Bakan Yardımcısı Cantimur’dan Türkiye Yüzyılı Yolunda Kararlılık Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Yardımcısı Cantimur’dan Türkiye Yüzyılı Yolunda Kararlılık Mesajı
Abone ol
AK Parti Gaziantep İl Teşkilatı, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur’un katılımıyla üç kademe teşkilat buluşmasına ev sahipliği yaptı. Geniş katılımla gerçekleşen toplantıya, İl Başkan Vekili Memik Terlemez, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Güzel, İl Kadın Kolları Başkanı Dilan Ensari Şahin, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Durmuş ve il-ilçe teşkilat mensupları katıldı.

Bakan Yardımcısı Cantimur’un katılım sağladığı toplantının ana gündemini; teşkilat çalışmalarının değerlendirilmesi, sahadaki koordinasyonun güçlendirilmesi, yerel yönetimlerle olan iş birliğinin artırılması ve Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda yürütülen projelerin teşkilata yansımaları oluşturdu.

“EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ, SİZLERİN GAYRETİ VE İNANCIDIR”

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur toplantıya ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada, “Gaziantep teşkilatının çalışmalarını takdirle takip ettiklerini vurgulayarak, “AK Parti, milletin içinden çıkan, milletin değerleriyle yoğrulmuş bir harekettir. Gaziantep teşkilatımızın özverili çalışmaları, partimizin saha gücünü ve kararlılığını bir kez daha ortaya koyuyor. Türkiye Yüzyılı yolunda en büyük gücümüz, sizlerin gayreti ve inancıdır” dedi.

“KUTLU YÜRÜYÜŞÜ SÜRDÜRÜYORUZ”

İl Başkan Vekili Memik Terlemez ise, “Her kademe teşkilatımızla omuz omuza vererek bu kutlu yürüyüşü sürdürüyoruz. Bugün burada ortaya konan birlik ve heyecan, davamızın ne denli güçlü bir iradeye sahip olduğunu göstermektedir” ifadelerine yer verdi.

Toplantı sonunda yapılan istişareler ile sahadaki motivasyonun artırılması, teşkilat içi eğitim faaliyetlerinin yaygınlaştırılması ve seçim hazırlık sürecine yönelik eylem planları detaylandırıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te iki ayrı kaza! Yaralılar varÖnceki Haber

Gaziantep'te iki ayrı kaza! Yaralılar va...

NTO Ev Sahipliğinde Zeugma Yapı Kooperatifi Genel Kurul Toplantısı GerçekleştirildiSonraki Haber

NTO Ev Sahipliğinde Zeugma Yapı Kooperat...

Yorum Yazın

Alacak Meselesi Kanlı Bitti: 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Gaziantep Ülkü Ocakları’nda Göreve Vefa ile Başlandı
Prof. Dr. Erol Murat Yıldız SANKO Sanat Galerisi’nde sergi açtı
Gaziantep Büyükşehir’den bahar temizliği seferberliği
GSO Başkanı Adnan Ünverdi nisan ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi
Gaziantep'te 3 milyon TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi
Gaziantep'te 3 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantepliler Dikkat! Meteoroloji uyardı! Sağanak Geliyor!
Nisan Ayında Güneydoğu’dan 1.1 milyar Dolarlık İhracat
Gaziantep Bereketle Buluştu: Yağışlar Katlandı
Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi İşadamı-Siyasetçi Mehmet Pamuk kitap yazdı 
 Dolu yağışı Antep fıstığı bahçelerine zarar verdi
Mücadelemiz Sonuç Vermedi! Evimizde Mağlup Olduk!
Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Bitti: 2 Kardeş Hayatını Kaybetti!
Gaziantep'te 2 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te yağış hayatı felç etti 
Gaziantepli futbolcu Beşiktaş kadrosunda
Prof. Dr. İrfan Koca: "Tetkik değil, hasta tedavi edilmelidir"
Başkan Tahmazoğlu Ankara Üniversitesi Öğrencileri ile Biraraya Geldi
GTB’de ortak akıl buluşması: 12 meslek komitesi aynı masada