Abdulkadir Konukoğlu Mezun Olduğu İlkokulda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abdulkadir Konukoğlu Mezun Olduğu İlkokulda
Abone ol
SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, 64 yıl önce mezun olduğu Ahmet Çelebi İlkokulu’nda, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Ahmet Çelebi İlkokulu’nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliğinde, ezberinden İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını okuyan anaokulu öğrencisi Zeynep Kamışlı’yı kutlayan Konukoğlu, öğrencilerin atık malzemelerle yaptıkları kıyafetlerin sunumunu da izledi.

 

Öğrenci ve velilere seslenen Konukoğlu, 1961 yılında mezun olduğuna dikkat çekerek, “O gün bu sıralarda otururken, bu okuldan mezun olurken, bir gün bugünkü noktalara geleceğimi hayal dahi edemezdim. Sizler de umarım gelecekte farklı alanlarda da olsa başarılı olacaksınız” dedi.

 

Eski mezunlardan Abdulkadir Konukoğlu’nu ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Ahmet Çelebi İlkokulu Müdürü Erol Taşdemir, Konukoğlu’na, üzerinde okul kütüğündeki mezuniyet fotoğrafı bulunan plaket takdim etti.

 

Konuşmaların ardından okul koridorunda açılan sergiyi gezen Konukoğlu, daha sonra öğretmenler odasında öğrenim gördüğü yılların öğrenci kütüğünde kendi bilgilerinin yanı sıra, sınıf arkadaşlarının bilgilerini inceledi, okul yöneticileri ve öğretmenlerle sohbet etti.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 2
    SEVDİM
  • 17
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Heyelandan acı haber: Baba ve iki çocuğunun cesetlerine ulaşıldıÖnceki Haber

Heyelandan acı haber: Baba ve iki çocuğu...

Dülük, gizemli tarihi ile gün yüzüne çıkıyorSonraki Haber

Dülük, gizemli tarihi ile gün yüzüne çık...

Haber Yorumları

  • Sıdıka Güleryüz28-04-2025 20:07

    Eğitime verdiğiniz önem ve değer çok kıymetli.

  • Yıldıray28-04-2025 16:57

    Güzel insan sana ulaşmak istedim mümkün olmadı. Fabrikada 4 yıl çalıştım tazminatsız çıkardılar. Bu yazıyı görürsün umarım. 05552144083

Yorum Yazın