TİRYAKİOĞLU, BAKAN ÇELİK’LE GÖRÜŞTÜ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TİRYAKİOĞLU, BAKAN ÇELİK’LE GÖRÜŞTÜ
Abone ol
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’i ziyaret ederek, GTB tarafından yürütülen projeler ve faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’i ziyaret ederek, GTB tarafından yürütülen projeler ve faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Tiryakioğlu, ziyarette bölge tarımının gelişmesine  katkı sunacak yenilikçi yöntemler ve tarımda sanayileşme hamlesine güç katacak vizyon projeler üzerinde çalıştıklarını ifade etti.

GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Gaziantep Milletvekilleri Ahmet Uzer, Mehmet Erdoğan, Canan Candemir Çelik ve Abdülkadir Yüksel ile birlikte Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’i ziyaret etti.

Bakan Çelik’e, görevinde başarılar dileyerek, yeni dönemin Türk çiftçisi ve üreticisi adına hayırlı uğurlu  olması temennisinde bulunan Tiryakioğlu, Gaziantep Ticaret Borsası koordinesinde sürdürülen çalışmalar ve projeler hakkında da bir sunum gerçekleştirdi.

Tarım sektöründe bölgesel ve ulusal kalkınmaya destek sağlayacak köklü ve yenilikçi projeler üzerinde durduklarını kaydeden Tiryakioğlu, “Antepfıstığı Lisanslı Depoculuk, Antepfıstığı Mükemmeliyet Merkezi, Et Borsası, Hububat Emtia Merkezi ve Ürün İhtisas Borsacılığı gibi bölge tarımına yeni bir devrin kapılarını aralayacak projeleri en kısa süre içerisinde hizmete kazandırmak istiyoruz. Bu bağlamda finans destekleri, yer temini ve fizibilite çalışmaları tamamlanan bu projelerimizin bir kısmının temelini 2016 yılı içerisinde atmayı planlıyoruz” dedi.

 Türkiye’nin tarım ve hayvancılıkta önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirten Bakan Çelik ise çiftçinin ve üreticinin menfaatine olan tüm çalışmalara bakanlık olarak destek sağlayacaklarını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ŞAHİNBEYLİ ÇİĞDEM SATRANÇTA İL BİRİNCİSİ OLDUÖnceki Haber

ŞAHİNBEYLİ ÇİĞDEM SATRANÇTA İL BİRİNCİSİ...

Engelsiz Hizmet Engelsiz İş Projesi Engellilere Umut OlduSonraki Haber

Engelsiz Hizmet Engelsiz İş Projesi Enge...

Yorum Yazın

Mücadelemiz Sonuç Vermedi! Evimizde Mağlup Olduk!
Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Bitti: 2 Kardeş Hayatını Kaybetti!
Gaziantep'te 2 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te yağış hayatı felç etti 
Gaziantepli futbolcu Beşiktaş kadrosunda
Prof. Dr. İrfan Koca: "Tetkik değil, hasta tedavi edilmelidir"
Başkan Tahmazoğlu Ankara Üniversitesi Öğrencileri ile Biraraya Geldi
GTB’de ortak akıl buluşması: 12 meslek komitesi aynı masada
Gaziantep'te yangın: Yaralılar hastaneye kaldırıldı 
GİBTÜ Ev Sahipliğinde INSCOL’26 Uluslararası Öğrenci Kongresi Başarıyla Tamamlandı
Basın İlan Kurumu ile Anadolu Üniversitesi arasında iş birliği protokolü
Gaziantep'te Kalıpçı ustası yüksekten düşüp öldü! Dengesini Kaybedip Yüksekten Düştü!
Gaziantep protokolünden 1 Mayıs mesajı
Nizip’te Fıstık Kent TOKİ’de Korkutan Kaza: Direksiyonu Kilitlenen Araç Şarampole Devrildi, 5 Yaralı
Nizipli Sporculardan Dünya Sahnesinde Çifte Altın Gururu
Pamuk; "1 Mayıs’ta “Maden İşçisinin Emeği Ödenmiyor, Adalet Yok Sayılıyor"
Gaziantep’te o hastanede flaş gelişme  
Gaziantep güne kazayla uyandı: Otoban kana bulandı 
Sumud Filosu’na yönelik saldırı Gaziantep’te protesto edilecek
NTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı’dan "Yeşil Dönüşüm" Açıklaması