Yüksekova FEM dershanesine saldırı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yüksekova FEM dershanesine saldırı
Abone ol
Hakkari Yüksekova'da FEM Dershanesi ve öğrenci yurduna saldırı düzenlendi. Dershane ve yurtta çok sayıda kişinin mahsur kaldığı, polisin olaylara müdahale etmediği iddia edildi.

SON DAKİKA; PKK, Hakkari'de FEM Dershanesi ve dershanenin öğrenci yurduna saldırdı. İçeride bulunanlar, burada mahsur kaldı. Yüksekova'daki gelişmeler, kurumlardaki insanların diri diri yakılması endişesi uyandırırken, 'Sivas katliamı'nı hatırlatan olayların sürdüğü belirtildi.

Yaklaşık 100 kişilik YDGH mensubunun, Yüksekova FEM Dershanesi ve dershanenin öğrenci pansiyonunu hedef aldığı öğrenildi. Eylemciler, FEM Dershanesi ve öğrenci yurduna taşlı, molotoflu saldırıda bulunurken, kurumlarda bazı öğrenci ve vatandaşların bulunmasına rağmen polisin olaylara bir müdahalede bulunmadığı belirtildi.

GENELKURMAY: 200-300 KİŞİLİK GRUP OKUL YAKTI

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde ellerinde uzun ve kısa namlulu silahlar olan 7-8 kişinin de aralarında bulunduğu 200-300 kişilik bir grubun Süleyman Uğur Sıtkı Ortaokulu’nu yaktığını açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı resmi internet sitesinin "Önemli Yurtiçi Olaylar" bölümünde yer alan bilgiye göre, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde dün saat 12.00 sıralarında Bölücü Terör Örgütüne müzahir ellerinde uzun ve kısa namlulu silahlar olan 7-8 kişinin de bulunduğu, 200-300 kişilik bir grubun Süleyman Uğur Sıtkı Ortaokulu’nu yaktığı belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
NATO'dan KOBANİ açıklamasıÖnceki Haber

NATO'dan KOBANİ açıklaması

İstanbul Fırtınalı Hava UyarısıSonraki Haber

İstanbul Fırtınalı Hava Uyarısı

Yorum Yazın

Gaziantep'te 5 Aralık'ta elektrik kesintisi olacak yerler
NTB’den Eğitime Modern Laboratuvar Desteği
Gaziantep'te yardım yapma vaadiyle dolandırıcılık!
Gaziantep’te korkunç olay! Henüz 20 yaşındaydı...
Gaziantep'te yeni OSB Hastanesi hizmete açıldı
Başkan Şahin, şehir yaşamına katkı sunan büyükşehir belediye başkanları arasında birinci oldu
Gaziantep, kasım ayında 837 milyon 860 bin dolarlık ihracat gerçekleştirdi
Başkan Ünverdi kasım ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi
49 kişinin yakınları tahliyeye tepki gösterdi
Gaziantep FK, kupada tur atladı
Ressam Azmi Atilla SANKO Sanat Galerisi’nde Sergi Açacak
Yıldırım: Hedefimiz Türkiye ihracatından %4 pay almak
Proje Ulaşımda Bölgeye Yeni Nefes Olacak
Gaziantep Büyükşehir’in Yeni Konut Müjdesi’nin Şartları Belli Oldu
Güneydoğu Anadolu Kasım Ayını 998,7 Milyon Dolarlık İhracatla Tamamladı
Gençler, Nizip Belediyesi Bilim Merkezi’nde sınavlara hazırlanıyor
Eşi eleman bulamayınca kentin tek kadın çaycısı oldu
Yılmaz’dan Ankara önemli temaslar
Arabanlı çiftçilere, 2026 Yılı ÇKS Başvuruları uyarısı
Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde Yapay Zeka Zirvesi gerçekleştirildi