Türkiye’nin First Lady'sinin ellerinde dünyaya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türkiye’nin First Lady'sinin ellerinde dünyaya geldi
Abone ol
Kilis’in Elbeyli ilçesi sınırında IŞİD’in açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden Astsubay Mehmet Yalçın Nane’nin oğlu, Sare Davutoğlu’nun ellerinde dünyaya geldi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun “O bebek Türkiye’nin evladı” dediği Şehit Astsubay Mehmet Yalçın Nane’nin kendisiyle aynı ismi taşıyacak olan oğlu için gece saat 00.30 sıralarında Gaziantep’e giden Sare Davutoğlu, doğumu gerçekleştiren ekibin başında yer aldı. Gaziantep Özel Düztepe Yaşam Hastanesi’nde saat 02.00 sıralarında sezaryenle dünyaya gelen bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu ve 3 kilo 340 gram ağırlığında dünyaya geldiği öğrenildi. Sare Davutoğlu sezaryeni gerçekleştirdikten sonra anne ve bebeğini odasında ziyaret etti. Sare Davutoğlu, duygusal anların yaşandığı doğum sonrası bir süre anne ve bebeğinin yanında kaldıktan sonra konaklayacağı otele geçti.

Ameliyat, bebek ve annenin durumu hakkında bilgi veren Özel Düztepe Yaşam Hastanesi Başhekim Opr. Dr. İdris Ertaşkın, ameliyatın başarılı geçtiğini dile getirdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu’nun bizzat ameliyata katıldığını belirten Ertaşkın, hem annenin hem de bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Bebeğin 3 kilo 340 gram olarak dünyaya geldiğini belirten Ertaşkın, "Saat 02.00 civarında şehidimiz Yalçın Nane’nin sağlıklı bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir. 3 kilo 340 gram ve sağlıklı. Biz de kendisine uzun ömürler diliyoruz. Kadın doğum uzmanımız, çocuk uzmanımız, anestezi uzmanımız, hep beraber Sayın Sare Hanım ile birlikte doğumu gerçekleştirdiler. Çok şükür çocuk da annesi de gayet iyi ve rahat” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kilis'te IŞİD'e katılmaya gelen 23 yabancı yakalandıÖnceki Haber

Kilis'te IŞİD'e katılmaya gelen 23 yaban...

NBA'den Royal Halı Gaziantep'e!Sonraki Haber

NBA'den Royal Halı Gaziantep'e!

Yorum Yazın

Asrın felaketinde güçlenen hayatlar Gaziantep’te buluştu
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar $’lık katkı
Gaziantep Futbol Kulübünde ayrılık!
 Gaziantep'te 22 kilo reçine esrar ele geçirildi: 2 şahıs tutuklandı
Gaziantep’te hastalara refakatçi desteği başlıyor
 GTB’den Mısır’da tarım ve gıda odaklı iş birliği hamlesi
Gaziantep'te ‘kaynak' yapan 775 sürücüye 964 bin TL ceza
Gaziantep'te Trafik Güvenliği İçin El Ele
Bal Üreticileri Birliği çalışmalara başladı
NTO Başkanı Özyurt, Türkiye–Mısır Oda ve Borsalar İş Birliği Forumu’na Katıldı
Gaziantep’te Esnafa Tabela Dayatması
Başarılı başkan yeniden aday olmayacağını açıkladı
Gaziantep'te dehşet: "Çocuklarımı elinden alacağım”
Güneydoğu’nun kalbi Gaziantep’te attı 
Asrın felaketinden etkilenen Gaziantep’in sağlık yapısı güçlendi
Gaziantep'te istinat duvarının çöktüğü anların görüntüsü ortaya çıktı
Başkan Fedaioğlu’ndan Berat Kandili Mesaji
Gaziantep'te Karbonmonoksit Zehirlenmesi: 4’ü Çocuk 6 Kişi Kurtarıldı
2-1 Ankara mağlubiyeti sonrası büyük tepki
Başkentten Elimiz Boş Dönüyoruz!