
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 2. Daire Üyesi Alişan Tiryaki, Nizip Adliyesi’ni ziyaret ederek adli çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Gerçekleşen ziyaret kapsamında yargı hizmetlerinin işleyişi, kurumlar arası koordinasyon ve vatandaşlara sunulan adalet hizmetlerinin kalitesi üzerine önemli görüş alışverişleri yapıldı.
HSK 2. Daire Üyesi Alişan Tiryaki’ye ziyaret programında Adalet Komisyonu Başkanı Tugay Çatlı ile Nizip Cumhuriyet Başsavcısı Erhan Birol eşlik etti. Heyet, Nizip Adliyesi’nde görev yapan hakim ve cumhuriyet savcıları tarafından karşılandı.
Samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen program kapsamında adliye içerisindeki birimler gezilirken, yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgiler alındı. Özellikle yargı süreçlerinin daha etkin ve hızlı ilerlemesi adına yapılan çalışmalar, personelin özverili gayretleri ve vatandaş memnuniyetine yönelik uygulamalar değerlendirildi.

HSK Üyesi Alişan Tiryaki, daha sonra Nizip Cumhuriyet Başsavcılığı toplantı salonunda hakim ve cumhuriyet savcılarıyla bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda yargı hizmetlerinin etkinliği, adli süreçlerde karşılaşılan konular, kurumlar arası iş birliği ve adalet hizmetlerinin güçlendirilmesine yönelik çalışmalar ele alındı. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda, sahadaki uygulamalar ve yürütülen hizmetler hakkında kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu.

Ziyaret sırasında adliye personelinin disiplinli ve fedakâr çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Alişan Tiryaki, adalet hizmetlerinin vatandaşlara en iyi şekilde ulaştırılmasının büyük önem taşıdığını ifade etti. Yargı teşkilatının güçlü bir koordinasyon ve özveriyle çalışmalarını sürdürmesinin, adalet sistemine duyulan güven açısından önemli olduğuna dikkat çekildi.
Program sonunda günün anısına karşılıklı hediyeler takdim edilirken, ziyaret toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
Kaynak:Haber Merkezi

































Yorum Yazın