Yılmazkaya, Sağlık Bakanlığını Yeni Bir Covit-19 Dalgasına Karşı Uyardı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yılmazkaya, Sağlık Bakanlığını Yeni Bir Covit-19 Dalgasına Karşı Uyardı!
Abone ol
Covid-19 kısıtlamalarının neredeyse tamamen ortadan kaldırıldığının altını çizen CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, Sağlık Bakanlığını yeni bir Covit-19 dalgasına karşı uyardı!

Seyahatlerin artması, toplu ulaşımlarda maskelerin çıkarılması, kalabalıkların kapalı ortamlarda maskesiz bir şekilde bir araya gelmesi nedeniyle Covid-19 vakalarının arttığına vurgu yapan Yılmazkaya, “Önlemlerin tamamen kaldırılması vatandaşı bir rehavete itmiştir. Bu rehavetin sonucu ise yeni bir salgın dalgası ile karşımıza çıkabilir” uyarısında bulundu!

Covid-19 vakalarının ülke genelinde hızla artığını altını çizen Yılmazkaya, Son dönemlerde hastanelere; ateş, terleme, ağrı şikayetleriyle başvuran birçok hastanın Covit-19 olduğuna dikkat çekti.

YILMAZKAYA’DAN MASKE, AŞI VE KAPALI ORTAM UYARISI! 

“Vatandaşlar özellikle toplu taşıma ve kapalı alanlarda maske kullansınlar. Eksik aşılarını tamamlasınlar” diyen Yılmazkaya, “Geçirdiğimiz bayram ve devam eden bayram tatili nedeniyle özellikle insanların çok sık bir araya gelmesi, kapalı ortamları ve toplu ulaşımı daha fazla kullanılması (maskesiz), olasıdır ki vaka sayısında büyük bir artışı karşımıza getirecektir” dedi. 

Dünya çapında 6 milyondan fazla insanın ölümüne sebep olan ve 538 milyondan fazla insana bulaşarak büyük bir korku ve paniğe sebep olan korona virüsü salgınına karşı uyarılarda bulunan CHP’nin doktor milletvekili, eylül-ekim gibi yeni bir dalganın gelebileceği konusunda yetkililere uyarıda bulundu. 

“Ülkemiz genelinde ve ilim Gaziantep’te covid nedeniyle hastaneye yatış hızı artmaya başladı” diyen Yılmazkaya, “Tedbirlerin neredeyse tamamen ortadan kaldırılması sonucu vatandaş tarafından rahat ve özensiz davranılması vakaları artırıyor” dedi. 

Şu andaki varyantının bulaşıcılığının çok yüksek olduğuna vurgu yapan Yılmazkaya, eksik aşıların biran önce yapılması gerektiğinin, toplu ulaşımlarda maske kullanılmasının, kapalı ve kalabalık ortamlarda maskenin çıkarılmaması gerektiğinin altını çizdi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te bir haftada 863 huzur-güven uygulaması yapıldıÖnceki Haber

Gaziantep'te bir haftada 863 huzur-güven...

Gönül Köprüsü KuruyoruzSonraki Haber

Gönül Köprüsü Kuruyoruz

Yorum Yazın

Gaziantep’te trafik canavarı dur durak bilmiyor: 6 ölü 34 yaralı
Gaziantep'te faciayı kıl payı atlattılar 
Tarla Yolunda Bırakıldı, İnceleme Başlatıldı
Gaziantep’te Sahte Parayla Hayvan Aldılar, Jandarma Yakaladı
Gaziantep’te Görüş Mesafesi Düştü: Valilikten Uyarı Geldi
Gaziantep'te hırsızlık olayı: Dilenci kılığına girip 3 milyon 700 bin lirayı çaldılar
Gaziantep İçin Kritik Proje Gecikti: CHP’li Meriç Meclis’te Sordu
Gaziantep'te ‘hırsızlık çetesi' çökertildi: 6 gözaltı
Gaziantep’te Korku Dolu Anlar: Şarampole Uçan Otomobil Alev Aldı
Gaziantep'te 2 gündür yoğun sis etkili oluyor
Gaziantep İl Müftülüğündeki Bekleyiş Sona Erdi
Haber alınamıyordu: Gaziantep'te acı ölüm!
Gaziantep Organize’de Yürekler Ağıza Geldi
Gaziantep'te zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı
Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu
Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 93’üncü yıl dönümü
Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu’dan NTO’ya Ziyaret
Gaziantep'te araba küle döndü