AK Parti-MHP Gaziantep ittifakında sıcak gelişme

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti-MHP Gaziantep ittifakında sıcak gelişme
Abone ol
AK Parti-MHP ittifakının Gaziantep hattında sıcak saatler yaşanıyor. 2024 yerel seçim öncesi adayların açıklanmasına günler kala pazarlıklar sürüyor.

www.memohaber.com'un edindiği kulis bilgilerine göre Milliyetçi Hareket Partisi AK Parti’den Gaziantep’te 3 ilçeyi istediği öğrenildi. Haber Merkezimizin Ankara’dan edindiği kulis bilgilerine göre bu ilçelerin Nurdağı, Karkamış ve Oğuzeli olduğunu öğrenildi. MHP’nin bu isteklerinin AK Parti tarafından olumlu karşılandığı ise gelen bilgiler arasında.
 
Cumhur İttifakında hareketli saatler yaşanıyor. 2024 Yerel Seçimler öncesi aday adaylığı başvuruları devam ederken, ittifak arasında iller ve ilçelerde paylaşılıyor. Gaziantep’te Oğuzeli Belediyesini elinde bulunduran MHP, bu ilçeye ek olarak İttifak ortağı AK Parti’den Karkamış ve Nurdağı Belediyesini de istedi. AK Parti’nin MHP’nin bu isteklerini olumlu karşıladığı öğrenildi.
 
FATMA ŞAHİN’E DESTEK
MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik’in Ankara’da Genel Merkeze Gaziantep ile ilgili yerel seçim raporu sunduğu öne sürüldü. www.memohaber.com haber merkezimizin edindiği kulis bilgilerinde çok çarpıcı bilgilere ulaşıldı. İl Başkanı Bozgeyik’in Büyükşehir Belediyesi konusunda Fatma Şahin için olumlu görüş bildirildiği kaydedilirken, Büyükşehir Belediyesinin bir belediye başkan yardımcısının ise MHP’li olması gerektiğini genel merkeze ilettiği belirtildi. Gaziantep’in demografik yapısı ve seçmen profili hakkında da görüş bildiren Başkan Bozgeyik adaylarının profilleri hakkında da brifing verdiği iddia edildi.
 
ŞAHİNBEY VE ŞEHİTKAMİL’DE BİRER BAŞKAN YARDIMCISI
Nurdağı, Karkamış ve Oğuzeli’ni isteyen Milliyetçi Hareket Partisi diğer ilçelerde ve Büyükşehir’de Cumhur İttifakı olarak var gücüyle çalışacağı ileri sürüldü. Şahinbey ve Şehitkamil’de belediye başkan yardımcılıklarından en az birinin MHP’li olmasını isteyen MHP Teşkilatı bu konuda ısrarcı olacağı iddia edildi. MHP’nin bu seçimlere Gaziantep’te daha güçlü gireceği, kamuoyunda bilinen isimlerin adaylıklar konusunda tercih edileceği kaydedildi.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
İyi Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, Mercedes'i boykot çağrısında bulunduÖnceki Haber

İyi Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet...

CHP’li Umut Yılmaz Şehitkamil’e adaylığını açıkladıSonraki Haber

CHP’li Umut Yılmaz Şehitkamil’e adaylığı...

Yorum Yazın

Gaziantep'te Trafik Güvenliği İçin El Ele
Bal Üreticileri Birliği çalışmalara başladı
NTO Başkanı Özyurt, Türkiye–Mısır Oda ve Borsalar İş Birliği Forumu’na Katıldı
Gaziantep’te Esnafa Tabela Dayatması
Başarılı başkan yeniden aday olmayacağını açıkladı
Gaziantep'te dehşet: "Çocuklarımı elinden alacağım”
Güneydoğu’nun kalbi Gaziantep’te attı 
Asrın felaketinden etkilenen Gaziantep’in sağlık yapısı güçlendi
Gaziantep'te istinat duvarının çöktüğü anların görüntüsü ortaya çıktı
Başkan Fedaioğlu’ndan Berat Kandili Mesaji
Gaziantep'te Karbonmonoksit Zehirlenmesi: 4’ü Çocuk 6 Kişi Kurtarıldı
2-1 Ankara mağlubiyeti sonrası büyük tepki
Başkentten Elimiz Boş Dönüyoruz!
Gaziantep'te 2 Şubat'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Şahin: "Berat, gönüllerin arındığı, umudun yeniden yeşerdiği bir gece"
Şahinbey Ampute'den 4-0'lık galibiyet
Gaziantep'te felakete ramak kaldı! İstinat duvarı çöktü!
Başkan Tahmazoğlu'ndan Berat Kandili mesajı
Eklem sağlığında 'Kitosan' dönemi: Kıkırdak onarımına doğal destek
Gaziantep’te yoğun sis etkisini sürdürüyor