalara çarptı. Kendimizi yerde bulduk. Kazada kızım Nazlı'yı kaybettim" derken, anne ise sürücünün en ağır cezayı almasını istedi. Kazada ölen Reyyan Ali'nin babası da göz yaşı döktü.  
  Minibüs şoförünün gözaltına alındığı feci kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN
Gaziantep’te korkunç kaza! Yaralılar varÖnceki Haber

Gaziantep’te korkunç kaza! Yaralılar var

Uyutulmak istenen toplumdurSonraki Haber

Uyutulmak istenen toplumdur

Yorum Yazın

Gaziantep'te "olmaz" dedirten olay: Yaşlı kadını ecelle cebelleşiyor 
AVM üstünde şoke eden olay!
Şehitkamil’de Çocuk Şenliği başlıyor
Gaziantep'te 31 Temmuz'da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep’te akıl almaz olay: Tramvayın önüne atladı
Gaziantep’te yangın: 2 kişi yaralandı 
Gaziantep’te trafik kazaları: Yunus Polisi yaralandı
GASİD’den Mesleki Eğitime Güçlü Destek
GTO’nun Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Genişletilmiş Olarak Yapıldı
Gaziantep–Nizip Karayolu Uluyatır Kavşağı'nda Kaza: 4 Kişi Yaralandı
Gaziantep'te orman yangını: Müdahale sürüyor 
Antep Fıstığı Lisanslı Depo Yeni Hasat Sezonuna Hazır
Gaziantep Büyükşehir geçmişi geleceğe taşıyor
Gaziantep'te orman yangını: Ekiplerin müdahalesi sürüyor
Tahmazoğlu: "Gençlerimizin her adımında yanlarındayız"
DEİK/Türkiye-Irak Yuvarlak Masa Toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi
Öztürkmen Ailesinin Acı Günü: Salih Öztürkmen Hayatını Kaybetti
Gaziantep'te orman yangını
NTO’da T.C. Sağlık Bakanlığı Onaylı İlk Yardım Eğitimi Tamamlandı
MHP Gaziantep'te Gönülleri Buluşturan Anlamlı Program: Engelleri Dayanışma Aşıyor