CHP’li Öztürkmen: Yıl olmuş 2025, Gaziantepli hâlâ internet arıyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP’li Öztürkmen: Yıl olmuş 2025, Gaziantepli hâlâ internet arıyor!
Abone ol
CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, Gaziantep’te yaşanan internet sorununa ilişkin açıklamalarda bulundu. “Yıl olmuş 2025 bizler hâlâ elektrik kesintilerini ve internet sorununu konuşuyoruz” diyen Öztürkmen, sorunun çözümü için yetkilileri göreve çağırdı.

CHP’li Hasan Öztürkmen’in açıklamasının tamamı şöyle:

“Haftalardır elektrik kesintileriyle boğuşan Gaziantep’te başka bir önemli sorun daha çözüm bekliyor. Kent genelinde yaşanan internet sorunu vatandaşları isyan ettiriyor. Gaziantep’te birçok bölgede internet yetersiz, hatta bazı yerlerde hiç çekmiyor. Fiber internete sahip olanlar adeta birinci sınıf vatandaş sayılıyor! 

Dünyada internete en çok para ödeyen ülkelerden biri olsak da ihtiyaç olan hizmeti alamıyoruz. Ücretini ödeyen vatandaş hizmeti de almak istiyor. 

Türk Telekom’un alt yapısı yetersiz. Fiber bağlantısı şehrin büyük bölümünde yok. Reklama gelince “Fiber hattımızın uzunluğu dünyayı bilmem kaç kez dolaşıyor” demeyi biliyorlar. Dünyayı bilmem kaç kez dolaşan fiber hatları Gaziantep’e uğramıyor! 

Kentimizin farklı mahallelerinde internet kesintileri ve yetersizliği can sıkan boyutlara ulaşmış durumda. Bu sorunun çözümü için çok sayıda vatandaşımız bizlere ulaştı. Üstelik tüketicilerin sıklıkla başvurduğu “Şikayet Var” platformunda Gaziantep’teki internet sorununa ilişkin şikayetlerin yoğunluğu sorunun boyutunu göstermektedir. 

Gaziantep’teki elektrik kesintilerinde olduğu gibi sorunlar sadece özel şirketlerin insafına bırakılamaz. Daha fazla kâr elde etmek için maliyetleri düşürmek, altyapı yatırımlarından kaçmak ve düzenli bakımları yapmamak vatandaşı mağdur ediyor. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Büyükşehir Belediyesi ve Türk Telekom yetkilileri başta olmak üzere, sorunun ve çözümün muhatapları artık bu duruma seyirci kalamaz. Yıl olmuş 2025 bizler hâlâ elektrik kesintilerini ve internet sorununu konuşuyoruz. Sorunun ve çözümün takipçisi olmayı sürdüreceğiz.” 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
 Başkan Şahin, üniversite adaylarına seslendiÖnceki Haber

 Başkan Şahin, üniversite adaylarına ses...

Şehitkamil Meclisi’nde Kilit Parti Yeniden Refah OlduSonraki Haber

Şehitkamil Meclisi’nde Kilit Parti Yenid...

Yorum Yazın

Alacak Meselesi Kanlı Bitti: 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Gaziantep Ülkü Ocakları’nda Göreve Vefa ile Başlandı
Prof. Dr. Erol Murat Yıldız SANKO Sanat Galerisi’nde sergi açtı
Gaziantep Büyükşehir’den bahar temizliği seferberliği
GSO Başkanı Adnan Ünverdi nisan ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi
Gaziantep'te 3 milyon TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi
Gaziantep'te 3 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantepliler Dikkat! Meteoroloji uyardı! Sağanak Geliyor!
Nisan Ayında Güneydoğu’dan 1.1 milyar Dolarlık İhracat
Gaziantep Bereketle Buluştu: Yağışlar Katlandı
Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi İşadamı-Siyasetçi Mehmet Pamuk kitap yazdı 
 Dolu yağışı Antep fıstığı bahçelerine zarar verdi
Mücadelemiz Sonuç Vermedi! Evimizde Mağlup Olduk!
Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Bitti: 2 Kardeş Hayatını Kaybetti!
Gaziantep'te 2 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te yağış hayatı felç etti 
Gaziantepli futbolcu Beşiktaş kadrosunda
Prof. Dr. İrfan Koca: "Tetkik değil, hasta tedavi edilmelidir"
Başkan Tahmazoğlu Ankara Üniversitesi Öğrencileri ile Biraraya Geldi
GTB’de ortak akıl buluşması: 12 meslek komitesi aynı masada