CHP’li Öztürkmen: Gaziantep’te, doktor da perişan hasta da

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Gaziantep’te, sağlık sorunları bitmek bilmezken, tedavi için Şehir hastanesine başvuran vatandaşlar eksikler ve yetersizliklerden dolayı gerekli tedaviyi alamadığı gibi, hastanede görev yapan doktorlar da isyan eder noktaya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Milletvekili Avukat Hasan Öztürkmen, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, Gaziantep Şehir Hastanesi’nde görev yapan doktorların bir türlü giderilemeyen alt yapı eksikleri nedeniyle zor şartlarda çalıştıklarına dikkat çekti.

Şehir Hastanesi’nde görevli doktorların kendisine gönderdiği, "Lütfen sesimizi duyurun: Gösteriş yapmak için altyapısı olmayan yere yoğun bakım açıp hasta dolu servisleri hemşiresiz bırakıyorlar. Biz hekimler artık çıldırma noktasındayız" şeklindeki mesajı Genel Kurulda dile getiren Öztürkmen, geçtiğimiz günlerde Gaziantep’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gösteriş yapmak için çok yetersiz sayıda doktor ve hemşireyle çalışan servislerin kapatılarak olmayan çocuk yoğun bakıma personel aktarıldığını, hastaların taburcu veya diğer servislere geçirilerek mağdur edildiğini ifade etti.

Öztürkmen, ayrıca hiçbir üst yazı gelmeden, yoğun bakım tecrübesi olmayan hemşirelerin yoğun bakıma doldurulup, çocuk yoğun bakımın hastalarla dolu gibi gösterildiğini ifade ederek, “ Doktorların haklı isyanı, tedavi olabilmek için hastaneye başvuran vatandaşların şikayetleri her geçen gün artarak devam ediyor. Bu, Gaziantep'teki sağlık sorununun ne noktaya geldiğinin açık bir göstergesidir” diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Gaziantep'te inşaat faciası! Ölü ve yaralılar varÖnceki Haber

Gaziantep'te inşaat faciası! Ölü ve yara...

Evlenen çiftlerin sayısı 2023 yılında gerilediSonraki Haber

Evlenen çiftlerin sayısı 2023 yılında ge...

Yorum Yazın

2-1 Ankara mağlubiyeti sonrası büyük tepki
Başkentten Elimiz Boş Dönüyoruz!
Gaziantep'te 2 Şubat'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Şahin: "Berat, gönüllerin arındığı, umudun yeniden yeşerdiği bir gece"
Şahinbey Ampute'den 4-0'lık galibiyet
Gaziantep'te felakete ramak kaldı! İstinat duvarı çöktü!
Başkan Tahmazoğlu'ndan Berat Kandili mesajı
Eklem sağlığında 'Kitosan' dönemi: Kıkırdak onarımına doğal destek
Gaziantep’te yoğun sis etkisini sürdürüyor
Silahlı yağma ve uyuşturucu ticaretinden 13 yıl cezayla aranan şahıs yakalandı
Gölbucks Konak, Gaziantep turizmine yeni bir renk kattı
Gaziantep'te seyir halindeki araç alev alev yandı
Deprem yıktı, devlet ayağa kaldırdı
Gaziantep'te market çalışanlarına saldırdı 
Şiddetli Yağmur Kazaya Neden Oldu: Hurdaya Dönen Araçtan Burnu Bile Kanamadan Çıktı
Otobüs kazası: 8 ölü, 26 yaralı
Gaziantep’te trafik canavarı dur durak bilmiyor: 6 ölü 34 yaralı
Gaziantep'te faciayı kıl payı atlattılar 
Tarla Yolunda Bırakıldı, İnceleme Başlatıldı
Gaziantep’te Sahte Parayla Hayvan Aldılar, Jandarma Yakaladı