CHP İl Başkanı Acar’dan Toplu Taşımaya Yapılan Zamma Tepki

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP İl Başkanı Acar’dan Toplu Taşımaya Yapılan Zamma Tepki
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Vakkas Acar, 15 Aralık tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Gaziantep’te toplu taşımaya yapılan zamma tepki göstererek, “ Henüz asgari ücrete yapılacak zam belli değilken, öğrenci bursuna yapılacak zam belli değilken alel acele  toplu taşıma araçlarına zam yapılması kenti yönetenlerin halktan ne kadar kopuk olduklarının göstergesidir” dedi.

CHP İl Başkanı Vakkas Acar, yaşanan derin yoksulluk ve ekonominin her geçen gün daha da kötüye gitmesine rağmen Gaziantep’te toplu taşımaya sessiz sedasız zam yapılmasının kabul edilemez olduğunu söyledi.

Acar, Gaziantep’te, yapılan zammın insafsız bir karar olduğunu, karar alınırken işçi, emekli, yetim ve öğrencilerin düşünülmediğini ifade ederek,” Zam kararını alanlar, her gün toplu taşıma araçlarını kullanarak okula giden çocuklardan, işe gidip gelen anne babalardan, yani kısacası halktan haberdar mı?” diye sordu.

Vakkas Acar, Büyükşehir Belediyesini yapılan zammı bir kez daha gözden geçirmesi için göreve davet ederek, “Zaten zor şartlarda yaşamını sürdürmeye çalışan ve toplu taşıma araçlarını kullanmak zorunda olan vatandaşlarımız bu zam ile bir kez daha mağdur edilmiştir. Öğrenci, işçi, memur ve dar gelirli zor durumda ancak Gaziantep Büyükşehir Belediyesi öyle gösteriyor ki halktan kopuk, halkın ne yaşadığından bir haber. Henüz Asgari ücrete yapılacak zam belli olmamışken, Ülkenin içinde bulunduğu koşullarda hangi kesimin ücretine zam yapılmıştır ki toplu taşımaya böyle bir zam yapıldı. Belediye halkın üzerinden kâr gözeten bir işletme değildir. Halkına, ucuz ve kaliteli ulaşım sağlamak Belediyelerin görevlidir. Sosyal belediyecilik bunu gerektirir. Elinizi vicdanınıza koyun. Halkın, soğukta, sıcakta, yağmurda, çamurda yürüyerek işine, okuluna gidip gelmesine gönlünüz razı olur mu?

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Örgütü olarak, ekonomik olarak zor şartlarda yaşamaya mahkum edilen vatandaşın daha fazla mağdur olmaması için Büyükşehir Belediyesini yapılan zammı yeniden gözden geçirmeye davet ediyoruz. Bu karara mecliste el kaldırıp evet diyenleri de kınıyoruz ” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Umut Yılmaz'dan sert tepki!Önceki Haber

Umut Yılmaz'dan sert tepki!

Nizip’ten Suudi Arabistan’a Kara Yoluyla Umre YolculuğuSonraki Haber

Nizip’ten Suudi Arabistan’a Kara Yoluyla...

Yorum Yazın

Gaziantep Organize’de Yürekler Ağıza Geldi
Gaziantep'te zincirleme kaza: 7 kişi yaralandı
Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu
Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 93’üncü yıl dönümü
Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu’dan NTO’ya Ziyaret
Gaziantep'te araba küle döndü
Gaziantep’te yangın faciası: Seyirci kalan mahalle
Gaziantep’te fabrika yangını: 2 kişi yaralandı
Aman Dikkat: Aç kalan tilki Gaziantep sokaklarında
Gaziantep’te Namus Cinayeti Davasında Karar: Baba ve Oğula Hapis
Feci Kazanın Ardından Otoyolda Trafik Normalleşiyor
Gaziantep’te Ramazan Öncesi Gıda Fiyatlarına Yakın Takip
Gaziantep’te Vicdanları Yaralayan Darp Olayı: Sanıklar İçin 15 Yıla Kadar Ceza
Gaziantep'te soba faciası: Bir aile hastanelik oldu 
Gaziantep'te sis faciası: Otoban kana bulandı 
Gaziantep’te Örnek Davranış: Kalp Masajıyla Hayata Tutundu
Gaziantep’te uyuşturucu operasyonunda 11 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Yoğun Sis Gaziantep’i Sardı, Trafikte Aksamalar Yaşandı