Başkan Fedaioğlu ve teşkilatı o ailenin imdadına yetişti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Fedaioğlu ve teşkilatı o ailenin imdadına yetişti
Abone ol
Gaziantep’in Şahinbey ilçesi 25 Aralık Mahallesi’nde, 2’si engelli 3 çocuğuyla birlikte yaşam mücadelesi veren Münevver Ödük’ün dramına AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu ve teşkilatı kayıtsız kalmadı. Zor günler geçiren aileye yardım eli uzatan İl Başkanı Fedaioğlu, İl Sosyal Politikalar Başkanı Hasan Hüseyin Altunova, 25 Aralık Mahalle Muhtarı Şakir Bozkurt, Mahalle Temsilcisi Abdi Erdem, Bölge Başkanı Kemal Yıldız ve teşkilat mensupları hem maddi destek sağladı hem de kalıcı çözümler üretmek için harekete geçti.

AİLENİN YÜZÜ GÜLDÜ

Ev kirasını ödeyemediği için sokağa atılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Münevver Ödük ve çocukları, İl Başkanı Fedaioğlu’nun devreye girmesiyle rahat bir nefes aldı. Fedaioğlu, ailenin kira borcunun kapatılması ve temel ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli adımları attı. Ayrıca, çocukların eğitim ve sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanabilmesi için yetkililerle görüştü.

“YALNIZ DEĞİLLER”

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Fedaioğlu, “Münevver hanımın ve çocuklarının yaşadığı zorlukları duyduğumuz anda hemen harekete geçtik. Onların yanında olduğumuzu göstermek, yalnız olmadıklarını hissettirmek bizim en büyük sorumluluğumuz. Sadece bugün değil, gelecekte de yanlarında olacağız. Devletimiz, engelli maaşı, çocuk parası, elektrik ve gıda yardımı sağlayarak aileye destek oluyorlar. Aynı şekilde Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu ve ekibi de aileye her türlü desteği sağlıyor. Biz de AK Parti İl teşkilatı olarak çorbada tuzumuzun olması adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

UZUN VADELİ DESTEK SAĞLANACAK

Fedaioğlu, ailenin geçim sıkıntısını kalıcı olarak çözmek için de çalışmalar başlattıklarını belirterek, Münevver Ödük’e iş imkânı sağlanması konusunda girişimlerde bulunacaklarını ifade etti. Ayrıca, engelli çocuklar için sosyal yardımların artırılması ve yaşam koşullarının iyileştirilmesi adına devlet kurumlarıyla iş birliği içinde olacaklarını söyledi.

Bu anlamlı yardım sayesinde Ödük ve çocukları, yeni bir umutla hayata tutunma fırsatı buldu. 25 Aralık Mahalle sakinleri de bu duyarlı yaklaşım nedeniyle Fedaioğlu ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 3
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
NTB Başkanı İbrahim Sarı; Ramazan ayında ithal mercimeğin önü açılmalıÖnceki Haber

NTB Başkanı İbrahim Sarı; Ramazan ayında...

Yılmaz’dan engelli ailelere ziyaretSonraki Haber

Yılmaz’dan engelli ailelere ziyaret

Yorum Yazın

Gaziantep’te sokak ortasında dehşet: 15 yaşındaki Suriyeli genç bıçaklanarak hayatını kaybetti
Ülkü Ocakları İl Divanı’ndan Başkan Fatma Şahin’e Ziyaret
Gaziantep’te 11 yaşındaki çocuğa intikam saldırısı!
Gaziantep'te 8 Ekim de Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep Büyükşehir’den Anaokulu Öğrencilerine Simit ve Süt Desteği
KÜSGET'te yollar yenileniyor
Mete Akcan: Rekabetin Yolu Sorumlu Üretim Anlayışından Geçiyor
Akıncı: “Pamuk, Üretimden İhracata Stratejik Değer”
Eren Kaşısarı mazbatasını aldı
Çocuk sağlığı ve hastalıkları Uzmanı Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde
MHP Gaziantep Teşkilatında Yeni Dönem
Gaziantep Şehir Hastanesi Kronik Yara Bakım Servisi hayat kurtarıyor
Gaziantep'te silahlı saldırı: 2 gözaltı
Gaziantep’te çapa makinesi devrildi: 3 kişi yaralandı
NTO Seçimlerinde Resmi Sonuçlar Açıklandı: 35 Meclis Üyesi Belli Oldu
Hür Türkiye Buluşmaları kapsamında Gaziantep’te Haberleşme ve Veri Egemenliği Çalıştayı düzenlendi
Gaziantep'te jandarmadan otoyolda trafik denetimi: 903 araca ceza
Gaziantep’te sanal dolandırıcılık operasyonu: 47 şüpheli yakalandı!
Gaziantep Şehir Hastanesi hizmette 3 yaşında
Nizip Ticaret Odası’nda Seçimler Tamamlandı