Başkan Yılmaz’dan Çocuklara Özel Proje: ‘Dondurma Karavanı’

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yılmaz’dan Çocuklara Özel Proje: ‘Dondurma Karavanı’
Abone ol
Yaşanan ekonomik kriz ve çocukların vazgeçilmezi dondurma fiyatlarının yüksekliği nedeniyle Başkan Yılmaz tarafından hayata geçirilen ‘Dondurma Karavanı’ projesi, çocuklar tarafından büyük ilgi gördü.

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, çocuklara yönelik geliştirdiği özel projelerle dikkat çekmeye devam ediyor. Başkan Umut Yılmaz, çocukları mutlu etmek için özel olarak yaptırdığı ve ‘Dondurma Karavanı’ adını verdiği aracın hazır olmasıyla birlikte direksiyona geçerek Şehitkamil’in köylerine doğru yola çıktı. Başkan Yılmaz, çocuklara kendi elleriyle dondurma ikram etti.

Başkan Umut Yılmaz; Kozluyazı, Tuğlu, Güngürge, Karasakal, Çağkuyu mahallelerine gitti. Dondurma Karavanı’nın köye giriş yaptığı anda çocukların meraklı bakışları ve coşkulu karşılamaları dikkat çekti. Dondurma Karavanı aracını park ettikten sonra dondurma dolabının başına geçen Başkan Yılmaz, kendi elleriyle çocuklara dondurma ikram etti. Yazın kavurucu sıcağında çocukların serinlemelerini sağlayan Başkan Umut Yılmaz, çocukların yüzlerinde oluşan gülümsemelerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaretleri sırasında karşılaştığı her yurttaşla özel olarak ilgilenen ve uzun süre sohbet eden Başkan Yılmaz, kendisine iletilen talep, öneri, şikâyetleri de dinledi. Vatandaşın görüşüne çok büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Umut Yılmaz, her görüş, öneri ve eleştirinin kendileri için çok kıymetli olduğunu söyledi.

ÇOCUKLARIMIZI MUTLU ETMEK İÇİN KÖY KÖY GEZECEĞİZ

Çocukların mutluluğunu her zaman ön planda tuttuğunu dile getiren Başkan Yılmaz, aracın yapım sürecinde büyük bir heyecan duyduğunu belirtti. Başkan Umut Yılmaz, bu projenin amacının kırsal bölgelerde yaşayan çocukları mutlu etmek ve onlara unutulmaz bir yaz hatırası bırakmak olduğunu aktardı. Yılmaz, “Bu aracı yaparken çok heyecanlandım. Her gün aradım, aracın durumunu sordum. Bir çocuğu mutlu edersen; annesini, babasını, kardeşlerini herkesi mutlu edersin. Bu araçtaki amacımız; köylerdeki, kırsaldaki çocuklarımızı o eski güzel günlerdeki gibi dondurmaya kavuşturmak. Köy köy gezeceğiz. Çocuklarımızı mutlu etmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız” ifadelerini kaydetti.

YENİ SÜRPRİZLERİ BEKLEYİN…

‘Dondurma Karavanı’ projesi, çocukların yaz tatillerini daha eğlenceli hale getirirken, köylere neşe ve hareketlilik katacak. Belediye olarak çocukların mutluluğu için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Yılmaz, bu tür projelerin süreceğini ve çocuklara yönelik yeni sürprizlerin yolda olduğunu da müjdeledi.

 

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Temmuz ayı meclis toplantısı tamamlandıÖnceki Haber

Temmuz ayı meclis toplantısı tamamlandı

Hak-İş/Hizmet-İş Sendikası’ndan İşçi Kıyımına ProtestoSonraki Haber

Hak-İş/Hizmet-İş Sendikası’ndan İşçi Kıy...

Yorum Yazın

Gaziantep’te trafik canavarı dur durak bilmiyor: 6 ölü 34 yaralı
Gaziantep'te faciayı kıl payı atlattılar 
Tarla Yolunda Bırakıldı, İnceleme Başlatıldı
Gaziantep’te Sahte Parayla Hayvan Aldılar, Jandarma Yakaladı
Gaziantep’te Görüş Mesafesi Düştü: Valilikten Uyarı Geldi
Gaziantep'te hırsızlık olayı: Dilenci kılığına girip 3 milyon 700 bin lirayı çaldılar
Gaziantep İçin Kritik Proje Gecikti: CHP’li Meriç Meclis’te Sordu
Gaziantep'te ‘hırsızlık çetesi' çökertildi: 6 gözaltı
Gaziantep’te Korku Dolu Anlar: Şarampole Uçan Otomobil Alev Aldı
Gaziantep'te 2 gündür yoğun sis etkili oluyor
Gaziantep İl Müftülüğündeki Bekleyiş Sona Erdi
Haber alınamıyordu: Gaziantep'te acı ölüm!
Gaziantep Organize’de Yürekler Ağıza Geldi
Gaziantep'te zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı
Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu
Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 93’üncü yıl dönümü
Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu’dan NTO’ya Ziyaret
Gaziantep'te araba küle döndü