Vefat eden ablasının en büyük hayalini gerçekleştirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vefat eden ablasının en büyük hayalini gerçekleştirdi
Abone ol
Gaziantep’te Empati İlkokulunda öğretmen olarak görev yapan Ganime Kılıçparlar vefat eden ablası Elif Kılıçparlar’ın en büyük hayalini gerçekleştirerek Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Cerrahi Bölümünde bir oda tefriş ettirdi.

Gaziantep’in Karkamış İlçesinde uzun yıllar görev yaptığı PTT’den emekli olduktan sonra önemli sağlık sorunu yaşayan Elif Kılıçparlar 60 yaşında vefat ettikten sonra geride en büyük hayali olan bir hastane odasını tefriş etmek isteği kalmıştı. Empati İlkokulu'nda öğretmen olarak görev yapan Ganime Kılıçparlar ablasının en büyük hayalini gerçekleştirmek için kolları sıvadı. Yaşamının son dönemlerinde önemli sağlık sorunları yaşayan ve sürekli diyaliz tedavisi görmek zorunda kalan abla Elif Kılıçparlar’ın hastanelerde çektiği sıkıntılardan sonra bir oda tefriş etmeyi planladığını ifade eden kardeş Ganime Kılıçparlar “Ablam yaşamının son dönemlerinde diyaliz hastasıydı ve sürekli hastanelere gidip geliyordu. Onun son dönemlerindeki en büyük isteği kendi adına tam donanımlı bir odanın tefriş edilmesiydi.

5 Eylül 2020’de yaşama gözlerini yumduğunda bu hayalini gerçekleştiremedi. Ancak onun adına ben bu hayalini gerçekleştirmek için Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Fatma Coşkun ve Hastane Müdürü Fahri Ağcan ve müdür yardımcısı Nilüfer Ağar ile irtibat kurdum. Sağ olsunlar bize çok yardımcı oldular ve ablamın hayali olan o odanın tefrişini Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Cerrahi bölümünde bir odayı dizayn ederek gerçekleştirdim.

Her şeyi devletten beklememek gerekiyor. Kimin neye gücü yeterse ucundan tutmak ve gerek eğitim gerekse sağlık alanında devletimize destek vermesi gerekiyor diye düşünüyorum. Bu süreçte bizden yardımlarını esirgemeyen Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Fatma Coşkun ve Hastane Müdürü Fahri Ağcan ve müdür yardımcısı Nilüfer Ağar’a teşekkür ediyorum”  dedi. Düzenlenen açılışın ardından Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Fatma Coşkun hayırsever Ganime Kılıçparlar’a günün anısına bir çiçek takdim etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te 28 kilo esrar ele geçirildiÖnceki Haber

Gaziantep'te 28 kilo esrar ele geçirildi

Gaziantep tramway hattında ilginç anlar!Sonraki Haber

Gaziantep tramway hattında ilginç anlar!

Yorum Yazın

Başkan Yılmaz’dan Fırtına Mağdurlarına 20 Bin TL’lik Destek Müjdesi
Akdeniz’e Ökkeş İşçi İmzası
Gaziantep Valiliği Hasar Başvuru Takvimini Duyurdu
Minifood lezzet tutkunlarını buluşturuyor
Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu: Zehir taciri tutuklandı
Gaziantep’te 2 Kişinin Öldürüldüğü Dava Yeniden Görülüyor
Süper hücre fırtınasının vurduğu Gaziantep'te bina otoparkları çamurla doldu
Fırtınanın yıktığı balkon duvarları arabayı hurda yığınına çevirdi
Gaziantep'e Süper Hücre Desteği 
Süper Hücre elektrik şebekesini vurdu: 127 direk yıkıldı
Şahinbey Belediyesi geleneksel kan bağışı protokolünü imzaladı
GTO Üyeleri Japonya’da İnşaat Sektörünün Yeniliklerini İnceledi
SANKO Okulları TÜBİTAK Finallerinde Türkiye Birinciliği Kazandı
Şahin'den konservatuvar öğrencisine umut olan protez
Hububatı ‘süper hücre' vurdu
Şehitkamil Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı
Ekmek Fiyatları Yükseldi: Zam Sofraya Yansıdı
Valilik uyardı! Gaziantep'te akşama kadar yağış var 
Şahinbey Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı
Dolu, Sel ve Hortum Etkili Oldu: Antepfıstığı Bahçelerinde Ağır Tahribat