Topçuoğlu: Milletçe kenetlenerek başaracağız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Topçuoğlu: Milletçe kenetlenerek başaracağız
Abone ol
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" çağrısıyla başlattığı dayanışma kampanyasına Gülsan Holding’ın 1 milyon 500 Bin TL bağış yaptığını açıklayan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu ayrıca ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Gaziantep Valiliği, Kilis Valiliği ve kendi dağıtım kanallarımız aracılığıyla 11 bin gıda paketi dağıtımına başlandığını ifade etti.

Dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’de de insanları yakından tehdit eden corona virüsün yayılmasını önlemeye yönelik alınan tedbirler kapsamında mağdur olan vatandaşların mağduriyetini gidermek üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" çağrısıyla başlattığı milli dayanışma kampanyasına Gülsan Holding’ten önemli bir destek geldi. Kampanya kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşların mağduriyetinin giderilmesinde kullanılmak amacıyla kampanyaya 1 milyon 500 bin TL bağış yaptıklarını açıklayan Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu diğer taraftan holding çalışanları, yakın çevrede bulunan yardıma muhtaç vatandaşlar ile Gaziantep Valiliği ve Kilis Valiliği aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine 11 bin gıda kolisi dağıtımı gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

Milletçe Kenetlenerek Başaracağız

Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu sıkıntılı dönemlerde insanların bir birine yardım etmek zorunda olduğunu, sorunların çözüme kavuşacağı süreye kadar herkesin elinden geleni yapmasının bir vatandaşlık görevi olacağını ifade ederek “Dünyayı kasıp kavuran bu salgın karşısında elbette ülkemizde önemli oranda etkileniyor. Salgının önlenmesine yönelik alınan tedbirler kapsamında ekonomik sorunlar yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" çağrısıyla başlattığı milli dayanışma kampanyasına bizlerde Gülsan ailesi olarak 1 milyon 500 bin TL bağış yaptık. Diğer taraftan gerek Gaziantep Valiliği ile Kilis Valiliği’nin yanı sıra kendi dağıtım kanallarımızla ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere bu yıl 11 bin gıda paketinin dağıtımına başladık. TİM ve GAİB koordinasyonunda ülke genelinde 30 milyon maske üretimi için ihtiyaç duyulan dokumasız kumaşın temininde de Gaziantepli diğer firmalarla birlikte bizlerde gerekli kumaş yardımımızı yaptık. Ülkemizin ve milletimizin bu zor günleri yardımlaşma ve dayanışma içerisinde aşacağına inanıyoruz. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz gerek İçişleri Bakanlığımız gerekse Sağlık Bakanlığımız tarafından yapılan uyarılara uymaları ve bu süreci evlerinde geçirmeleridir. Önümüzdeki süreçte bilim dünyasının bu amansız salgına karşı bilimsel çareler bulacağına inanıyoruz” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yoğunluk yaşanan PTT şubeleri kapatılacakÖnceki Haber

Yoğunluk yaşanan PTT şubeleri kapatılaca...

Elektrik ve doğal gaz faturalarında yeni karar!Sonraki Haber

Elektrik ve doğal gaz faturalarında yeni...

Yorum Yazın

Yrem Beauty İlham Veren Bir Lansmana Hazırlanıyor
FIFA'dan Gaziantep FK'ya transfer yasağı cezası
FIFA’dan 3 Dönem Yasak: Gaziantep FK Zor Günler Yaşıyor
Cengiz Şimşek, oybirliği ile yeniden Gaziantep OSB Başkanı seçildi
Gaziantep’te Korkutan İhbar: Olay Yerinde Hayatını Kaybettiği Belirlendi
Gaziantep’te Kahreden Olay! Kayıp Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
Nizip’te Asayiş Operasyonları: 43 Şüpheli Yakalandı, 23 Aranan Şahıs Tutuklandı
NTB Başkanı Sarı’dan Dünya Çiftçiler Günü Mesajı
CHP heyetine Gaziantep'te asansör şoku!
Gaziantep’te 6 yıl hapis cezasıyla aranan FETÖ firarisi yakalandı
Konukoğlu Taziye Evi'nin temeli törenle atıldı
Gaziantep'te muhasebeciler çarşısı tadilatı sırasında korkutan yangın
Akıncı: "Tarım, sadece bir sektör değil, stratejik bir güçtür"
Şahinbey Belediyesi 5 bin engellinin ‘eli ayağı' oldu
Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde kalite ve akreditasyon süreçleri ele alındı
Gaziantep'te 14 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
GESOB’da Akdoğan dönemi: Birlik kazandı
 Jandarmadan dron destekli trafik denetimi: Bin 346 araca ceza
HSK Üyesi Alişan Tiryaki’den Nizip Adliyesi’ne Anlamlı Ziyaret
GSO Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi