Baba Mustafa: Güvenliğe rağmen AVM’ye nasıl bıçak sokabiliyorlar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Baba Mustafa: Güvenliğe rağmen AVM’ye nasıl bıçak sokabiliyorlar
Abone ol
Gaziantep'te Forum AVM'de lise öğrencisi genci takip edip AVM kapısında 5 yerinden bıçakladı. Gencin ailesi olayın ardından AVM yönetimi suçlayarak ‘güvenliğe rağmen içeriye nasıl bıçak sokabiliyorlar’ diye sordu. 

Olay Gaziantep Forum AVM’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre lise 12. Sınıf öğrencisi 18 yaşındaki A. E. Z., sınava hazırlanmak için gittiği kurs sonrası babasıyla beraber AVM’de gezdi. Daha sonra lavaboda elini yıkamaya giden genci tanımadığı birisi omuz attı. Niye bana omuz attın tartışmasının ardından AVM’de gezmeye devam eden A. E.’yi takip etmeye başlayan diğer şahıs, AVM giriş kapısından çıkar çıkmaz A.E’yi arkasından koşarak bıçak salladı. 5 bıçak darbesiyle yere düşen gence hiçbir güvenlik görevlisinin müdahale etmediği iddia edildi. 

“OĞLUMU DIŞARIDA BEKLİYORDUM”
  O esnada oğlunu dışarıda bekleyen Baba Mustafa Z., oğluma hiç tanımadığı biri omuz atmış daha sonra bu şahıs oğlumu AVM’de takip etmeye başlamış. Oğlum takip edildiğini fark edince AVM’den dışarıya çıkmak istedi. O esnada oğlumun arkasından gelen şahıs çıkış kapısından çıkar çıkmaz oğlumu 5 yerinden bıçakladı” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZI EMANET ETTİĞİMİZ YERE NASIL BIÇAK SOKULUR” 
En güvenli olması gereken AVM’lere bıçak sokuluyor. Biz çocuklarımızı nerede gezdireceğiz. Onlarca güvenlik kamerası, onlarca güvenlik görevlisinin bulunduğu AVM’nin girişinde oğlumu bıçakladılar. X-RAY cihazına rağmen adam içeriye bıçak sokmuş. Biz anahtarlıkla içeriye giremezken içeriye nasıl bıçak sokuluyor”

AVM YÖNETİMİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDUK
Baba Mustafa Z., Forum AVM yönetiminden şikayetçi olacağız. Bu kabul edilemez bir durum. Olaya Valimiz el koydu. Güvenlik kameraları inceleniyor. AVM yönetimi ve güvenliğinin bu tür durumlarda çok hassas olması gerekirdi” diye konuştu. 

AVM YETKİLİLERİNDEN BIÇAKLAMA AÇIKLAMASI

Gaziantep'te Forum AVM yetkilileri lise öğrencisi 18 yaşındaki Alp Eren’in bıçaklanması iddiası üzerine açıklamalarda bulundu.
memoheber’e konuşan Forum AVM Yetkilileri olayın AVM dışında gerçekleştiği ve AVM’de hiçbir güvenlik zafiyetinin olmadığını belirtti. Söz konusu olayın AVM dışında olduğunun belirtildiği açıklamada içeriye bıçak sokulmasının söz konusu olmadığı vurgulandı. Bıçaklayan şahsın tek olmadığının belirtildiği açıklamada bıçağın dışarıdan temin edildiği vurgulandı. Konuyla alakalı tüm görüntülerin yetkililerle paylaşıldığını ifade edildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN
ANKA’dan 25 Aralık kutlama mesajıÖnceki Haber

ANKA’dan 25 Aralık kutlama mesajı

25 Aralık Gaziantep'in KurtuluşuSonraki Haber

25 Aralık Gaziantep'in Kurtuluşu

Yorum Yazın

Gaziantep’te fabrikadan yangın: Ekipler anında müdahale etti 
Fırtına felaketi: 1 ölü, 40 yaralı
Gaziantep'te şiddetli yağış bir evin çatısını yıktı, vatandaş yaşadıklarını canlı yayında ağlayarak anlattı
Gaziantep'te süper hücre şehri talan etti: Hortum adamı fırlattı
Sağanak TAG Otoyolunu da vurdu: zincirleme kaza 1’i ağır 5 yaralı
Gaziantep'te okullar tatil! Valilikten yeni açıklama 
Gaziantep'te 4 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Yağış Kazayı Getirdi: Gaziantep’te Zincirleme Facia
Gaziantep'te eğitime fırtına engeli: Okullar tatil edildi 
Sağanak ve Dolu Hayatı Felç Etti: Gaziantep’te Bilanço Ağır
Gaziantep'te kriz komuta merkezi teyakkuzda
Fırtına arıcıları da vurdu! Arılar telef oldu 
Gaziantep böylesini görmedi: Fırtına minareyi devirdi 
Acı bilanço: Yağış ve fırtına Gaziantepi vurdu 
Valilik uyardı: Alleben taştı, evleri su bastı!
Gaziantep’te sağanak hayatı felç etti : 10 dakikası yetti 
Kar, Sağanak, Fırtına Geliyor! Gaziantep Dahil Çok Sayıda İl Alarmda
Gaziantep-Kilis Karayolunda kaza: Araçlar hurdaya döndü
Gaziantep'te yangın! Alevler geceyi aydınlattı!
Alacak Meselesi Kanlı Bitti: 1 Kişi Hayatını Kaybetti