Bakbak: Yarınlarımızı Türkiye Yüzyılı’nın Mimarı Kadınlarımızın Fikirleri ve Emekleriyle Şekillendiriyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakbak: Yarınlarımızı Türkiye Yüzyılı’nın Mimarı Kadınlarımızın Fikirleri ve Emekleriyle Şekillendiriyoruz
Abone ol
AK Parti Gaziantep Milletvekili, Genel Merkez Kadın Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Doç. Dr. Derya Bakbak, Mersin’den Kahramanmaraş’a, Osmaniye’den Adana’ya partisinin kadın kolları teşkilatlarıyla buluştu. 

Milletvekili Bakbak, Akdeniz Bölge Koordinatörü olarak Genel Merkez MKYK üyeleri Meryem Karaköse, Zeynep Vurmaz Yiğit, Atike Aynur Karaçete ve Fatma Coştu ile ziyaretlerine Mersin’den başladı. AK Parti Mesin İl Başkanı Adem Aldemir ve Kadın Kolları Başkanı Fatma Abacı’yı ziyaret eden Bakbak, daha sonra il ve ilçe kadın kolları başkanlarıyla kapsamlı bir değerlendirme yaptı. 

Bakbak, bir sonraki günü deprem bölgesi olan Kahramanmaraş’a ayırdı. AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığının ev sahipliğinde Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, İl Başkanı Burak Gül, İl Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz, Onikişubat İlçe Başkanı Durdu Safa Kekeç'in katılımlarıyla gerçekleştirilen buluşmada deprem bölgesi Kahramanmaraş’taki çalışmalar değerlendirildi. 

Bakbak ve Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyeleri il, ilçe kadın kolları başkanlarını tek dinledi, talep ve önerileri not ettiler. 

Bakbak’ın sonraki durağı Osmaniye ve Adana oldu. Osmaniye’de AK Parti İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa, Kadın Kolları Başkanı Sultan Okur, Gençlik Kolları Başkanı Veli Demirci ve teşkilat üyeleri Bakbak’ı karşıladı. 

Milletvekili Bakbak, teşkilatın her kademesiyle ayrı ayrı görüştü, teşkilat yönetcilerini dinledi. Kadın Kolları il ve ilçe teşkilatlarıyla da kapsamlı değerlendirmeler yaparak Osmaniye’den Adana’ya geçti.  

Bakbak’ı AK Parti Adana İl Başkanı Tamer Dağlı, İl Kadın Kolları Başkanı Hacer Söylemez ve teşkilat üyeleri karşıladı. Milletvekili Bakbak, İl Başkanı Dağlı ile görüştü, Kadın Kolları ile kapsamlı bir değerlendirme yaptı, Genel Merkeze sunmak üzere notlarını aldı.   

“AK PARTİ’NİN HİZMET SANCAĞINI TÜRKİYE YÜZYILI’NIN MİMARI KADINLARIMIZLA DALGALANDIRIYORUZ

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Bakbak, ziyaret ettiği şehirlerde kadın teşkilatlarına hitaben yaptığı konuşmalarda AK Parti Kadın Kollarının 5 buçuk milyonun üzerinde kadın üyesi ile dünyanın en büyük kadın hareketi olduğuna vurgu yaptı.

Bakbak, “AK Parti’nin hizmet sancağını Türkiye Yüzyılı’nın mimarı kadınlarımızla dalgalandırıyoruz. Kadınlarımız sokakları aşındırıyor, kapı kapı geziyor, her mahalleye AK Parti’nin ayak izini sürüyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Tuğba Işık Ercan, MYK, MKYK üyelerimiz, 81 il ve ilçelerimizdeki kadın teşkilatlarımızla canla başla çalışıyor, Büyük ve Güçlü Türkiye hedefimize yol alıyoruz.” dedi. 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şehitkamil’de 15 Bin 600 Çocuk Tiyatro İzlediÖnceki Haber

Şehitkamil’de 15 Bin 600 Çocuk Tiyatro İ...

10 yıldır goğüs ağrısı yapan kıkırdak tümöründen kurtulduSonraki Haber

10 yıldır goğüs ağrısı yapan kıkırdak tü...

Yorum Yazın

Gaziantep'te "olmaz" dedirten olay: Yaşlı kadını ecelle cebelleşiyor 
AVM üstünde şoke eden olay!
Şehitkamil’de Çocuk Şenliği başlıyor
Gaziantep'te 31 Temmuz'da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep’te akıl almaz olay: Tramvayın önüne atladı
Gaziantep’te yangın: 2 kişi yaralandı 
Gaziantep’te trafik kazaları: Yunus Polisi yaralandı
GASİD’den Mesleki Eğitime Güçlü Destek
GTO’nun Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Genişletilmiş Olarak Yapıldı
Gaziantep–Nizip Karayolu Uluyatır Kavşağı'nda Kaza: 4 Kişi Yaralandı
Gaziantep'te orman yangını: Müdahale sürüyor 
Antep Fıstığı Lisanslı Depo Yeni Hasat Sezonuna Hazır
Gaziantep Büyükşehir geçmişi geleceğe taşıyor
Gaziantep'te orman yangını: Ekiplerin müdahalesi sürüyor
Tahmazoğlu: "Gençlerimizin her adımında yanlarındayız"
DEİK/Türkiye-Irak Yuvarlak Masa Toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi
Öztürkmen Ailesinin Acı Günü: Salih Öztürkmen Hayatını Kaybetti
Gaziantep'te orman yangını
NTO’da T.C. Sağlık Bakanlığı Onaylı İlk Yardım Eğitimi Tamamlandı
MHP Gaziantep'te Gönülleri Buluşturan Anlamlı Program: Engelleri Dayanışma Aşıyor