Tahmazoğlu: Gençlerimize spor yapmayı öneriyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tahmazoğlu: Gençlerimize spor yapmayı öneriyoruz
Abone ol
Şahinbey Belediyesi, yarıyıl tatiline giren öğrencilerin tatillerini daha verimli ve zinde bir biçimde geçirebilmeleri için spor etkinliklerini hız kesmeden sürdürüyor.

Spor alanında çok sayıda branşta eğitim veren Şahinbey Belediyesi, öğrencilerin ruhsal ve fiziksel olarak gelişimi katkı sağlamak için yarıyıl tatilinde spor okulu açacak. Şahinbey Belediyesi öğrencilere yarıyıl tatilinde atletizm, basketbol, jimnastik, çocuk platesi, futbol, halk oyunları, karete, judo, kick, boks, macera park, masa tenisi, okçuluk, taekwando ve voleybol branşlarından oluşan, eğitimler verecek. Kayıtlar 18 Ocak- 2 Şubat tarihleri arasında Akkent Spor Köyü’nde yapılacak.

DAHA SAĞLIKLI NESİLLER İÇİN SPOR YAPALIM

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çocuklara ve gençlere spor yapmalarını önererek “Sürekli gençlerimize ve vatandaşlarımıza spor yapmayı öneriyoruz. Sağlıklı beslenme ve spor gerçekten çok önemli. Çünkü çağımızın hastalığı obezite ile en iyi mücadele etmenin yolu, sağlıklı beslenmekten ve düzenli spor yapmaktan geçiyor. Şahinbey Belediyesi olarak düzenli olarak bisiklet turları ve sağlıklı yaşam yürüyüşleri düzenliyoruz. Vatandaşlarımıza spor yapma alışkanlığını kazandırmak istiyoruz. “Spor Yap, Sağlıklı Kal” sloganıyla herkesi spor yapmaya davet ediyoruz. Yapmış olduğumuz spor tesisleri, bisiklet ve yürüyüş yollarıyla vatandaşlarımıza bu konuda yol gösteriyoruz. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin spor yapabilmeleri için 86.500 m2 alan üzerine Akkent Spor Köyü’nü kurduk. Bunların yanı sıra bisiklet ve spor ayakkabı dağıtımı gerçekleştirdik. Amacımız gençlerimize spor yapma alışkanlığı kazandırarak daha sağlıklı bir neslin yetişmesini hedefliyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uyuşturucu satıcılarına operasyon: 15 gözaltıÖnceki Haber

Uyuşturucu satıcılarına operasyon: 15 gö...

Gaziantep'te Polis-Hırsız kovalamasında imdada itfaiye yetiştiSonraki Haber

Gaziantep'te Polis-Hırsız kovalamasında...

Yorum Yazın

Gaziantep'te Trafik Güvenliği İçin El Ele
Bal Üreticileri Birliği çalışmalara başladı
NTO Başkanı Özyurt, Türkiye–Mısır Oda ve Borsalar İş Birliği Forumu’na Katıldı
Gaziantep’te Esnafa Tabela Dayatması
Başarılı başkan yeniden aday olmayacağını açıkladı
Gaziantep'te dehşet: "Çocuklarımı elinden alacağım”
Güneydoğu’nun kalbi Gaziantep’te attı 
Asrın felaketinden etkilenen Gaziantep’in sağlık yapısı güçlendi
Gaziantep'te istinat duvarının çöktüğü anların görüntüsü ortaya çıktı
Başkan Fedaioğlu’ndan Berat Kandili Mesaji
Gaziantep'te Karbonmonoksit Zehirlenmesi: 4’ü Çocuk 6 Kişi Kurtarıldı
2-1 Ankara mağlubiyeti sonrası büyük tepki
Başkentten Elimiz Boş Dönüyoruz!
Gaziantep'te 2 Şubat'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Şahin: "Berat, gönüllerin arındığı, umudun yeniden yeşerdiği bir gece"
Şahinbey Ampute'den 4-0'lık galibiyet
Gaziantep'te felakete ramak kaldı! İstinat duvarı çöktü!
Başkan Tahmazoğlu'ndan Berat Kandili mesajı
Eklem sağlığında 'Kitosan' dönemi: Kıkırdak onarımına doğal destek
Gaziantep’te yoğun sis etkisini sürdürüyor