Vefa Hizmeti yüz güldürmeyi sürdürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vefa Hizmeti yüz güldürmeyi sürdürüyor
Abone ol
Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçede ikamet eden bakıma muhtaç yaşlılara sağladığı ‘Vefa Hizmeti’ yüz güldürmeyi sürdürüyor. Evde bakım hizmetiyle tüm ihtiyaçları karşılanan 83 yaşındaki Türkan Onur, duyduğu memnuniyeti ifade ederek Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçede ikamet eden bakıma muhtaç yaşlılara sağladığı ‘Vefa Hizmeti’ yüz güldürmeyi sürdürüyor. Evde bakım hizmetiyle tüm ihtiyaçları karşılanan 83 yaşındaki Türkan Onur, duyduğu memnuniyeti ifade ederek Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

TÜM İHTİYAÇLARI KARŞILANIYOR

Şehitkamil Belediyesi, ‘Vefa Hizmeti’ projesi sayesinde ulaştığı bakıma muhtaç ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. ‘Vefa Hizmeti’ projesi, ilçe sınırları içerisindeki özellikle 70 yaşın üzerinde, kimsesi olmayan ve maddi durumu yetersiz kişiler için uygulanıyor. Vefa Ekibi, günlük ortalama 12 eve hizmet veriyor. Şehitkamil Belediyesi tarafından uygulanan Vefa Hizmeti projesi kapsamında yaşlı ve bakıma muhtaç kişilere; evde genel temizlik, kuaför, berber, hastane ulaşım, su, elektrik arıza, çilingir ve pratik ev düzeni hizmetleri gibi birçok yardımda bulunuyor. Vefa Hizmeti ekibi, Merveşehir Mahallesi’nde ikamet eden 83 yaşındaki Türkan Onur’un ihtiyaç duyduğu evdeki tüm hizmetleri karşıladı. Verilen hizmetle yüzü gülen Onur, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

YAPAMADIĞIM İŞLERİMİ ŞEHİTKAMİL BELEDİYEMİZ YAPIYOR

Yaklaşık 17 yıl önce eşini kaybettiğini belirten Türkan Onur, 3 çocuk annesi olduğunu söyledi. Yaşamına sağlıklı bir biçimde devam etmesi için gerekli tüm hizmetlerin kendisine Şehitkamil Belediyesi tarafından sağlandığını ve bu durumun da kendisini oldukça mutlu ettiğini dile getiren Onur, “Allah, Şehitkamil Belediyemizden razı olsun. Evlatlarımızdan görmediğimizi Şehitkamil Belediyemizden görüyoruz. 83 yıllık ömrümde böyle bir hizmet görmedim. Vefa Ekibi, düzenli olarak evime geliyor. Evimdeki; kapıları, yerleri, halıları, camları, duvarları silip süpürüyor. Evimin her tarafını tertemiz yapıyorlar. Biz yaşlandık. Artık iş yapamaz duruma geldik. Bizim yapamadığımız işlerimizi Şehitkamil Belediyemiz yapıyor. Allah, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve personellerinden razı olsun” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İsmail Kartal: Basit yediğimiz gollere önlem almalıyızÖnceki Haber

İsmail Kartal: Basit yediğimiz gollere ö...

Fırat Kalkanı'nda IŞİD saldırısı: Yaralı askerler Gaziantep'teSonraki Haber

Fırat Kalkanı'nda IŞİD saldırısı: Yaralı...

Yorum Yazın

Başarılı başkan yeniden aday olmayacağını açıkladı
Gaziantep'te dehşet: "Çocuklarımı elinden alacağım”
Güneydoğu’nun kalbi Gaziantep’te attı 
Asrın felaketinden etkilenen Gaziantep’in sağlık yapısı güçlendi
Gaziantep'te istinat duvarının çöktüğü anların görüntüsü ortaya çıktı
Başkan Fedaioğlu’ndan Berat Kandili Mesaji
Gaziantep'te Karbonmonoksit Zehirlenmesi: 4’ü Çocuk 6 Kişi Kurtarıldı
2-1 Ankara mağlubiyeti sonrası büyük tepki
Başkentten Elimiz Boş Dönüyoruz!
Gaziantep'te 2 Şubat'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Şahin: "Berat, gönüllerin arındığı, umudun yeniden yeşerdiği bir gece"
Şahinbey Ampute'den 4-0'lık galibiyet
Gaziantep'te felakete ramak kaldı! İstinat duvarı çöktü!
Başkan Tahmazoğlu'ndan Berat Kandili mesajı
Eklem sağlığında 'Kitosan' dönemi: Kıkırdak onarımına doğal destek
Gaziantep’te yoğun sis etkisini sürdürüyor
Silahlı yağma ve uyuşturucu ticaretinden 13 yıl cezayla aranan şahıs yakalandı
Gölbucks Konak, Gaziantep turizmine yeni bir renk kattı
Gaziantep'te seyir halindeki araç alev alev yandı
Deprem yıktı, devlet ayağa kaldırdı