Vali Gül: Belediyelerimiz tarih yazıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Gül: Belediyelerimiz tarih yazıyor
Abone ol
Gaziantep Valisi Davut Gül, Şehitkâmil Nikâh Salonu ve Gençlik Kütüphanesi’nin açılışında yaptığı konuşmada hizmetin vatandaşın ayağına götürüleceğini bildirerek Merveşehir’e Şehitkâmil Nüfus Müdürlüğü’nün devamı olan Merveşehir Nüfus Şefliğinin açılacağının müjdesini verdi.

Şehitkâmil Nikâh Salonu ve Gençlik Kütüphanesi’nin açılışı Gaziantep Milletvekilleri ve il protokolünün katılımları ile gerçekleştirildi.

Vali Gül, burada vatandaşlara müjde vererek; “Hizmeti vatandaşlarımızın ayağına getirmekten bahsedilirken biz de Şehitkâmil Nüfus Müdürlüğümüzün devamı niteliğinde Merveşehir Nüfus Şefliğini mahallemize getiriyoruz. Şehitkâmil’de de, Şahinbey’de de bir tane nüfus müdürlüğümüz var. Bu hem birikmeye neden oluyor hem de sizlerin oralara kadar gelmesi sizlere sıkıntı oluşturuyor. Hem bu mahalleye,  ihtiyaç halinde diğer mahallelere de nüfus hizmetini vatandaşa en yakın şekilde vermek istiyoruz. Bu sağlık, spor ve benzeri olmak üzere diğer hizmetler için de böyle” dedi.

Gaziantep’in genelinde olduğu gibi Şehitkâmil’de de kültür sanat alanında kenti ileriye götüren eserlerin yapıldığını aktarın Vali Gül, “Bu anlamda belediyelerimiz tarih yazıyor. Gaziantep,  hem içte hem dışta göç alan bir şehir ve bu şehrin sorunları var. Baktığımızda çoğu mahallede dışarı çıkabileceğiniz, ağaç dikeceğiniz bir alan yok. Ama yeni yerlerde nikâh salonları, konferans salonları, yeşil alanları ve spor tesisleri ile ihtiyaçlara olabildiğince cevap veriliyor. Büyükşehir Belediyesinin Gaziantep genelinde bu sene yapacağı 23 spor tesisi, havuz var” ifadelerini kullandı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil’e bir prestijli eser daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek Şehitkamil’e yakışır eserlerin, hizmetlerin yanı sıra kültürel ve sanatsal zenginlikleri yaşatmak adına da hep bir adım attıklarını söyledi.

Konuşmalar sonrasında Şehitkâmil Nikâh Salonu ve Gençlik Kütüphanesi’nin açılışı Vali Gül ve il protokolü tarafından gerçekleştirildi.

Açılış sonrası Vali Gül ve protokol üyeleri nikâh salonunun ilk çifti olan Tuğba ve Abdullah’ın nikâh törenine katılarak şahitlik yaptı.

 
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakın Gaziantep'te en çok hangi isim kullanılmış?Önceki Haber

Bakın Gaziantep'te en çok hangi isim kul...

ŞNS'de ilk nikah yoğun katılım ile kıyıldı!Sonraki Haber

ŞNS'de ilk nikah yoğun katılım ile kıyıl...

Yorum Yazın

Gaziantepliler Dikkat! Meteoroloji uyardı! Sağanak Geliyor!
Nisan Ayında Güneydoğu’dan 1.1 milyar Dolarlık İhracat
Gaziantep Bereketle Buluştu: Yağışlar Katlandı
Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi İşadamı-Siyasetçi Mehmet Pamuk kitap yazdı 
 Dolu yağışı Antep fıstığı bahçelerine zarar verdi
Mücadelemiz Sonuç Vermedi! Evimizde Mağlup Olduk!
Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Bitti: 2 Kardeş Hayatını Kaybetti!
Gaziantep'te 2 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te yağış hayatı felç etti 
Gaziantepli futbolcu Beşiktaş kadrosunda
Prof. Dr. İrfan Koca: "Tetkik değil, hasta tedavi edilmelidir"
Başkan Tahmazoğlu Ankara Üniversitesi Öğrencileri ile Biraraya Geldi
GTB’de ortak akıl buluşması: 12 meslek komitesi aynı masada
Gaziantep'te yangın: Yaralılar hastaneye kaldırıldı 
GİBTÜ Ev Sahipliğinde INSCOL’26 Uluslararası Öğrenci Kongresi Başarıyla Tamamlandı
Basın İlan Kurumu ile Anadolu Üniversitesi arasında iş birliği protokolü
Gaziantep'te Kalıpçı ustası yüksekten düşüp öldü! Dengesini Kaybedip Yüksekten Düştü!
Gaziantep protokolünden 1 Mayıs mesajı
Nizip’te Fıstık Kent TOKİ’de Korkutan Kaza: Direksiyonu Kilitlenen Araç Şarampole Devrildi, 5 Yaralı
Nizipli Sporculardan Dünya Sahnesinde Çifte Altın Gururu