Tiryaki Agro Anadolu’nun zirvesinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tiryaki Agro Anadolu’nun zirvesinde
Abone ol
Türkiye’nin en büyük gıda tedarikçisi unvanını elinde bulunduran Gaziantep merkezli Tiryaki Agro Gıda Sanayi, ‘Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi Araştırmasına’ damga vurdu.

Türkiye’nin en büyük gıda tedarikçisi unvanını elinde bulunduran Gaziantep merkezli Tiryaki Agro Gıda Sanayi, ‘Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi Araştırmasına’ damga vurdu. 

Ekonomist Dergisi ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü ’nün katılımıyla gerçekleştirilen 13’üncü “Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi Araştırması Ödül Töreni” 17 Şubat Cuma günü The Ritz-Carlton’da düzenlendi.

Şirketlerin 2015 yılı verilerinin baz alınarak hazırlanan ‘Anadolu 500 Araştırmasında’, Tiryaki Agro Gıda Sanayi, listenin başında yer alarak birincilik ödülünü almaya hak kazandı.

Tiryaki Agro Gıda Sanayi ayrıca, ‘ Karını En Çok Arttıran Şirketler’ kategorisinde de ilk 5’de yer alarak başarısını taçlandırdı.

Tiryaki Agro Gıda’nın, Anadolu’nun en büyüğü olarak adını zirveye yazdırdığı araştırmada Tosçelik, Yıldız Entegre, Eti Gıda ve Sakuysan Elektrolitik Bakır Sanayi’de ilk 5’ girme başarısı gösteren şirketler oldu.

2015 ve 2016 yıllarında da Anadolu’nun en büyük şirketi olarak sıralamada birinci olan Tiryaki Agro Gıda Sanayi adına “ En büyük Şirket’ ödülünü, Tiryaki Agro Gıda Sanayi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tiryakioğlu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü ’nün elinden aldı.

Törende, ‘ Karını En Çok Arttıran Şirketler’ kategorisinde ise Tiryaki Agro Gıda Sanayi Kurumsal İletişim Müdürü Ester Özlevi, ödülü TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici’den aldı.

TİRYAKİ AGRO GIDA HAKKINDA

Çiftçiden tüketiciye tedarik zincirini etkin bir şekilde yönetmeyi ve tarım ürünlerini tüketicinin sofrasına verimli bir şekilde ulaştırmayı ilke edinen Tiryaki; bakliyat, tahıl, kuruyemiş, organik gıda, yem ve yağlı tohumlar alanlarında faaliyet göstermektedir.

Kurumsal yönetime son derece önem veren Tiryaki'nin en büyük sermayesi dinamik insan kaynağıdır. 2010 yılında uluslararası portföy yönetim şirketi Investcorp Türkiye'ye ilk yatırımını, kurumsallaşma süreçleri doğrultusunda ulusal ve global pazarlarda operasyonel açıdan güçlenen Tiryaki ile yaparak şirket ortağı olmuştur.2012 yılında Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile ilave ortaklık yapılmıştır.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep'teÖnceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep'te

Gaziantepspor Cumhurbaşkanını takım olarak karşıladıSonraki Haber

Gaziantepspor Cumhurbaşkanını takım olar...

Yorum Yazın

Alacak Meselesi Kanlı Bitti: 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Gaziantep Ülkü Ocakları’nda Göreve Vefa ile Başlandı
Prof. Dr. Erol Murat Yıldız SANKO Sanat Galerisi’nde sergi açtı
Gaziantep Büyükşehir’den bahar temizliği seferberliği
GSO Başkanı Adnan Ünverdi nisan ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi
Gaziantep'te 3 milyon TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi
Gaziantep'te 3 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantepliler Dikkat! Meteoroloji uyardı! Sağanak Geliyor!
Nisan Ayında Güneydoğu’dan 1.1 milyar Dolarlık İhracat
Gaziantep Bereketle Buluştu: Yağışlar Katlandı
Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi İşadamı-Siyasetçi Mehmet Pamuk kitap yazdı 
 Dolu yağışı Antep fıstığı bahçelerine zarar verdi
Mücadelemiz Sonuç Vermedi! Evimizde Mağlup Olduk!
Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Bitti: 2 Kardeş Hayatını Kaybetti!
Gaziantep'te 2 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te yağış hayatı felç etti 
Gaziantepli futbolcu Beşiktaş kadrosunda
Prof. Dr. İrfan Koca: "Tetkik değil, hasta tedavi edilmelidir"
Başkan Tahmazoğlu Ankara Üniversitesi Öğrencileri ile Biraraya Geldi
GTB’de ortak akıl buluşması: 12 meslek komitesi aynı masada