Tarla kavgası katliama döndü! 4 ölü 2 yaralı...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tarla kavgası katliama döndü! 4 ölü 2 yaralı...
Abone ol
Çeltikdere köyünde amca çocukları arasında arazi anlaşması nedeniyle çıkan kavgada, O.B.’nin tüfekle ateş ettiği 4 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.

Olay, saat 16.00 sıralarında, Seben’in Çeltikdere köyünde meydana geldi. İddiaya göre, köyde oturan O.B. ile kuzeni Ayhan Büyüktopaç arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesiyle O.B. yanında getirdiği tüfek ile Büyüktopaç Ailesi’ne ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği Ayhan, Taşkın, Emine ve Zekiye Büyüktopaç olay yerinde yaşamını yitirdi. Soner ve Mehmet Büyüktopaç ise ağır yaralandı. Yaralılar, çağrılan 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bolu’da bulunan hastanelere kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Olayın ardından jandarmaya teslim olan O.B. gözaltına alındı. O.B.’nin de çıkan kavga sonucu vücuduna aldığı sopa darbeleri ile yaralandığı öğrenildi.

Seben Kaymakamı İdil Özdemir köye gelerek yaşanan katliamla ilgili bilgi aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BOLU VALİSİ BARUŞ: VAHŞET DİYEBİLECEĞİMİZ ACI BİR OLAY

Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman ve İl Jandarma Komutanı Nadir Çelik köye gelerek incelemelerde bulundu. Vali Baruş, olayda 4 kişinin yaşamını yitirdiğini 5 kişinin de yaralandığını açıklayarak, "Maalesef üzücü bir olay yaşadık. Silahlı kavgada 4 vatandaşımız hayatını kaybetti. Olayın 2 aile arasındaki arazi tartışması yüzünden kaynaklandığını düşünüyoruz. Şu anda hastanede 5 yaralı var. Bunlardan bir tanesi silahla yaralanmış, diğerlerinde ise hayati tehlike yok. İlimizde hiç beklemediğimiz bir olay. Vahşet diyebileceğimiz acı bir olay. Seben ilçemizin tarihi boyunca şahit olmadığı bir olay. Meseleleri konuşarak halletmek varken, bu tür şiddet olaylarına başvurmak insanlık dışı bir durum. Olay tüm boyutları ile soruşturuluyor" dedi.

5 KİŞİ TEDAVİ ALTINDA

Yetkililerden alınan bilgiye göre, amca çocukları olan Ayhan ve Zeki Büyüktopaç arasında 2 evin ortasında bulunan odunluk nedeniyle uzun zamandır devam eden husumet yeniden alevlendi. İddiaya göre 2 aile arasında kavga çıktı. Kavgada Zeki Büyüktopaç’ın oğlu Onur Büyüktopaç yanında getirdiği tüfek ile ateş açtı. Açılan ateş nedeniyle Ayhan Büyüktopaç ile eşi Emine, kız kardeşi Zekiye ve FETÖ soruşturması kapsamında açığa alınan uzman çavuş olan oğlu Taşkın Büyüktopaç ölürken, yeğeni Soner Büyüktopaç ise ağır yaralandı. Ayrıca kavgaya karışan dede Mehmet Büyüktopaç ile oğlu Zeki ve torunları Onur, Hatice ile Mustafa da kavga sırasında aldıkları sopa darbeleri ile yaralandı. Onur Büyüktopaç gözaltına alınırken, Bolu’daki hastanelere kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Yaralılardan yalnızca Soner Büyüktopaç’ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, diğer yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

KÜÇÜK ÇOCUĞUN BAKIŞI YÜREK BURKTU

Bu arada yaşanan katliam sırasında evde bulunan Hatice Büyüktopaç’ın oğlu 4 yaşındaki Y.B.’nin olay yerindeki cesetlerde incelemeler yapıldığı sırada camdan bakarak yaşananları izlemesi yürek burktu. Yaşanan olayda yara almayan tek kişinin Y.B. olduğu öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP'li Ekici'den iktidara 'şeker' tepkisiÖnceki Haber

CHP'li Ekici'den iktidara 'şeker' tepkis...

Zeytin dalı figürlü saç modeline ilgiSonraki Haber

Zeytin dalı figürlü saç modeline ilgi

Yorum Yazın

Gaziantep'te 135 litre sahte alkol ele geçirildi: 1 gözaltı
Gaziantep'te 162 litre sıvı metamfetamin ele geçirildi: 6 gözaltı
Özgür Özel Nurdağı'nda depremzedelerle bir araya geldi
Zor Virajda Büyük Kayıp! Merinos 3-0 Mağlup
Gaziantep FK’da Sorescu’ya Cerrahi Müdahale
Gaziantep'te 3 Şubat'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
GAİB 2026 Yılının İlk İhracat Verilerini Açıkladı
Volkan Group Hokeyde Türkiye Şampiyonluğuna Yürüyor
Ünverdi: "Ocak ayında Gaziantep'ten 781 milyon 987 bin dolarlık ihracat yapıldı"
Başkan Umut Yılmaz’dan Berat Kandili mesajı
Oto Hurdacılar, Dökümcüler ve Kasacılar Odası seçime gitti
Asrın felaketinde güçlenen hayatlar Gaziantep’te buluştu
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar $’lık katkı
Gaziantep Futbol Kulübünde ayrılık!
 Gaziantep'te 22 kilo reçine esrar ele geçirildi: 2 şahıs tutuklandı
Gaziantep’te hastalara refakatçi desteği başlıyor
 GTB’den Mısır’da tarım ve gıda odaklı iş birliği hamlesi
Gaziantep'te ‘kaynak' yapan 775 sürücüye 964 bin TL ceza
Gaziantep'te Trafik Güvenliği İçin El Ele
Bal Üreticileri Birliği çalışmalara başladı