CHP’li Öztürkmen: Yıl olmuş 2025, Gaziantepli hâlâ internet arıyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP’li Öztürkmen: Yıl olmuş 2025, Gaziantepli hâlâ internet arıyor!
Abone ol
CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, Gaziantep’te yaşanan internet sorununa ilişkin açıklamalarda bulundu. “Yıl olmuş 2025 bizler hâlâ elektrik kesintilerini ve internet sorununu konuşuyoruz” diyen Öztürkmen, sorunun çözümü için yetkilileri göreve çağırdı.

CHP’li Hasan Öztürkmen’in açıklamasının tamamı şöyle:

“Haftalardır elektrik kesintileriyle boğuşan Gaziantep’te başka bir önemli sorun daha çözüm bekliyor. Kent genelinde yaşanan internet sorunu vatandaşları isyan ettiriyor. Gaziantep’te birçok bölgede internet yetersiz, hatta bazı yerlerde hiç çekmiyor. Fiber internete sahip olanlar adeta birinci sınıf vatandaş sayılıyor! 

Dünyada internete en çok para ödeyen ülkelerden biri olsak da ihtiyaç olan hizmeti alamıyoruz. Ücretini ödeyen vatandaş hizmeti de almak istiyor. 

Türk Telekom’un alt yapısı yetersiz. Fiber bağlantısı şehrin büyük bölümünde yok. Reklama gelince “Fiber hattımızın uzunluğu dünyayı bilmem kaç kez dolaşıyor” demeyi biliyorlar. Dünyayı bilmem kaç kez dolaşan fiber hatları Gaziantep’e uğramıyor! 

Kentimizin farklı mahallelerinde internet kesintileri ve yetersizliği can sıkan boyutlara ulaşmış durumda. Bu sorunun çözümü için çok sayıda vatandaşımız bizlere ulaştı. Üstelik tüketicilerin sıklıkla başvurduğu “Şikayet Var” platformunda Gaziantep’teki internet sorununa ilişkin şikayetlerin yoğunluğu sorunun boyutunu göstermektedir. 

Gaziantep’teki elektrik kesintilerinde olduğu gibi sorunlar sadece özel şirketlerin insafına bırakılamaz. Daha fazla kâr elde etmek için maliyetleri düşürmek, altyapı yatırımlarından kaçmak ve düzenli bakımları yapmamak vatandaşı mağdur ediyor. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Büyükşehir Belediyesi ve Türk Telekom yetkilileri başta olmak üzere, sorunun ve çözümün muhatapları artık bu duruma seyirci kalamaz. Yıl olmuş 2025 bizler hâlâ elektrik kesintilerini ve internet sorununu konuşuyoruz. Sorunun ve çözümün takipçisi olmayı sürdüreceğiz.” 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
 Başkan Şahin, üniversite adaylarına seslendiÖnceki Haber

 Başkan Şahin, üniversite adaylarına ses...

Şehitkamil Meclisi’nde Kilit Parti Yeniden Refah OlduSonraki Haber

Şehitkamil Meclisi’nde Kilit Parti Yenid...

Yorum Yazın

Gaziantep'te "olmaz" dedirten olay: Yaşlı kadını ecelle cebelleşiyor 
AVM üstünde şoke eden olay!
Şehitkamil’de Çocuk Şenliği başlıyor
Gaziantep'te 31 Temmuz'da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep’te akıl almaz olay: Tramvayın önüne atladı
Gaziantep’te yangın: 2 kişi yaralandı 
Gaziantep’te trafik kazaları: Yunus Polisi yaralandı
GASİD’den Mesleki Eğitime Güçlü Destek
GTO’nun Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Genişletilmiş Olarak Yapıldı
Gaziantep–Nizip Karayolu Uluyatır Kavşağı'nda Kaza: 4 Kişi Yaralandı
Gaziantep'te orman yangını: Müdahale sürüyor 
Antep Fıstığı Lisanslı Depo Yeni Hasat Sezonuna Hazır
Gaziantep Büyükşehir geçmişi geleceğe taşıyor
Gaziantep'te orman yangını: Ekiplerin müdahalesi sürüyor
Tahmazoğlu: "Gençlerimizin her adımında yanlarındayız"
DEİK/Türkiye-Irak Yuvarlak Masa Toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi
Öztürkmen Ailesinin Acı Günü: Salih Öztürkmen Hayatını Kaybetti
Gaziantep'te orman yangını
NTO’da T.C. Sağlık Bakanlığı Onaylı İlk Yardım Eğitimi Tamamlandı
MHP Gaziantep'te Gönülleri Buluşturan Anlamlı Program: Engelleri Dayanışma Aşıyor