Fadıloğlu: Bir hedefimiz vardı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
 Fadıloğlu: Bir hedefimiz vardı
Abone ol
D.T. Şehitkamil Sahnesi projesi, GAGİAD 13’üncü Ödül Töreni’nde ‘Sanat’ kategorisinde ödüle layık görüldü. Ödülü Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özgüler ile birlikte alan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bir hedefimiz vardı. Yaşanabilir kentler sıralamasında Gaziantep'i, Gaziantep özelinde de Şehitkamil’i nasıl yukarıya çıkarabiliriz? Yapmış olduğumuz projelerde buna çok dikkat ettik” dedi.

Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) tarafından Gaziantep'in öncü isimlerini ve kurumlarını ödüllendirmek, teşekkür etmek ve topluma ilham veren başarı öykülerini tebrik amacıyla düzenlenen GAGİAD Ödülleri’nin 13’üncüsü, Şehitkamil Sanat Merkezi’nde (ŞSM) gerçekleşti. GAGİAD 13’üncü Ödül Töreni’nde; 18 kategoride, 21 ödül sahiplerini buldu.
D.T. Şehitkamil Sahnesi projesi ile ilgili verilen ödülü, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özgüler ile beraber Gaziantep Ticaret Odası Başkanı (GTO) Mehmet Tuncay Yıldırım’ın elinden alan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gösterilen teveccühten ötürü teşekkür etti.


"Şehrimize bu eseri kazandırdıkları için teşekkür ediyorum"
Ödül töreninde konuşan Gaziantep Ticaret Odası Başkanı (GTO) Mehmet Tuncay Yıldırım, “Öncelikle bu ödül töreninden dolayı GAGİAD’a gerçekten teşekkür ediyoruz. Rıdvan Fadıloğlu ve Murat Özgüler dendiği zaman nitelikli iş gelir insanın aklına. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.” demiştir. Ben, Rıdvan Başkanımıza ve Murat Başkanımıza şehrimize bu eseri kazandırdıkları için teşekkür ediyorum. Hakikaten çok nitelikli ve Gazi şehre yakışır bir eser oldu. Ben tekrar emekleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kaydetti.
Emeksiz olmuyor
Ödül töreninde konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “GAGİAD komisyon üyelerine yürekten teşekkür ediyorum. Tabii bu şehrin bir evladı olmaktan gurur duyuyorum. Allah; kısmet etti, halkımızın sayesinde 15 yıldır ekip arkadaşlarımızla birlikte bu memlekete hizmet etme imkanı bulduk. Bu zaman dilimi içerisinde bir hedefimiz vardı. Yaşanabilir kentler sıralamasında Gaziantep'i, Gaziantep özelinde de Şehitkamil’i nasıl yukarıya çıkarabiliriz? Yapmış olduğumuz projelerde de buna çok dikkat ettik. Şu anda içerisinde bulunduğumuz salon dahil, bu şehirde sanata, kültüre, spora, bilime dair ne gerekiyorsa tüm ekip arkadaşlarımız ile yaptık. Bu konuda da ben Murat Bey'e hakikaten yürekten teşekkür ediyorum. Proje ekibinin içerisinde biz çok yoğun çalıştık. Emeksiz olmuyor. Ben bu emeklerinden dolayı Başkan Yardımcımız Murat Bey’in şahsında tüm ekip arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
"Herkese çok teşekkür ediyorum"
Ödül töreninde konuşan Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özgüler, “Ben öncelikle GAGİAD ailesine yürekten teşekkür ediyorum. Bu ödülü, çalışmaktan gurur duyduğum, vizyon sahibi, çalışkan ve aynı zamanda çok nezaketli Belediye Başkanım ile çalışma arkadaşlarım adına alıyoruz. Herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Edebiyat-Tarih kategorisinde ödül almaya hak kazanan Yazar-Senarist Eyüphan Erkul’a da ödülünü takdim etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaybolan alzaymır hastasını jandarma kurtardıÖnceki Haber

Kaybolan alzaymır hastasını jandarma kur...

Türkiye'nin ilk “Yapay zeka ve prompt mühendisliği” etkinliği gerçekleştirildi!Sonraki Haber

Türkiye'nin ilk “Yapay zeka ve prompt mü...

Yorum Yazın

Gaziantep'te "olmaz" dedirten olay: Yaşlı kadını ecelle cebelleşiyor 
AVM üstünde şoke eden olay!
Şehitkamil’de Çocuk Şenliği başlıyor
Gaziantep'te 31 Temmuz'da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep’te akıl almaz olay: Tramvayın önüne atladı
Gaziantep’te yangın: 2 kişi yaralandı 
Gaziantep’te trafik kazaları: Yunus Polisi yaralandı
GASİD’den Mesleki Eğitime Güçlü Destek
GTO’nun Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Genişletilmiş Olarak Yapıldı
Gaziantep–Nizip Karayolu Uluyatır Kavşağı'nda Kaza: 4 Kişi Yaralandı
Gaziantep'te orman yangını: Müdahale sürüyor 
Antep Fıstığı Lisanslı Depo Yeni Hasat Sezonuna Hazır
Gaziantep Büyükşehir geçmişi geleceğe taşıyor
Gaziantep'te orman yangını: Ekiplerin müdahalesi sürüyor
Tahmazoğlu: "Gençlerimizin her adımında yanlarındayız"
DEİK/Türkiye-Irak Yuvarlak Masa Toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi
Öztürkmen Ailesinin Acı Günü: Salih Öztürkmen Hayatını Kaybetti
Gaziantep'te orman yangını
NTO’da T.C. Sağlık Bakanlığı Onaylı İlk Yardım Eğitimi Tamamlandı
MHP Gaziantep'te Gönülleri Buluşturan Anlamlı Program: Engelleri Dayanışma Aşıyor