Sanko Hastanesi Tekstil ve Teknolojileri Fuarı’nda stant açtı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sanko Hastanesi Tekstil ve Teknolojileri Fuarı’nda stant açtı
Abone ol
SANKO Üniversitesi Sani Konukoğlu Uygulama ve Araştırma Hastanesi, 8. PENTEX Penye, Tekstil ve Teknolojileri Fuarı’nda stant açtı.

SANKO Üniversitesi Sani Konukoğlu Uygulama ve Araştırma Hastanesi, 8. PENTEX Penye, Tekstil ve Teknolojileri Fuarı’nda stant açtı.

Katılımcılar ve ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gören stantta dileyen katılımcı ve ziyaretçilerin ücretsiz tansiyon ve kan şekeri ölçümü yapılıyor. Ayrıca hastanede verilen sağlık hizmetleri ve uygulamalar konusunda da stantta bilgiler paylaşılıyor. 

Vali Davut Gül, Milletvekilleri Sermet Atay, Derya Bakbak, Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer, Müslüm Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, GSO Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Moda ve Hazır Giyim Federasyonu Başkanı Hüseyin Öztürk ile çok sayıda davetlinin katılımıyla Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuar, 26 Ocak 2019 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

SANİ KONUKOĞLU UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

Çağdaş hastane yönetimi anlayışıyla yönetilen ve sağlıkta yüksek kalitenin adresi haline gelen hastanede, Acil Servis, Biyokimya, Patoloji ve Tıbbi / Klinik Mikrobiyoloji Laboratuvarları, Radyoloji, Nükleer Tıp, Kardiyovasküler Cerrahi, Organ Nakli Merkezi, Nefroloji, Hematoloji, Genel Cerrahi, Beyin Cerrahisi, Çocuk Cerrahisi, Hematoloji, Dahiliye, Gastroenteroloji, Endokrinoloji, Kulak Burun Boğaz, Pediatri, Kardiyoloji, Göğüs Hastalıkları, Üroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Enfeksiyon Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Plastik Rekonstrüktif Cerrahi, Göz Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Nöroloji, Psikiyatri, Göğüs Cerrahisi, Dermatoloji, Uyku Laboratuvarı, Obezite ve Metabolik Cerrahi Kliniği ve Üremeye Yardımcı Tedavi Merkeziyle uzman tanı ve tedavi yöntemleri uygulanıyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uğur Mumcu’nun aramızdan ayrılışının 26. yıl dönümüÖnceki Haber

Uğur Mumcu’nun aramızdan ayrılışının 26....

Vali Gül; Markalaşma üzerinde durulmalıSonraki Haber

Vali Gül; Markalaşma üzerinde durulmalı

Yorum Yazın

Alacak Meselesi Kanlı Bitti: 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Gaziantep Ülkü Ocakları’nda Göreve Vefa ile Başlandı
Prof. Dr. Erol Murat Yıldız SANKO Sanat Galerisi’nde sergi açtı
Gaziantep Büyükşehir’den bahar temizliği seferberliği
GSO Başkanı Adnan Ünverdi nisan ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi
Gaziantep'te 3 milyon TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi
Gaziantep'te 3 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantepliler Dikkat! Meteoroloji uyardı! Sağanak Geliyor!
Nisan Ayında Güneydoğu’dan 1.1 milyar Dolarlık İhracat
Gaziantep Bereketle Buluştu: Yağışlar Katlandı
Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi İşadamı-Siyasetçi Mehmet Pamuk kitap yazdı 
 Dolu yağışı Antep fıstığı bahçelerine zarar verdi
Mücadelemiz Sonuç Vermedi! Evimizde Mağlup Olduk!
Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Bitti: 2 Kardeş Hayatını Kaybetti!
Gaziantep'te 2 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te yağış hayatı felç etti 
Gaziantepli futbolcu Beşiktaş kadrosunda
Prof. Dr. İrfan Koca: "Tetkik değil, hasta tedavi edilmelidir"
Başkan Tahmazoğlu Ankara Üniversitesi Öğrencileri ile Biraraya Geldi
GTB’de ortak akıl buluşması: 12 meslek komitesi aynı masada