Bakan Tunç'tan Şahinbey Millet Cami ve Millet Kütüphanesi'ne tam not

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Tunç'tan Şahinbey Millet Cami ve Millet Kütüphanesi'ne tam not
Abone ol
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye'nin en büyük ikinci camisi olma özelliğine sahip Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi ile Şahinbey Millet Kütüphanesi'ni ziyaret etti.

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Gaziantep'te bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Şahinbey Belediyesi tarafından kente kazandırılan Türkiye'nin en büyük ikinci camisi olan Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi ile Şahinbey Millet Kütüphanesi'ni ziyaret etti. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Bakan Tunç, yapılan projelerin örnek projeler olduğunu ifade etti.

"Şehre değer katan eserler"
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yapılan projelerin şehre değer kattığını ifade ederek, "Şahinbey Belediyemizin Millet Cami'nde cuma namazımızı eda ettik. Cami mükemmel olmuş. Gaziantep'e ve Şahinbey'imize yakışmış. Şehre değer katan güzel eserler. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na çok teşekkür ediyoruz. Şahinbey Millet Camisi ve Külliyesi aynı zamanda bir sosyal tesis kadınından, çocuğuna herkes için bir alan var. Vatandaşlarımızın memnuniyetleri yüzlerinden okunuyor ve Belediye Başkanımıza karşı ilgileri oldukça fazlaydı. Öncesinde de Şahinbey Millet Kütüphanesi'ni gezdik. Ankara'daki Millet Kütüphanesi'nin benzeri. Şehre değer katan bir proje. Orada ders çalışan kitap ve okuyan çocukları gördük. Gurur duyduk. Karşısındaki Şahinbey Kongre Merkezi de yine muhteşem bir eser. İlçenin her tarafı AK eserlerle dolu. Şahinbey Belediyesi'nin hizmetleri örnek belediyecilik. Aynı zamanda borç almadan öz kaynakları ile yapılmış eserler. Türkiye'nin nüfus olarak kalabalık ikinci ilçesi. Bölgenin de önemli bir merkezi. Bu güzel eserleri yapan başta Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Asıl teşekkürü Şahinbeylilere ediyoruz. Çünkü onlar bu yetkiyi vermese bu eserler ortaya çıkmazdı" diye konuştu.

Aşure ikram edildi
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, cuma namazı öncesinde Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi'ne cuma namazını kılmak için gelen vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Bakan Tunç aşure ikramında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN
Gaziantep'te 26 Temmuz da elektrik kesintisi olacak yerlerÖnceki Haber

Gaziantep'te 26 Temmuz da elektrik kesin...

Gaziantep'te altın gaspçıları polisle çatıştı: 4 polis yaralı, 3 gözaltıSonraki Haber

Gaziantep'te altın gaspçıları polisle ça...

Yorum Yazın

Gaziantep'te "olmaz" dedirten olay: Yaşlı kadını ecelle cebelleşiyor 
AVM üstünde şoke eden olay!
Şehitkamil’de Çocuk Şenliği başlıyor
Gaziantep'te 31 Temmuz'da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep’te akıl almaz olay: Tramvayın önüne atladı
Gaziantep’te yangın: 2 kişi yaralandı 
Gaziantep’te trafik kazaları: Yunus Polisi yaralandı
GASİD’den Mesleki Eğitime Güçlü Destek
GTO’nun Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Genişletilmiş Olarak Yapıldı
Gaziantep–Nizip Karayolu Uluyatır Kavşağı'nda Kaza: 4 Kişi Yaralandı
Gaziantep'te orman yangını: Müdahale sürüyor 
Antep Fıstığı Lisanslı Depo Yeni Hasat Sezonuna Hazır
Gaziantep Büyükşehir geçmişi geleceğe taşıyor
Gaziantep'te orman yangını: Ekiplerin müdahalesi sürüyor
Tahmazoğlu: "Gençlerimizin her adımında yanlarındayız"
DEİK/Türkiye-Irak Yuvarlak Masa Toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi
Öztürkmen Ailesinin Acı Günü: Salih Öztürkmen Hayatını Kaybetti
Gaziantep'te orman yangını
NTO’da T.C. Sağlık Bakanlığı Onaylı İlk Yardım Eğitimi Tamamlandı
MHP Gaziantep'te Gönülleri Buluşturan Anlamlı Program: Engelleri Dayanışma Aşıyor