Deprem bölgesi zirvesi için kayıtlar açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Deprem bölgesi zirvesi için kayıtlar açıldı
Abone ol
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi tarafından 15-16 Şubat 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan ‘Deprem Bölgesi Zirvesi’ için on-line kayıtlar açıldı.

Deprem Bölgesi Zirve’sine olan yoğun talepten dolayı katılmak isteyenler QR kod veya linkten Zirve’ye katılım için kayıt yaptırılabilecek, Zirve konuşmacıları ve panelistleri Düzenleme Kurulu tarafından periyodik olarak kamuoyuna duyurulacak.
AFAD, KIZILAY, Dernekler, Uluslararası Kuruluşlar (UNHCR), Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, üniversiteler gibi pek çok kurum ve kuruluşun yer alacağı Deprem Bölgesi Zirvesi’nde depremin hukuki yönü, akademisyenler, savcılar ve baro tarafından ele alınırken, depremin teknik yönü, yapıların durumu, nelere dikkat edilmesi deprem uzmanları ve mühendisler tarafından ele alınacak. Bununla beraber depremin sosyal ve eğitim boyutu, sosyal destek boyutu, çocuklara etkisi ve deprem psikolojisi de Zirve’de düzenlenecek panellerde ele alınacak.
6 Şubat Depremleri surecinde büyük çabalar gösteren sanatçıların Çağrılı Konuşmacı olarak Zirve’de yer alması beklenirken, depremin sivil toplum ve şehircilik yönü de düzenlenen panellerde münazara. Ayrıca, deprem bölgesi üniversite öğrencilerine de sivil toplum bazlı dernek tarafından oturumlar esnasında bilgisayar hediye edilecek.
‘Deprem Bölgesi Zirvesi’ hakkındaki bilgilere https://depremzirvesi.gantep.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yakınlarını kaybedenler soluğu mezarlıkta aldı, geçen bir yılda acılar göz yaşları ile sel olduÖnceki Haber

Yakınlarını kaybedenler soluğu mezarlıkt...

Adalet Sarayı önünde silahlı saldırı girişimi: 3'ü polis 6 yaralıSonraki Haber

Adalet Sarayı önünde silahlı saldırı gir...

Yorum Yazın

Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu
Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 93’üncü yıl dönümü
Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu’dan NTO’ya Ziyaret
Gaziantep'te araba küle döndü
Gaziantep’te yangın faciası: Seyirci kalan mahalle
Gaziantep’te fabrika yangını: 2 kişi yaralandı
Aman Dikkat: Aç kalan tilki Gaziantep sokaklarında
Gaziantep’te Namus Cinayeti Davasında Karar: Baba ve Oğula Hapis
Feci Kazanın Ardından Otoyolda Trafik Normalleşiyor
Gaziantep’te Ramazan Öncesi Gıda Fiyatlarına Yakın Takip
Gaziantep’te Vicdanları Yaralayan Darp Olayı: Sanıklar İçin 15 Yıla Kadar Ceza
Gaziantep'te soba faciası: Bir aile hastanelik oldu 
Gaziantep'te sis faciası: Otoban kana bulandı 
Gaziantep’te Örnek Davranış: Kalp Masajıyla Hayata Tutundu
Gaziantep’te uyuşturucu operasyonunda 11 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Yoğun Sis Gaziantep’i Sardı, Trafikte Aksamalar Yaşandı
Gaziantep otobanında zincirleme kaza: 2 ölü, 11 yaralı
Gaziantep’te para alan yandı! Artık talep edilemez!