Eruslu: Bizim geçmişimiz geleceğimizin aynasıdır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eruslu: Bizim geçmişimiz geleceğimizin aynasıdır
Abone ol
AK Parti Gaziantep 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Faruk Eruslu sahadaki çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti’nin her zaman vatandaşının yanında olduğunu söyleyen Eruslu ‘’Söz milletindir dedik¸ ve böyle hareket etmekten de bir an olsun vaz geçmedik. Bu güne kadar tüm çabalar milletimiz için verildi. Devletimiz için verildi. Bu gelenek çok şükür yirmi yıldır bozulmadı. Devlet ve millet aşkı ile bir araya gelen insanlar her zaman en doğrusunu yaptılar. Şimdi bir kez daha görevi üstlenerek önümüzdeki yıllarda da bu şiarla hareket edeceğiz dedi.

Yaşlılar haftası kapsamında il teşkilatı ile Gaziantep Huzur Evi’nde kalan koca çınarları ziyaret eden Milletvekili Aday Adayı Faruk Eruslu ‘’ Yer ve gök duadan ibarettir. Bizde amcalarımızın ve teyzelerimizin ellerini öperek dualarına talip olduk. Bu vesile ile de onları ziyaret edebilme fırsatını elde ettik. Bizim devletimiz yaşlısı, genci, çocuğu, kadını, erkeği ile her vatandaş için sosyal devlet anlayışını benimsemiş; tüm politikalarını bu doğrultuda hayata geçirmiştir. AK Parti hükümetinden önce bu güzel amca ve teyzelerimiz hastane sıralarında ömür geçiriyorlardı. Bu gün onların rahat yaşayabilmeleri için her şey organize edildi. O gün yaşanılan sıkıntılara şahit olanlar bu gün hala ayaktadır. Yirmi yıl önceyi unutmuş olanlar, Devletimizi kime emanet edeceğimizi düşünürken ne kadar sorumlu hareket etmemiz gerektiğini bu güzel insanlar sayesinde bir kez daha hatırlamalılardır’’ dedi.

Daha sonra esnafla bir araya gelen AK Parti Milletvekili Aday Adayı Faruk Eruslu Göksuncuk köyünden vatandaşlar ile sohbet ederek beklentilerini dinledi ve seçim sürecini değerlendirdi.

Yüzüncü yıl kültür parkı yerleşkesinde bulunan bir kafede gazeteciler ile bir araya gelen Eruslu burada 80 li yıllardan kalan anıları inceleyerek, ‘’Bizim geçmişimiz geleceğimizin aynasıdır. O günlerden bu günlere gelirken bir dünya ülkesi olmak herkesin hayaliydi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetimiz sayesinde biz bunu başardık. Şimdide Türkiye’nin yüzyılını birlikte inşa etmek için göreve talibiz’’ dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ayşe Teymur AK Parti’den Aday AdayıÖnceki Haber

Ayşe Teymur AK Parti’den Aday Adayı

2022 yılı işsizlik rakamları açıklandıSonraki Haber

2022 yılı işsizlik rakamları açıklandı

Yorum Yazın

2-1 Ankara mağlubiyeti sonrası büyük tepki
Başkentten Elimiz Boş Dönüyoruz!
Gaziantep'te 2 Şubat'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Şahin: "Berat, gönüllerin arındığı, umudun yeniden yeşerdiği bir gece"
Şahinbey Ampute'den 4-0'lık galibiyet
Gaziantep'te felakete ramak kaldı! İstinat duvarı çöktü!
Başkan Tahmazoğlu'ndan Berat Kandili mesajı
Eklem sağlığında 'Kitosan' dönemi: Kıkırdak onarımına doğal destek
Gaziantep’te yoğun sis etkisini sürdürüyor
Silahlı yağma ve uyuşturucu ticaretinden 13 yıl cezayla aranan şahıs yakalandı
Gölbucks Konak, Gaziantep turizmine yeni bir renk kattı
Gaziantep'te seyir halindeki araç alev alev yandı
Deprem yıktı, devlet ayağa kaldırdı
Gaziantep'te market çalışanlarına saldırdı 
Şiddetli Yağmur Kazaya Neden Oldu: Hurdaya Dönen Araçtan Burnu Bile Kanamadan Çıktı
Otobüs kazası: 8 ölü, 26 yaralı
Gaziantep’te trafik canavarı dur durak bilmiyor: 6 ölü 34 yaralı
Gaziantep'te faciayı kıl payı atlattılar 
Tarla Yolunda Bırakıldı, İnceleme Başlatıldı
Gaziantep’te Sahte Parayla Hayvan Aldılar, Jandarma Yakaladı