
Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin sevilen bürokratlarından Sağlık Hizmetleri ve Engelliler Daire Başkanı Dr. Serdar Tolay'ın mutlu günü. Diş Hekimi kızı Elif Tolay dünya evine girdi.
Şehitkamil Kültür Merkezinde yapılan nikah töreninde Dr. Serdar ve Berna Tolay çiftinin diş hekimi Elif Tolay kendisi gibi diş hekimi olan Baturhan Artan'ın nikah törenine sisayet, iş dünyası, Tolay ailesi ve damadın yakınları katıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri ve Engelliler Daire Başkanı Dr. Gültekin Serdar ve Berna Tolay’ın kızı, Şahinbey Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde görevli diş hekimi Elif ile Bülent ve Şeyda çiftinin oğlu Şahinbey Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekim Yardımcısı Baturhan Artan'ın nikahlarını Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kıydı.

SİYASET, SAĞLIK VE BÜROKRASİYİ BULUŞTURAN NİKAH
Elif ile Baturhan çiftinin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kıyarken, nikah şahitliğini; Gaziantep Valisi Davut Gül, MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, İl Sağlık Müdürü Ümit Mutlu Tiryaki, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Osman Toprak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sezer Cihan, Oğuzeli Belediye Başkanı Sait Kılıç, Şahinbey Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Gökhan Altıparmak, MHP İl Başkanı Cahit Çıkmaz, İzzet Şahin, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler, Metin Tolay, Mehmet Artan, Murat Uçan, Hikmet Dikbaş üstlendi. Vali Gül, genç çifte evlilik cüzdanını taktim ederek mutluluklar diledi.







































Yorum Yazın