Fadıloğlu oyunu kullandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fadıloğlu oyunu kullandı
Abone ol
Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, sandığa eşi Seval Fadıloğlu ile birlikte giderek oy kullandı. Başkan Fadıloğlu, “Milletimizin iradesinden daha büyük bir irade tanımıyorum. Biz, milletimize hizmet etmek adına bu yola çıktık. Vatandaşlarımız ne derse o olacaktır. Sonuçların şimdiden vatanımıza, milletimize, şehrimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, sabah saatlerinde 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için eşi Seval Fadıloğlu ile birlikte Ahmet Erkul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne gitti. Okul bahçesinde selamlaştığı vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra eşi Seval Fadıloğlu ile oyunu kullanmak için sıraya giren Başkan Rıdvan Fadıloğlu, sırası geldiğinde 1407 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

VATANDAŞLARIMIZ NE DERSE O OLACAKTIR

Oy kullanma işlemi sonrası konuşan Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, “Vatandaşlık vazifemizi yerine getirdik. Öncelikle demokratik bir ortam içerisinde bu seçimlerin sonuçlanmasını temenni ediyoruz. Milletimizin iradesinden daha büyük bir irade tanımıyorum. Vatandaşlarımız ne derse o olacaktır. Biz, milletimize hizmet etmek adına bu yola çıktık. Allah'ın izniyle şu ana kadar yapmış olduğumuz hizmetlerle milletimize faydalı olduğumuzu düşünüyoruz. Bundan sonraki süreçte de eğer vatandaşlarımız olur verirlerse bir dönem daha devam edeceğiz. Tüm teşkilatımız, ekip arkadaşlarımızla birlikte milletimizin emrindeyiz. Seçim ortamında da gördük ki tüm oy kullanılacak yerlerde sandıklarda arkadaşlarımız görevinin başında. Ben bu konuda teşkilatımızı yürekten kutluyorum. Bütün sandık kurulları düzenli bir şekilde oluşmuş. Hiçbir sıkıntı yoktur. İnşallah akşamüzeri ilk sonuçları almaya başlayacağız. Sonuçların şimdiden vatanımıza, milletimize, şehrimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Başta söylediğim gibi milletimizin iradesinden daha büyük bir irade tanımıyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Umut Yılmaz oyunu kullandıÖnceki Haber

Umut Yılmaz oyunu kullandı

Fatma Şahin, oyunu kullandı!Sonraki Haber

Fatma Şahin, oyunu kullandı!

Yorum Yazın

Medical Point Gaziantep Hastanesi’nden Erken Aşılama Uyarısı
Şahinbey’de Kadınlara Yönelik Geniş Katılımlı Kanser Taraması Etkinliği
Çimko’ya “Yılın En Başarılı Yüksek Getirili Tahvil İhracı” Ödülü
Gaziantep'te 5 Aralık'ta elektrik kesintisi olacak yerler
NTB’den Eğitime Modern Laboratuvar Desteği
Gaziantep'te yardım yapma vaadiyle dolandırıcılık!
Gaziantep’te korkunç olay! Henüz 20 yaşındaydı...
Gaziantep'te yeni OSB Hastanesi hizmete açıldı
Başkan Şahin, şehir yaşamına katkı sunan büyükşehir belediye başkanları arasında birinci oldu
Gaziantep, kasım ayında 837 milyon 860 bin dolarlık ihracat gerçekleştirdi
Başkan Ünverdi kasım ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi
49 kişinin yakınları tahliyeye tepki gösterdi
Gaziantep FK, kupada tur atladı
Ressam Azmi Atilla SANKO Sanat Galerisi’nde Sergi Açacak
Yıldırım: Hedefimiz Türkiye ihracatından %4 pay almak
Proje Ulaşımda Bölgeye Yeni Nefes Olacak
Gaziantep Büyükşehir’in Yeni Konut Müjdesi’nin Şartları Belli Oldu
Güneydoğu Anadolu Kasım Ayını 998,7 Milyon Dolarlık İhracatla Tamamladı
Gençler, Nizip Belediyesi Bilim Merkezi’nde sınavlara hazırlanıyor
Eşi eleman bulamayınca kentin tek kadın çaycısı oldu