Cengiz Bayram, yerel iktidar için iddialı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cengiz Bayram, yerel iktidar için iddialı
Abone ol
CHP İl Başkan Adayı Cengiz Bayram, kongre çalışmalarına hızlı başladı. Nurdağı, Araban ve İslahiye  ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Bayram, ilçe yönetimleri ve partililerle bir araya geldi.

CHP İl Başkan Adayı Cengiz Bayram, 19 Ekim’de gerçekleştirilecek İl Kongresi’ne iddialı hedeflerle hazırlanıyor. CHP’nin Türkiye’de gerçekleştirdiği başarıyı Gaziantep’te de yakalamaları gerektiğini dile getiren Bayram, “ Hedefimiz Gaziantep genelinde iktidar olmaktır”dedi.


Yönetimsel zaaflarımızı gidermeliyiz

Seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde giren CHP İl Başkan Adayı Cengiz Bayram,  üç ilçeyi birden ziyaret etti. Nurdağı, Araban ve Yavuzeli ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Bayram, yöneticiler ve partililerle bir araya gelirken, Gaziantep’te iktidar olmak için gereken yönetimsel planlamaları yaptıklarını dile getirdi.


Birlik beraberliği sağlamamız gerekiyor

Birlik beraberliğin sağlanması ile birlikte Araban’da, Yavuzeli’nde, Nurdağı’nda seçimleri rahatlıkla alacaklarını belirten Bayram, “ Yönetimsel destek ve organizasyonla bunu başarabiliriz. 
Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde kazanabileceğimiz seçimi, yönetimsel bir zaaf nedeniyle kaybettik. Yönetim farklı, idare etmek farklıdır. Yönetimde planlama vardır, denetim vardır, yeniden planlama vardır. Biz inşallah göreve geldiğimiz andan itibaren yönetimsel anlamda partide önemli çalışmalara imza atacağız. Bu çalışmaların sonucunda başarı ve Gaziantep genelinde iktidar gelecek.” şeklinde konuştu.


Bayram, ziyaret ettiği ilçelerde yönetimler birlikte partililerle de sohbet etti. Projelerinden ve düşüncelerinden bahsetti. Bayram’a ziyaret ettiği ilçelerde yoğun ilgi gösterildi.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarmadan zehir operasyonları Önceki Haber

Jandarmadan zehir operasyonları 

Fedaioğlu: Cumhurbaşkanımız, Gazze’deki Masumların Sesi OlmuşturSonraki Haber

Fedaioğlu: Cumhurbaşkanımız, Gazze’deki...

Yorum Yazın

Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu
Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 93’üncü yıl dönümü
Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu’dan NTO’ya Ziyaret
Gaziantep'te araba küle döndü
Gaziantep’te yangın faciası: Seyirci kalan mahalle
Gaziantep’te fabrika yangını: 2 kişi yaralandı
Aman Dikkat: Aç kalan tilki Gaziantep sokaklarında
Gaziantep’te Namus Cinayeti Davasında Karar: Baba ve Oğula Hapis
Feci Kazanın Ardından Otoyolda Trafik Normalleşiyor
Gaziantep’te Ramazan Öncesi Gıda Fiyatlarına Yakın Takip
Gaziantep’te Vicdanları Yaralayan Darp Olayı: Sanıklar İçin 15 Yıla Kadar Ceza
Gaziantep'te soba faciası: Bir aile hastanelik oldu 
Gaziantep'te sis faciası: Otoban kana bulandı 
Gaziantep’te Örnek Davranış: Kalp Masajıyla Hayata Tutundu
Gaziantep’te uyuşturucu operasyonunda 11 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Yoğun Sis Gaziantep’i Sardı, Trafikte Aksamalar Yaşandı
Gaziantep otobanında zincirleme kaza: 2 ölü, 11 yaralı
Gaziantep’te para alan yandı! Artık talep edilemez!