Denis Dragus: Burada olduğum için çok mutluyum

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Denis Dragus: Burada olduğum için çok mutluyum
Abone ol
 Gaziantep Futbol Kulübü'nün Rumen forveti Denis Dragus, Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçından en az bir puan hedeflediklerini söyleyerek, "Beşiktaş maçından elimiz boş dönmek istemiyoruz" dedi. Dragus, takıma geliş süreci, gelecekteki hedefleri, ligdeki hedefleri ve Murius Sumudica ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürürken, takımın etkili futbolcularından Denis Dragus, takıma geliş süreci, gelecekteki hedefleri, ligdeki hedefleri, Murius Sumudica ve Beşiktaş maçı gibi pek çok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

"Burada olduğum için çok mutluyum"
Takıma katıldığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Gaziantep FK'nın önemli futbolcularından Denis Dragus, "İlk geldiğim günden beri burada çok mutluyum. Taraftar, yönetim, çalışanlar ve buradaki herkes bana kendi evimdeymiş gibi hissettirdi. O yüzden burada olduğum için çok mutluyum" dedi.

"Hocamız bizim için birleştirici bir güç"
Rumen teknik adam Maruis Sumudica ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Denis Dragus, "Hocamız burada takım ruhunu ortaya çıkardı ve bizim için birleştirici bir güç oldu. Beni de buraya getirdiği için gerçekten çok mutluyum. O yüzden ona geri ödemem gereken bazı şeyler var. Onları da sahada verebilirsem çok mutlu olurum" ifadelerini kullandı.

"Sezon sonu ile ilgili şuan bir şey söyleyemem"
Sezon sonu sözleşmesinin biteceğini ve takım kalıp kalmayacağı ile ilgili soruya da cevap veren Dragus, "Sezon sonunda burada kalıp kalmayacağım ile ilgili şu an bir şey söyleyemem. O an nasıl hissedersen öyle bir karar vereceğim. Bu konuda şu an için bir şey söylemek mümkün değil. Ben burada gerçekten çok mutluyum ve kendimi evimde gibi hissediyorum ama sezon sonu ne olur bilemem" ifadelerine yer verdi.

"Atabildiğim kadar gol atmak, yapabildiğim kadar asist yapmak istiyorum"
Bu sezon ligdeki gol hedefine ilişkin de açıklama yapan 24 yaşındaki Rumen forvet, "Gol hedefim ile ilgili şunları söylemek istiyorum. Atabildiğim kadar gol atmak yapabildiğim kadar asist yapmak istiyorum. Sezon sonuna kadar her anlamda takıma katkı sağlamak istiyorum" şeklinde konuştu.

"Beşiktaş maçından elimiz boş dönmek istemiyoruz"
Ligin 10. haftasında deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçı ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Denis Dragus, "Beşiktaş maçı herkesin bildiği gibi gerçekten bizim için zor bir maç olacak. Biz oraya gidip de elimiz boş dönmek istemiyoruz. Kesinlikle oradan en az 1 puanla Gaziantep'e geri dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak:İHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Güçlü Kadının Sesi Oldu! ''Ben Bu İncileri Elimle Topladım''Önceki Haber

Güçlü Kadının Sesi Oldu! ''Ben Bu İncile...

Aytaç’dan Cumhuriyet’in 100. Yıl Dönümü KutlamasıSonraki Haber

Aytaç’dan Cumhuriyet’in 100. Yıl Dönümü...

Yorum Yazın

Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu
Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 93’üncü yıl dönümü
Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu’dan NTO’ya Ziyaret
Gaziantep'te araba küle döndü
Gaziantep’te yangın faciası: Seyirci kalan mahalle
Gaziantep’te fabrika yangını: 2 kişi yaralandı
Aman Dikkat: Aç kalan tilki Gaziantep sokaklarında
Gaziantep’te Namus Cinayeti Davasında Karar: Baba ve Oğula Hapis
Feci Kazanın Ardından Otoyolda Trafik Normalleşiyor
Gaziantep’te Ramazan Öncesi Gıda Fiyatlarına Yakın Takip
Gaziantep’te Vicdanları Yaralayan Darp Olayı: Sanıklar İçin 15 Yıla Kadar Ceza
Gaziantep'te soba faciası: Bir aile hastanelik oldu 
Gaziantep'te sis faciası: Otoban kana bulandı 
Gaziantep’te Örnek Davranış: Kalp Masajıyla Hayata Tutundu
Gaziantep’te uyuşturucu operasyonunda 11 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Yoğun Sis Gaziantep’i Sardı, Trafikte Aksamalar Yaşandı
Gaziantep otobanında zincirleme kaza: 2 ölü, 11 yaralı
Gaziantep’te para alan yandı! Artık talep edilemez!