Başkan Çetin’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Çetin’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
Abone ol
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Çetin mesajında, “Toplumumuzdaki rollerinin önemi inkâr edemeyeceğimiz; sevgileriyle, özverileriyle, fedakârlıklarıyla dünyamızın daha güzel bir yer olmasına katkıda bulunan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin yayımladığı mesajda kadınların dünyanın her yerinde birlik ve beraberliğin sembolü olduğunu belirterek, “Kadınlar; ailelerimizin, iş dünyamızın, kültürümüzün ve toplumumuzun her alanında önemli roller üstlenmekte. Bugün dünyanın her köşesinde üreten, ürettiğiyle ülkesine ve milletine değer katan, azim ve kararlılıkla mücadele veren emekçi kadınların günü. 8 Mart’ı, 6 Şubat’ta yaşadığımız depremlerin acısıyla karşılıyoruz, depremde kaybettiğimiz canlarımız için üzülüyoruz. Ancak içimizdeki buruk gururun kaynağı da yine güçlü ve cefakâr kadınlarımızdır. 6 Şubat’ta yaralarımızı sarmamızda bizlere yardım eden, hafızalarımızdaki enkazların izlerini silmeye gayret eden yine kadınlarımızdı” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE YÜZYILI KADINLARIN DA YÜZYILI OLACAK”

Çetin, “AK Partimizin de en önemli yapı taşlarından olan kadınlarımızı; sahada teşkilatımızın içerisinde görmek bizleri motive ediyor. Coşkuları, enerjileri, inançlarıyla geleceğimizi şekillendiriyor, davamızı güçlendiriyorlar. 31 Mart yerel seçimlerine yaklaştığımız şu günlerde kadınlarımızın hınca hınç takdire şayan çalışmaları bizleri daha da kuvvetlendiriyor. 

Daha güçlü bir Türkiye için gelecek nesillerin yetişmesinde hayati rol oynayan değerli kadınlarımızın işgücüne katılım oranlarının yükseltilmesi için titizlikle çalışmak, sarsılmaz kararlılığımızdır. Eğitim alanında karşılaşabilecekleri her türlü engeli kaldırmaya, ekonomik bağımsızlığa kavuşmalarını sağlamaya ve karşılaşabilecekleri her türlü şiddete, baskıya, adaletsizliğe ve ayrımcılığa şiddetle karşı çıkmaya kararlıyız. Türkiye Yüzyılı, kadınlarımızın da yüzyılı olacak. Hep birlikte el ele gönül gönüle Hep Yeni Hep İleri diyerek azimle çalışacağız, başaracağız. Bu vesileyle medeniyetin, hayatın ve emeğin kurucu gücü olan kadınların toplumumuzdaki önemini ve katkılarını bir kez daha takdir ediyor, tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum ”dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Tahmazoğlu, Kadınlar Günü'nü kutladıÖnceki Haber

Başkan Tahmazoğlu, Kadınlar Günü'nü kutl...

Ramazan Gelmeden Ramazan Pidesine Zam GeldiSonraki Haber

Ramazan Gelmeden Ramazan Pidesine Zam Ge...

Yorum Yazın

Alacak Meselesi Kanlı Bitti: 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Gaziantep Ülkü Ocakları’nda Göreve Vefa ile Başlandı
Prof. Dr. Erol Murat Yıldız SANKO Sanat Galerisi’nde sergi açtı
Gaziantep Büyükşehir’den bahar temizliği seferberliği
GSO Başkanı Adnan Ünverdi nisan ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi
Gaziantep'te 3 milyon TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi
Gaziantep'te 3 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantepliler Dikkat! Meteoroloji uyardı! Sağanak Geliyor!
Nisan Ayında Güneydoğu’dan 1.1 milyar Dolarlık İhracat
Gaziantep Bereketle Buluştu: Yağışlar Katlandı
Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi İşadamı-Siyasetçi Mehmet Pamuk kitap yazdı 
 Dolu yağışı Antep fıstığı bahçelerine zarar verdi
Mücadelemiz Sonuç Vermedi! Evimizde Mağlup Olduk!
Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Bitti: 2 Kardeş Hayatını Kaybetti!
Gaziantep'te 2 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te yağış hayatı felç etti 
Gaziantepli futbolcu Beşiktaş kadrosunda
Prof. Dr. İrfan Koca: "Tetkik değil, hasta tedavi edilmelidir"
Başkan Tahmazoğlu Ankara Üniversitesi Öğrencileri ile Biraraya Geldi
GTB’de ortak akıl buluşması: 12 meslek komitesi aynı masada