Çeliktürk: Yılgınlık yok, mutlaka kazanacağız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çeliktürk: Yılgınlık yok, mutlaka kazanacağız
Abone ol
CHP Gaziantep Milletvekili Adayı Gökhan Çeliktürk, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, “Yılgınlık yok. Umutsuzluk yok. Her türlü oyunu bozacağız ve mutlaka kazanacağız” dedi.

HALKIN ÇOĞUNLUĞU DEĞİŞİM İSTİYOR

 14 Mayıs’ta Cumhuriyet tarihinin en kritik seçiminin gerçekleştiğini ifade eden CHP Milletvekili Adayı Gökhan Çeliktürk, seçim sonuçlarına göre ülkede yaşayanların yarısından fazlasının değişim istediğini söyledi. Değişim isteğinin 28 Mayıs’ta daha güçlü bir şekilde sandıklara yansıyacağını savunan CHP’li Gökhan Çeliktürk, “Hükümetin değişmesini isteyen muhalif seçmen, Cumhuriyetimizin 100. Yılında büyük değişimi gerçekleştirecek azim ve kararlılığa sahiptir” diye konuştu.

SEÇMENİN YÜZDE 13’Ü OY KULLANMADI

28 Mayıs’ta yapılacak olan ikinci tur seçimlerinin sonucunu sandığa gitmeyen seçmenin tavrının belirleyeceğine dikkat çeken Çeliktürk, açıklamasını şöyle sürdürdü:“Seçim sonuçlarına göre, 21 yıldır ülkeyi yöneten AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yaklaşık yüzde 49,5 oy aldı. Millet İttifakı'nın adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 45'te kaldı. ATA İttifakı adayı Sinan Oğan yüzde 5,25 oy alarak dikkatleri üzerine çekti. Büyük oy kaybına uğrayan AKP’nin oyları yüzde 35’e düştü. Bu sonuçlar da, toplumdaki değişim isteğinin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. 28 Mayıs’ta değişim isteği daha güçlü bir şekilde sandığa yansıyacak ve kazanacağız. Buna inanıyoruz.

“TÜM HESAPLARI BOZACAĞIZ”

Ülkemizi her anlamda çıkmaza sokan, geleceğimizi karartan bu hükümetten kurtulmak isteyen herkese 28 Mayıs’ta büyük görev düşüyor. Değişim isteyen partili ve partisiz tüm vatandaşlar, ilk turda oy kullanmayan seçmeni ikinci turda sandık başına getirmek için mücadele etmeli. Çünkü ortada sandığa gitmeyen 8 milyon 352 bin 496 seçmen var. Yani seçmenin yüzde 13’lük bir kısmı oy kullanmamış. Bu kitleyi ikinci turda sandık başına getirir ve oyunu almayı başarırsak seçimi kazanırız. Bunun yanında 1 milyon 36 bin 565 de geçersiz oy var. Bütün bunları dikkate aldığımızda, aradaki farkın kapanacağına ve tüm hesapların bozulacağına inanıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkemizi AKP karanlığından kurtaracak moral, motivasyon ve vatandaş desteğine sahibiz. Buna herkesin inanması ve mücadeleyi bırakmaması gerekiyor. Ülkemizin aydınlık geleceği için 28 Mayıs’ta sandık başına giderek, tüm hesapları ve oyunları bozacağız. Tabi ki buradaki en önemli konu, oylarımıza sahip çıkacağız. Kimsenin kuşkusu olmasın. Bu seçimi kazanacağız.”

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rektör Demir uyardı: Aşırı ve bilinçsiz teknoloji kullanımına dikkat!Önceki Haber

Rektör Demir uyardı: Aşırı ve bilinçsiz...

HKÜ Sporda Başarıya Abone!Sonraki Haber

HKÜ Sporda Başarıya Abone!

Yorum Yazın

Gaziantep'te "olmaz" dedirten olay: Yaşlı kadını ecelle cebelleşiyor 
AVM üstünde şoke eden olay!
Şehitkamil’de Çocuk Şenliği başlıyor
Gaziantep'te 31 Temmuz'da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep’te akıl almaz olay: Tramvayın önüne atladı
Gaziantep’te yangın: 2 kişi yaralandı 
Gaziantep’te trafik kazaları: Yunus Polisi yaralandı
GASİD’den Mesleki Eğitime Güçlü Destek
GTO’nun Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Genişletilmiş Olarak Yapıldı
Gaziantep–Nizip Karayolu Uluyatır Kavşağı'nda Kaza: 4 Kişi Yaralandı
Gaziantep'te orman yangını: Müdahale sürüyor 
Antep Fıstığı Lisanslı Depo Yeni Hasat Sezonuna Hazır
Gaziantep Büyükşehir geçmişi geleceğe taşıyor
Gaziantep'te orman yangını: Ekiplerin müdahalesi sürüyor
Tahmazoğlu: "Gençlerimizin her adımında yanlarındayız"
DEİK/Türkiye-Irak Yuvarlak Masa Toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi
Öztürkmen Ailesinin Acı Günü: Salih Öztürkmen Hayatını Kaybetti
Gaziantep'te orman yangını
NTO’da T.C. Sağlık Bakanlığı Onaylı İlk Yardım Eğitimi Tamamlandı
MHP Gaziantep'te Gönülleri Buluşturan Anlamlı Program: Engelleri Dayanışma Aşıyor