AK Parti 81 ilde basın açıklaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti 81 ilde basın açıklaması
Abone ol
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, 7 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan 4. Olağanüstü Büyük Kongre öncesinde AK Parti Gaziantep İl Başkanlığında basın açıklamasında bulundu.  

 “Türkiye yüzyılı için hazırız, kararlıyız mesajını okuyan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 7 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek 4. Olağanüstü Büyük Kongreye Gaziantep halkını davet etti.
  AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, 7 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan 4. Olağanüstü Büyük Kongre öncesinde yazılı basın açıklamasında bulundu.
  “7 EKİM 2023 TARİHİNDE ‘TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN HEP YENİ, HEP İLERİ”
  AK Parti Gaziantep İl Başkanı Çetin, yaptığı yazılı açıklamada, "7 Ekim 2023 tarihinde “Türkiye Yüzyılı için hep yeni, hep ileri” mottosuyla icra edeceğimiz 4. Olağanüstü Büyük Kongre’miz öncesinde, geleneksel hale gelen basın açıklamamızı sizlerle paylaşıyoruz. 14 Ağustos 2001’de Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde “Aydınlığa Açık, Karanlığa Kapalı” şiarıyla kurulan AK Parti’miz, 3 Kasım 2002’den bu yana girdiği her seçimde milletimizin derin teveccühüne mazhar olmuştur. Partimiz kendisine gösterilen bu güveni karşılıksız bırakmayarak, eğitimden sağlığa, enerjiden ulaşıma, turizmden tarıma; kısacası her alanda Türkiye’ye sayısız eser ve hizmet kazandırmıştır. 22 yıllık siyasi tarihinin istisnasız her gününü millete hizmet yolunda harcayan AK Parti, bugüne kadar birçok sınavdan geçmiş, tarihte benzerine pek rastlanmayan badireler atlatmıştır. Bu badirelere karşı her defasında milli iradeye koşmuş, sandıktan başka iktidar yolu tanımamıştır. Yaklaşık çeyrek asırdır; 7 genel seçim, 4 yerel seçim, 3 referandum ve 3 cumhurbaşkanlığı seçimi olmak üzere toplam 17 kez milletimizin huzuruna çıkıp tümünden zaferle ayrılan partimizin bu başarılarının arkasında yatan en önemli unsurlardan bir diğeri ise dinamik kalmayı başarabilmesidir. AK Parti yenilendikçe güçlenen bir dava hareketi olmuştur” ifadesine yer verildi.
  “CUMHURİYETİMİZİN İKİNCİ YÜZYILINI TÜRKİYE YÜZYILI OLARAK TAÇLANDIRMAKTA KARARLIYIZ”
  Çetin, “Nice başarılar ve seçim zaferlerine rağmen bizler her defasında kan tazelemeyi adeta kendimize bir vazife olarak biliyoruz. Değişimi dilinden düşürmeyenlerin ise koltuklarına nasıl sıkı sıkıya sarıldıklarına, karanlıkta ıslık çalarcasına sorumluluk almadan nasıl birbirlerini suçladıklarına hep birlikte şahitlik ediyoruz. Bununla beraber bazı siyasi partilerin kongrelerinde hâkim olan kaos ve kargaşayı endişeyle takip ediyoruz. Tüm bu süreç içerisinde yaşananlar, kişisel hırslarını demokrasinin önüne koyanların milletimizin menfaatine yönelik herhangi bir politika üretemeyeceklerini kanıtlamaktadır. Değişime direnen, bugün sergiledikleri etik dışı siyasetle bize demokrasi dersi vermeye kalkışan zihniyete karşı AK davanın birer neferleri olarak bizler, eski-yeni ayrımı yapmaksızın her zaman en ön saflarda milletimize hizmet etmekteyiz. 22 yıldır değişen ve yenilenen dinamik kadrolarla Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını Türkiye Yüzyılı olarak taçlandırmakta kararlıyız. Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında durarak yenilikçi bakış açımızla daima üreten ve gelişen bir misyon ortaya koymakta ısrarcıyız. Bu kongre sürecimiz de tamamen bu yaklaşıma hizmet edecektir. Hep Yeni Hep İleri diyerek kuşkusuz eser ve hizmet politikamızı da bir üst lige çıkarmayı hedefliyoruz. Bu hedef çerçevesinde önümüzdeki yerel seçimlere güçlü bir kadroyla hazırlanacağız. Kongremizle birlikte milletimizin huzuruna her defasında olduğu gibi ilk günkü aşk ve heyecanla çıkacağız. Böylelikle Cumhuriyetin Yüz Akı Türkiye’nin Ortak Aklı AK Parti’mizin, geleceğe emin adımlarla yürümesini sağlayacağız. 4. Olağanüstü Büyük Kongre’mizin partimiz ve milletimiz açısından hayırlara vesile olmasını diliyoruz" diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BBP Nizip İlçe Başkanı Güçlü mazbatasını İl Başkanı Kızılaslan’dan aldıÖnceki Haber

BBP Nizip İlçe Başkanı Güçlü mazbatasını...

CHP'li Öztürkmen, millet bahçelerinin maliyetini sorduSonraki Haber

CHP'li Öztürkmen, millet bahçelerinin ma...

Yorum Yazın

Gaziantep'te zincirleme kaza: 7 kişi yaralandı
Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu
Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 93’üncü yıl dönümü
Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu’dan NTO’ya Ziyaret
Gaziantep'te araba küle döndü
Gaziantep’te yangın faciası: Seyirci kalan mahalle
Gaziantep’te fabrika yangını: 2 kişi yaralandı
Aman Dikkat: Aç kalan tilki Gaziantep sokaklarında
Gaziantep’te Namus Cinayeti Davasında Karar: Baba ve Oğula Hapis
Feci Kazanın Ardından Otoyolda Trafik Normalleşiyor
Gaziantep’te Ramazan Öncesi Gıda Fiyatlarına Yakın Takip
Gaziantep’te Vicdanları Yaralayan Darp Olayı: Sanıklar İçin 15 Yıla Kadar Ceza
Gaziantep'te soba faciası: Bir aile hastanelik oldu 
Gaziantep'te sis faciası: Otoban kana bulandı 
Gaziantep’te Örnek Davranış: Kalp Masajıyla Hayata Tutundu
Gaziantep’te uyuşturucu operasyonunda 11 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Yoğun Sis Gaziantep’i Sardı, Trafikte Aksamalar Yaşandı
Gaziantep otobanında zincirleme kaza: 2 ölü, 11 yaralı