Başkan Fadıloğlu, Yetim Annelerine Sertifikalarını Takdim Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Fadıloğlu, Yetim Annelerine Sertifikalarını Takdim Etti
Abone ol
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Yetim Koordinasyon Merkezinde düzenlenen çeşitli etkinliklerde yetim anneleri ve çocuklarıyla bir araya geldi. Başkan Fadıloğlu; okuma-yazma kursu, bilgisayar kursu ve el beceri kursunda eğitimlerini tamamlayan yetim annelerine sertifikalarını takdim etti.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilk olarak okuma-yazma kursuna katılan kursiyerleri ziyaret etti. Sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Fadıloğlu, kursiyerlerin eğitimleri hakkında öğretmenlerden bilgi aldı. Fadıloğlu, daha sonra okuma-yazma kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını takdim etti. Daha sonra mefruşat kursunu ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, yetim annelerinin yapmış oldukları ürünleri inceledi. Burada da eğitimini tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını takdim eden Başkan Fadıloğlu, ardından bilgisayar kursunu ziyaret etti. Kursiyerlerle sohbet eden Başkan Fadıloğlu, bilgisayar kursunu tamamlayan kursiyerlere de sertifikalarını takdim ederek, bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Fadıloğlu, son olarak, akıl ve zeka oyunlarına katılan yetim annelerini ziyaret etti. Yetim anneleriyle sohbet eden Başkan Fadıloğlu, her zaman yetim anneleri ve çocuklarının yanlarında olduğunu söyledi.

BİZLERİ ZİYADESİYLE MUTLU EDİYOR

Ziyaret sonunda kısa bir değerlendirmede bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Ben öncelikle Yetim Koordinasyon Merkezi’nde görev yapan yöneticilerimize, hocalarımıza teşekkür ediyorum. Hakikaten burada yetim annelerimiz bir yandan okuma-yazma bilmeyenlerin okuma-yazma öğrendiği, diğer taraftan bilgisayar eğitimi alan, dikiş nakış eğitimi alan annelerimizin olduğunu görmek, bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Tabii biz bunu bir başımıza yapmıyoruz. Bu konuda Halk Eğitim Merkezimizin vermiş olduğu destekle kurslarımızı devam ettiriyoruz. Kurslarımızdan eğitimlerini başarıyla tamamlayan kardeşlerimizin sertifikalarını verdik. Eğitim, en alt yaş grubundan başlayıp yetişkinliğe kadar devam eden ve hayat boyu öğrenmemiz gereken şeyleri öğrendiğimiz ve buna ihtiyaç duyduğumuz bir ortam. Bu konuda destek veren hocalarımıza, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Hanım kardeşlerimizin ve çocuklarımızın başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milletvekili Koçer 'Türkiye yeni bir ekonomik kalkınma hamlesi gerçekleştiriyor'Önceki Haber

Milletvekili Koçer 'Türkiye yeni bir eko...

 6 ayda 10 defa ekmek çalınması market sahibini bezdirdi  Sonraki Haber

 6 ayda 10 defa ekmek çalınması market s...

Yorum Yazın

Gaziantep'te 5 Aralık'ta elektrik kesintisi olacak yerler
NTB’den Eğitime Modern Laboratuvar Desteği
Gaziantep'te yardım yapma vaadiyle dolandırıcılık!
Gaziantep’te korkunç olay! Henüz 20 yaşındaydı...
Gaziantep'te yeni OSB Hastanesi hizmete açıldı
Başkan Şahin, şehir yaşamına katkı sunan büyükşehir belediye başkanları arasında birinci oldu
Gaziantep, kasım ayında 837 milyon 860 bin dolarlık ihracat gerçekleştirdi
Başkan Ünverdi kasım ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi
49 kişinin yakınları tahliyeye tepki gösterdi
Gaziantep FK, kupada tur atladı
Ressam Azmi Atilla SANKO Sanat Galerisi’nde Sergi Açacak
Yıldırım: Hedefimiz Türkiye ihracatından %4 pay almak
Proje Ulaşımda Bölgeye Yeni Nefes Olacak
Gaziantep Büyükşehir’in Yeni Konut Müjdesi’nin Şartları Belli Oldu
Güneydoğu Anadolu Kasım Ayını 998,7 Milyon Dolarlık İhracatla Tamamladı
Gençler, Nizip Belediyesi Bilim Merkezi’nde sınavlara hazırlanıyor
Eşi eleman bulamayınca kentin tek kadın çaycısı oldu
Yılmaz’dan Ankara önemli temaslar
Arabanlı çiftçilere, 2026 Yılı ÇKS Başvuruları uyarısı
Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde Yapay Zeka Zirvesi gerçekleştirildi