YERLİ ÜRETİME TEŞEKKÜR PLAKETİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
YERLİ ÜRETİME TEŞEKKÜR PLAKETİ
Abone ol
MST İş ve Tarım Makinaları İş Geliştirme Müdürü Raşit Özgül, yerli üretime katkılarından dolayı Ankara OSTİM Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın’a teşekkür plaketi takdim etti.

MST İş ve Tarım Makinaları İş Geliştirme Müdürü Raşit Özgül, yerli üretime katkılarından dolayı Ankara OSTİM Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın’a teşekkür plaketi takdim etti.

Özgül, OSTİM Başkanı Orhan Aydın’ın, “farklı ortamlarda, kamu kurum ve kuruluşlarında yerli üretimin desteklenmesini daima yüksek sesle dile getirdiğini söyledi.

Yerli üretimin ülke ekonomisi ve istihdamının geliştirilmesi açısından büyük önem taşıdığına dikkati çeken Özgül, “Sayın Cumhurbaşkanımızın istihdam seferberliği başlattığı süreçte, yerli üretimin desteklenmesi çok daha büyük önem taşımaktadır” dedi.

Özgül, OSTİM Başkanı Aydın’ın her zaman yerli üretimin destekçisi olduğuna vurgu yaparak, MST İş ve Tarım Makinaları adına teşekkür plaketi sundu.

MST HAKKINDA

Sanko’nun iş makinaları sektöründeki şirketi MST İş ve Tarım Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş., üretimini Gaziantep’teki 42 bin metrekarelik kapalı alanlı, modern teknoloji ile donatılmış tesislerinde gerçekleştiriyor. Sanko çatısı altında MST markalı olarak üretilen bekoloder, teleskopik forklift (telehandler) ve mini ekskavatör, ülke sanayine önemli değer katmaktadır.

MST, Ar-Ge çalışmaları ile ürün gamını sürekli artırmakta ve yeni teknoloji çalışmalarında bulunmaktadır. MST, Ar-Ge çalışmalarını, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından tescillenmiş Ar-Ge Merkezinde Türk Mühendis ve teknisyenleri yürütmektedir.

SANKO HOLDİNG

SANKO Holding’in temeli 1904 yılında 7 dokuma tezgahı ile atıldı. Dördüncü ve beşinci kuşağın işbaşında olduğu SANKO’da yaklaşık 15 bin kişi istihdam ediliyor. Tekstil, enerji, çimento, ambalaj, iş ve tarım makinaları, bilişim, finans, sağlık, eğitim, AVM ve gayrimenkul olmak üzere 11 sektörde faaliyet gösteriliyor. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ümit Özdağ: Referandumdan “Evet” çıkarsa KKTC yıkılacakÖnceki Haber

Ümit Özdağ: Referandumdan “Evet” çıkar...

Oyuncak müzesinde geçmişe yolculuk...Sonraki Haber

Oyuncak müzesinde geçmişe yolculuk...

Yorum Yazın

NTB Başkanları İş Teftişleri Faaliyetleri Bilgilendirme Toplantısına Katıldı
Hakan Atıcı’dan Sert Çıkış: "Gaziantep’in Ekmeğini Gaziantepli Firmalar Yemeli!"
Gaziantep'te 30 Nisan da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gourmet Çelebi Hakkındaki İddialara Net Cevap: Belgeler Paylaşıldı
Gaziantep'te ortalık savaş alanına döndü: Yaralılar var 
Gaziantep Mutfağı Tartışılıyor: Katmerci’den Dikkat Çeken Açıklama
Gaziantep'te patlama dedikleri basit yangın çıktı!
Baklavanın kahramanları piknikte buluşacak
Gaziantep’te ev yangını: Az kalsın uykuda ölüyorlardı
NTB’de E-İhracat Buluşmaları Konulu Eğitim Düzenlendi
CHP’li Melih Meriç: Üretim desteği doğrudan tarlada, mazot ve gübre aşamasında nakdi olarak verilmelidir
Şahinbey Belediyesi’nden Çiftçilere 53 Milyon dan Fazla Fide
SANKO Okulları’nın 25 Yılık Eğitim Serüveni Fotoğraflarla Anlatıldı
Gaziantep'te yollarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Kadın Kollarında Şok Gelişmeler: CHP Gaziantep’te Yönetim Değişti
Gaziantep İş Dünyası Yasta: Ahmet Tabur Hayatını Kaybetti
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde tüm bölgeye 
Gaziantep'te 29 Nisan da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep Üniversitesi’nde “Dijital Riskler, Fırsatlar ve Gazetecilik” paneli yoğun ilgi gördü
Gaziantep otoyolunda korkunç kaza: 3 ölü, 5 yaralı